Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

Canım iğne gerçekten kötü de mecbur. Birde tutarsa 3 ay devam dedi doktor nasıl dayanılır bilmiyorum morardı şişti
Sende fitile dönüştür canım progestanın iğnesi dayanılacak gibi değil geceleri ağrısından ağlıyordum ben morarmıştı benimde.Fitilden korkuyordum ben ama çok rahatmış sende değiştir reçeteni bence.

Histereskopi yapıldıysa rahim de başka sıkıntı yoktur canım. Ama 7 denemede hala bağışıklığa bakmamış olmaları sıkıntılı doktorların.. genetik embriyo çok kaliteli olsa bile hatta bazen testten temiz gelse bile bozuk olabiliyormuş. O yüzden tekrarlayan düşüklerde düşünülebilir. Senin tedavin neredeydi..
O kadar çok merkeze gittim ki özel ve devlet. Bahçeci,Memorial,İstanbul tüp bebek merkezi ve araştırma hastaneleri. Hepsinde söylenilen tüm aşamalar olması gerektiği gibi sonuç negatif. Tıbbi genetik biriminde test yaptırdım ordanda sorun çıkmadı.Bağışıklıktan kaynaklanabilir dediler serum aldım oda etkili olmadı malesef. Sonuçta hep aynı cümleyi duydum "sebepsiz infertilite" . Olmayınca olmuyor demedim yılmadım tedaviye hala devam ediyorum canım
1573711575005.png

Kızlar size sorum pozitif sonuç alan kaçıncı haftadasınız ve gebelik belirtileriniz neler yaşıyormusunuz belirtileri

İnşallah canım 7.tüp bebek tedavime başladım. Bu da olmazsa Allaha tevekkül etmekten başka çarem kalmadı. Çünkü maddi manevi inanılmaz yıpratıcı süreç. Eşimde herhangi sorun yok tek problem polikistik over var bende. Tüm denemelerimde 5.gün blast embriyo transfer edildi yaşım 31 doktorların tek söylediği embriyo çok kaliteli rahim yeteri kalınlıkta yaşta sorun yok ama sonuç hep negatif. Her defasında herşey iyiyken tutması beni dahada üzdü.
Blastokistte Genetik sorunlar olabilir, sizde kan pıhtılaşması olsbilir bağışıklığınız güçlü olabilir bu sebeple yabancı algılayıp vücut kabul etmiyor olabilir bunların testlerinin de yapılmasını isteyin derim umarım sonuncu olur 😊

Kızlar oksapar iğne kullanan var mı ? Bana vurulduktan sonra bugün çarpıntı yaptı da size bi sorayım dedim?
Ben halen yapıyorum canım. İlk başlarda bana da yaptı hatta baş dönmesi de oldu sonra vücut alıştı transfer sonrası bi beş altı gün kadar sarstı. Şükür şu an iyim. Çok fazla olursa doktoruna bildir.

Kızlar size sorum pozitif sonuç alan kaçıncı haftadasınız ve gebelik belirtileriniz neler yaşıyormusunuz belirtileri
5+1 deyiz canım. Transferin başından beri olan bel ve kasık ağrım benimle. Çabuk üşüyorum.midem de ağrı oluyor. İki üç gündür tiksinme hissim var dün akşam itibariyle yemek yerken mide bulantısı merhaba dedi. Midem de ağrı çok baskın ama böyle bir garip halde.

Benimki 5. Gün taze transfer. 4 Kasım’da transferim yapıldı. Transfer günü sayılmıyor. Bu sabah hem normal gebelik testi ile hem de erken gebelik testi ile yaptım. Ama tabii kalp atışını duyana kadar çok da heveslenmek istemiyorum
Hayırlı olsun canım 🙏😘önce kese var dur hemen kalbe atlama önce bir kese stresi sonra kalp 😂

Doğru diyorsun canım. Keseyi görmek birazcık rahatabilir ama şuan kalp atişına o kadar odakladım ki kendimi 🙈
Seninki iki tane miydi konuşmuştuk seninle yine. Erken kalkan yol alır demiştin 🙂yaşımız aynı ama benim iki negatif vardı. Haftaya cuma biz kalbi inşallah duymak için gideceğiz. Çok güzel çok tatlı bir heyecan. Rabbim herkese tattırsın inşallah.

9+5 ilk haftalarda bende komple sırt ağrısı.rahim kramplari bir de ayağım isinmiyordu donmus gibi. Sonralarda ise kokulara karşı hassasiyet hafif baş dönmesi.simdilerde mide bulantıları halsizlik sinirlilik karinda şişlik.en baştan beri göğüs hassasiyeti devam etmekte.bel çevresi ve Toto genişledi zayıf olduğum için sanırım göbeğim top gibi çıktı.

X