Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

Çok fena yakıyor ilacın dağıldığını bile hissediyorum yakarak dağılıyor inşallah emeklerimizin sonucunu alırız
İlk bir hafta göbeğim çok kötü oldu canım sen yeni sanırım vurulmaya başladın benim bayağı oldu 3. Kutum bitti dün alışıyor vücut. Artık morarma da olmuyor elimde alışmış olabilir hemşire oldum neredeyse 😂biraz zaman geçince seninde ağrın geçer canım.

Seninki iki tane miydi konuşmuştuk seninle yine. Erken kalkan yol alır demiştin 🙂yaşımız aynı ama benim iki negatif vardı. Haftaya cuma biz kalbi inşallah duymak için gideceğiz. Çok güzel çok tatlı bir heyecan. Rabbim herkese tattırsın inşallah.
Evet konuşmuştuk canım. 2 tane transfer edildi bana da. Bugün kan testi yapıldı 553 çıktı benim. Cmts tekrar test yapılacak artıştan tek mi çift mi anlamaya çalışacam😊 İnşallah ikisinin de sağlıklı kalp atışlarını duyarsın 🙏🏻 Çok heycanlı 🤩🤩🤩

Evet konuşmuştuk canım. 2 tane transfer edildi bana da. Bugün kan testi yapıldı 553 çıktı benim. Cmts tekrar test yapılacak artıştan tek mi çift mi anlamaya çalışacam😊 İnşallah ikisinin de sağlıklı kalp atışlarını duyarsın 🙏🏻 Çok heycanlı 🤩🤩🤩
İnşallah canım ikisini de istiyorum ama onlar için endişeleniyorum teke göre biraz daha minik oluyorlar sanki 🙂 doğduktan sonra açığı kapatırız sağlıklı olsunlarda minik olsunlar yerim onları 👨‍👩‍👧‍👦🙏🙏🙏 değerin artınca yazıver. 12. Gün mü 553 çıktı ortada bir sayı canım kesede belli olurlar 😂

İnşallah canım ikisini de istiyorum ama onlar için endişeleniyorum teke göre biraz daha minik oluyorlar sanki 🙂 doğduktan sonra açığı kapatırız sağlıklı olsunlarda minik olsunlar yerim onları 👨‍👩‍👧‍👦🙏🙏🙏 değerin artınca yazıver. 12. Gün mü 553 çıktı ortada bir sayı canım kesede belli olurlar 😂
10. Gün sonucum 553

İlk bir hafta göbeğim çok kötü oldu canım sen yeni sanırım vurulmaya başladın benim bayağı oldu 3. Kutum bitti dün alışıyor vücut. Artık morarma da olmuyor elimde alışmış olabilir hemşire oldum neredeyse 😂biraz zaman geçince seninde ağrın geçer canım.
Ben kendim de yapamıyorum sağlık ocağında yaptırıyorum evet 2 gündür yapıyorm daha yeniyim alışamadım çok yakıyor inşallah benim vücudumda alışır

Kızlar illa göbek olması gerekmez koldan da yapabilirsiniz koldan göbek kadar hissedilmiyor boşa canınızı yakmayın

5+1 deyiz canım. Transferin başından beri olan bel ve kasık ağrım benimle. Çabuk üşüyorum.midem de ağrı oluyor. İki üç gündür tiksinme hissim var dün akşam itibariyle yemek yerken mide bulantısı merhaba dedi. Midem de ağrı çok baskın ama böyle bir garip halde.
5.5 haftalığım bende fakat hiç bir velirti yok yyku hali acıkma dışında çok rahat geçiriyorum ama bi taraftanda normal mi diye bir sormak istedim

9+5 ilk haftalarda bende komple sırt ağrısı.rahim kramplari bir de ayağım isinmiyordu donmus gibi. Sonralarda ise kokulara karşı hassasiyet hafif baş dönmesi.simdilerde mide bulantıları halsizlik sinirlilik karinda şişlik.en baştan beri göğüs hassasiyeti devam etmekte.bel çevresi ve Toto genişledi zayıf olduğum için sanırım göbeğim top gibi çıktı.
Ben henüz bir belirti yaşamış değilim😊

11. Günü hesaplarken transfer gününü hesaba katıyor musun canım
Yok canım transfer gününü saymıyorum. 12. Gündü dayanamadım bir gün önce yaptım. Doktor 12. Gün yapsan 1500 olurdu dedi. Senin 10. Gün transfer ile sayıyorsan benle değerin aynı oluyor. Yani kesin iki tane 😂

5.5 haftalığım bende fakat hiç bir velirti yok yyku hali acıkma dışında çok rahat geçiriyorum ama bi taraftanda normal mi diye bir sormak istedim
Bence bu bünye canım bende aman aman boyutta değilim mide ağrım dışında öyle bir garipliğim çok yok. Birde benim iki tane Minnaklarim çoğul da biraz daha erken olabilirmiş.

X