Canım benim de 11. Gün 998 mi ne çıkmıştı tekti hiç belli olmuyor gerçi dondurulmuşlarda daha yüksek çıkıyor diye biliyorumCanım o zaman seninde iki tane.:)) 11. Gün 997 çıktı benim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım benim de 11. Gün 998 mi ne çıkmıştı tekti hiç belli olmuyor gerçi dondurulmuşlarda daha yüksek çıkıyor diye biliyorumCanım o zaman seninde iki tane.:)) 11. Gün 997 çıktı benim.
Rabbim gönlünden geçeni versinEyvah eyvah cmts bi test daha istedi doktor sonucundan haber veririm canım
Çok az da olsa sanırım canım tekte yüksek çıkıp şaşırtabiliyor 10 kişi de 2 kişide yaşıyoruz bu yanılmayı demişti doktor. İkinci kan tahlilim de doktora gösterdim 2090 dı gel dedi tekse kese görürüz dedi. Göremedi bir hafta sonra iki tane fındık içimi gördüm inşallah kalplerini de 22 Kasım da duyarız.Canım benim de 11. Gün 998 mi ne çıkmıştı tekti hiç belli olmuyor gerçi dondurulmuşlarda daha yüksek çıkıyor diye biliyorum
İnş canım allah sana bağışlasın onlarıÇok az da olsa sanırım canım tekte yüksek çıkıp şaşırtabiliyor 10 kişi de 2 kişide yaşıyoruz bu yanılmayı demişti doktor. İkinci kan tahlilim de doktora gösterdim 2090 dı gel dedi tekse kese görürüz dedi. Göremedi bir hafta sonra iki tane fındık içimi gördüm inşallah kalplerini de 22 Kasım da duyarız.
Amin canım cümlemizin doğmuş doğmamış bebişlerini rabbim bizlere bağışlasınİnş canım allah sana bağışlasın onları
Hayırlısıyla kucağına al inş.
Allahım kucağımıza almayı nasip etsin 26.sında kalp atışını duyacağız ibş.o zaman belki dha da rahatlarız şuan birşey anlamadığım için tedirginlik oluyor birşey yokmuş gibiBence bu bünye canım bende aman aman boyutta değilim mide ağrım dışında öyle bir garipliğim çok yok. Birde benim iki tane Minnaklarim çoğul da biraz daha erken olabilirmiş.
Acele etmişsin sanki bence 12. Gün yine ver derim ama hayırlı olsun sonuç olarakKızlar ben transferini 5 Kasım'da oldum 6.gün değerim 21 10.gün değerim 58 çıktı normalmi sizce catlayacagim bı değerlendirin
Bu arada 5.gün embriyosu
Aynı gün olmuşuz canım bende şimdi öğrendim 155 değerim tam 2 katı artış bekleniyo ama yavaş artıp sonra yükselen cok bence 12. Gün tekrarla ama pazara gelcek bende ptesi tekrarlıyacağım gözümüz aydın şimdiden inşallah sağlıklı gebelik yaşarızKızlar ben transferini 5 Kasım'da oldum 6.gün değerim 21 10.gün değerim 58 çıktı normalmi sizce catlayacagim bı değerlendirin
Sırf senin sonucunu görmek için girip çıkıyorum şükür çok sevindim canımBenim de 5.gün embriyo 1 tane. 2 Kasım da transfer oldu. 12 Kasım 66.1 yani 11.günüm
15 Kasım 258.1 bugün 14.günüm
Sırf senin sonucunu görmek için girip çıkıyorum şükür çok sevindim canım
MaşallahBenim de 5.gün embriyo 1 tane. 2 Kasım da transfer oldu. 12 Kasım 66.1 yani 11.günüm
Çok sevindim canım hayırlı olsun çok güzel değerlerin bizlere de dua etBenim de 5.gün embriyo 1 tane. 2 Kasım da transfer oldu. 12 Kasım 66.1 yani 11.günüm
Bende senden bir gün sonra transfer oldum canım ilk günler belirti aramayın diyorlar zaten moralini yüksek tut dua et stresi bebişler hissediyormuş inşallah önce senden güzel haber alırız sonra da bendenMerhaba arkadaşlar , 12.11.2019 transfer oldum sonuç bekliyorum . Neler hisediyosunu , değişikler varmı yeme icmed e mesele ve ya kasikagrilari ve ya ates basma ve ya halsizlik sık idrara çıkma bunlar hepsi var bende amma bilmiyorum ilaclardanmu yoksa adet belirtileri mi bu gün 3 gün transfer sonrasi moralim bozuk
Doktor test gününün tarihini bugüne verdi.yani artışın normalmi az gibi geldi bana 2 katı diyolaryaAcele etmişsin sanki bence 12. Gün yine ver derim ama hayırlı olsun sonuç olarak
Acele etmişsin sanki bence 12. Gün yine ver derim ama hayırlı olsun sonuç olarak
Aynı gün olmuşuz canım bende şimdi öğrendim 155 değerim tam 2 katı artış bekleniyo ama yavaş artıp sonra yükselen cok bence 12. Gün tekrarla ama pazara gelcek bende ptesi tekrarlıyacağım gözümüz aydın şimdiden inşallah sağlıklı gebelik yaşarız
Canım. Benimki kimyasal gebelik gibi duruyoAynı gün olmuşuz canım bende şimdi öğrendim 155 değerim tam 2 katı artış bekleniyo ama yavaş artıp sonra yükselen cok bence 12. Gün tekrarla ama pazara gelcek bende ptesi tekrarlıyacağım gözümüz aydın şimdiden inşallah sağlıklı gebelik yaşarız