Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

Hoşgeldin canım transferin hayırlı olsun inşallah 🙏🙏 benimde 8. Günüm kiminin 8. Günde idrar da bile çıkıyor ama bende çıkmadı 😫 inşallah hayırlı haberlerini alırız canım
İNŞALLAH SENİNDE HAYIRLI HABERLERİNİ ALIRIZ CANIM. SENDEMİ PAZARTESİ VERECEKSİN KAN?

7.günüm 121 çıktı canım şükürler olsun sevinçten ağlıyorum rabbim herkese nasip etsin inşallah keseyi kalp atışını da görürüm 🤲
Ayy maşallah çok güzel değerin 🤲 idrar testi yapmadın sen hiç değil mi

Bugün yaptım erken test ve normal test ikisinde silikti korktum o yüzden baktırdım bıgün normalde 25 kasımdı günüm.şükürler olsun kanda gördüm inşallah kesem de sağlıklıdır
Ay maşallah canım rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲 kaçıncı gün embriyosuydu kaçtane transfer edildi kaçıncı dememen canım çok soru sordum kusuruma bakma 🙈

Ay maşallah canım rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲 kaçıncı gün embriyosuydu kaçtane transfer edildi kaçıncı dememen canım çok soru sordum kusuruma bakma 🙈
Amin canım cümlemize nasip etsin rabbim 🤲5.gün embriyosuydu canım 1 tane 5ab transfer edildi ilk denememdi şükür canım raporla testlerle çok mücadele ettim ben rabbim herkese nasip etsin

16 kasımda transfer oldu. Bugün 4.günüm dayanamadım kan tahlili yaptırdım. 28 çıktı bu ne demek şimdi. Çok erken biliyorum😊
Merhaba canim
Sonucun sanırsam pozitif çıkmış.hayirli ugurlu olsun insallah😊 bende transferin 5.gunundeyim. belirtilerin neydi acaba. Paylaşırsan cok sevinirim 😊

Merhaba canim
Sonucun sanırsam pozitif çıkmış.hayirli ugurlu olsun insallah😊 bende transferin 5.gunundeyim. belirtilerin neydi acaba. Paylaşırsan cok sevinirim 😊
Bugün ve dün gece bi kaç kere batmalar yaşadım. İğne batar gibi biraz canım yandı açıkcası korktum. Gözümü kararttım ve test yaptım. Tabi herkeste aynı belirtiler olacak diye bir şey yok.

Bugün yaptım erken test ve normal test ikisinde silikti korktum o yüzden baktırdım bıgün normalde 25 kasımdı günüm.şükürler olsun kanda gördüm inşallah kesem de sağlıklıdır
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım tebrikler

merhaba arkadaşlar ben burada yeniyim öncelikle Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın.
ilk tüp bebek denemem 14 kasımda transferim oldu 25 kasımda tahlil için çağırdılar.
ilk gün sayılmıyor diyolar bugün 6. gün oluyor transfer olalı ve zaman geçmiyor.
cumartesi 9. gün olacak kanda baktırsam çıkarmı acaba bilen varmı?
Ben 8. Gün yaptırdım çıktı.

ALLAH SAĞLIKLA KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN İNŞALLAH CUMARTESİ 9. GÜN KARARSIZ OLSAMDA BENDE DÜŞÜNÜYORUM YAPTIRMAYI. HAYIRLISI BAKALIM.
Benimde rüyalarıma giriyordu zaman gecmiyor zaten o günler etrafimdakiler yapma dese de içimi kemiren merak duygusu ağır bastı acile gidip kan verdim 😁😁 sonuçta olumlu ise 5 üzeri bı değer çıkar mantığım vardı.cok şükür güzel sonuçlandı.umarim devamı da sağlıklı olur.sizin içinde en güzeli olsun.guzel haberler alirsiniz inşallah.

Kızlar benim size yine bir sorum var 😊kese ve kalp atışı için doktora gittiğinizde alttan muayene mi ediyor karından mı bebeğe zararı olur mu merak ettim?

X