İNŞALLAH SENİNDE HAYIRLI HABERLERİNİ ALIRIZ CANIM. SENDEMİ PAZARTESİ VERECEKSİN KAN?Hoşgeldin canım transferin hayırlı olsun inşallahbenimde 8. Günüm kiminin 8. Günde idrar da bile çıkıyor ama bende çıkmadı inşallah hayırlı haberlerini alırız canım
Verdim kan kızlar dışarıdayım eve dönüşte uğrayıp alacağım hayırlısı dua edin bana daSonucunu merakla bekliyorum canımhayırlı haberler alırsın inşallah
Ben pazar günü vericem kanı canım ama dayanamayıp cuma da verebilirimİNŞALLAH SENİNDE HAYIRLI HABERLERİNİ ALIRIZ CANIM. SENDEMİ PAZARTESİ VERECEKSİN KAN?
Hayırlı haberlerle gel inşallah canımVerdim kan kızlar dışarıdayım eve dönüşte uğrayıp alacağım hayırlısı dua edin bana da
7.günüm 121 çıktı canım şükürler olsun sevinçten ağlıyorum rabbim herkese nasip etsin inşallah keseyi kalp atışını da görürümHayırlı haberlerle gel inşallah canım
Ayy maşallah çok güzel değerin7.günüm 121 çıktı canım şükürler olsun sevinçten ağlıyorum rabbim herkese nasip etsin inşallah keseyi kalp atışını da görürüm
Bugün yaptım erken test ve normal test ikisinde silikti korktum o yüzden baktırdım bıgün normalde 25 kasımdı günüm.şükürler olsun kanda gördüm inşallah kesem de sağlıklıdırAyy maşallah çok güzel değerinidrar testi yapmadın sen hiç değil mi
Ay maşallah canım rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallahBugün yaptım erken test ve normal test ikisinde silikti korktum o yüzden baktırdım bıgün normalde 25 kasımdı günüm.şükürler olsun kanda gördüm inşallah kesem de sağlıklıdır
Amin canım cümlemize nasip etsin rabbimAy maşallah canım rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallahkaçıncı gün embriyosuydu kaçtane transfer edildi kaçıncı dememen canım çok soru sordum kusuruma bakma
Merhaba canim16 kasımda transfer oldu. Bugün 4.günüm dayanamadım kan tahlili yaptırdım. 28 çıktı bu ne demek şimdi. Çok erken biliyorum
Bugün ve dün gece bi kaç kere batmalar yaşadım. İğne batar gibi biraz canım yandı açıkcası korktum. Gözümü kararttım ve test yaptım. Tabi herkeste aynı belirtiler olacak diye bir şey yok.Merhaba canim
Sonucun sanırsam pozitif çıkmış.hayirli ugurlu olsun insallahbende transferin 5.gunundeyim. belirtilerin neydi acaba. Paylaşırsan cok sevinirim
hayırlı haberlerini alalım inşallah canımBen pazar günü vericem kanı canım ama dayanamayıp cuma da verebilirim
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım tebriklerBugün yaptım erken test ve normal test ikisinde silikti korktum o yüzden baktırdım bıgün normalde 25 kasımdı günüm.şükürler olsun kanda gördüm inşallah kesem de sağlıklıdır
Teşekkürler canım rabbim bana da isteyen herkese de nasip etsin inşallahRabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım tebrikler
Ben 8. Gün yaptırdım çıktı.merhaba arkadaşlar ben burada yeniyim öncelikle Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın.
ilk tüp bebek denemem 14 kasımda transferim oldu 25 kasımda tahlil için çağırdılar.
ilk gün sayılmıyor diyolar bugün 6. gün oluyor transfer olalı ve zaman geçmiyor.
cumartesi 9. gün olacak kanda baktırsam çıkarmı acaba bilen varmı?
ALLAH SAĞLIKLA KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN İNŞALLAH CUMARTESİ 9. GÜN KARARSIZ OLSAMDA BENDE DÜŞÜNÜYORUM YAPTIRMAYI. HAYIRLISI BAKALIM.Ben 8. Gün yaptırdım çıktı.
Benimde rüyalarıma giriyordu zaman gecmiyor zaten o günler etrafimdakiler yapma dese de içimi kemiren merak duygusu ağır bastı acile gidip kan verdimALLAH SAĞLIKLA KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN İNŞALLAH CUMARTESİ 9. GÜN KARARSIZ OLSAMDA BENDE DÜŞÜNÜYORUM YAPTIRMAYI. HAYIRLISI BAKALIM.