Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

Selamunaleyküm arkadaşlar, ben perşembe günü transfer oldum.. Transfer günü sayılıyor mu bilmiyorum.. Kimler kaçıncı gününde ? Kimler test yaptı acaba. Az muhabbet edelim, iyi gelir..

@Lilyum1634 —-> :anneadayı: (Sağlıkla inşAllah)
@ozlem2016 —->:anneadayı: (Sağlıkla inşAllah)

@jadefeast ——> :anneadayı: (Sağlıkla inşAllah)

@designer_love ——> :anneadayı: (Sağlıkla inşAllah)

@Duaherderdedeva ——> :anneadayı: (Sağlıkla İnşAllah)

@Bebit0 ——> :anneadayı: ( Sağlıkla inşAllah)

@arimaya90 ——>:anneadayı: ( Sağlıkla inşAllah)

@d_targaryen ——> :anneadayı: (Sağlıkla inşAllah)

@eylem84 —-> :anneadayı: ( Sağlıkla inşAllah)

@birmucizeistiyorum ——> :anneadayı: ( Sağlıkla inşAllah)
55nisan55--:anneadayi(sağlıkla insaALLAH)

Merhabalar 😊 3. Gün embriyo transferim oldu bugün 10. günüm. Bu sabah erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Sizce inanmalı mıyım?
Inanma canim ayni sey yasayan arkadasimiz suan ikinci test bile yapti hamile

20191115_110933.jpg

Mrb arkadaslar benimde transferden sonra 6.gunum testte boyle bir sonuc gordum. Fakat kan tahlili icin de salı gününü bekleyecegim hemen sevinmek istemedim. Oncesinde boyle pozitif gorup sonra dusuk yasayan olmus o yzden bekleyecegim. Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah ❤

Eki Görüntüle 2554966
Mrb arkadaslar benimde transferden sonra 6.gunum testte boyle bir sonuc gordum. Fakat kan tahlili icin de salı gününü bekleyecegim hemen sevinmek istemedim. Oncesinde boyle pozitif gorup sonra dusuk yasayan olmus o yzden bekleyecegim. Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah ❤
Ne kadar güzel, net görünüyor. Hayirli,ugurlu,saglikli olsun gebeliginiz. Maşallah ♥🍀

Eki Görüntüle 2554966
Hayirli olsun :) bende dun gece idrariyla bugunde sabah ilk idrarla yaptim cok sukur pozitivama azsrtesi test gunum :) 5 gun embriosu bende 7,8gunler yapmis oldum sende kacinci gun embriosu

Doktor belki bi ilaç falan verir o yüzden erken gitmek her zaman iyidir ama çok şükür hamilesin inşallah sağlıklı bir şekilde ilerler.Çok mutlu oldum ya.
Insallah canim yaaaa zaten ilaclarima devam ediyorum saati saatine esime de oyle soyledim oyle olsaydi erkenden bakardilar 10 gunu bekletmezdiler diyo :) adam bildiyiniz odun yaa :) ben heyecandan uyuyamadim onun kili kipirdamiyo tabii ki seviniyo ama daha temkinli kani bekliyo :)

Doktor belki bi ilaç falan verir o yüzden erken gitmek her zaman iyidir ama çok şükür hamilesin inşallah sağlıklı bir şekilde ilerler.Çok mutlu oldum ya.
Canim sende durum ne ne yapiyorsun hatirladin dimi biz konusmustuk bi arkadas daha vardi kalite sorunu hasayan lices adi qaliba bulamiyorum arada bi yaziyo

Canim sende durum ne ne yapiyorsun hatirladin dimi biz konusmustuk bi arkadas daha vardi kalite sorunu hasayan lices adi qaliba bulamiyorum arada bi yaziyo
Bende dün hamile olduğumu öğrendim ama sevinemiyorum.Çünkü biliyorsun benim hamileliklerim hep sorunlu bir şekilde bitiyor.Ama yine de Allah bilir sonunu.Belki bu kez olur.Evet lices_s ti adı.o henüz tedaviye başlamadı.

Bende dün hamile olduğumu öğrendim ama sevinemiyorum.Çünkü biliyorsun benim hamileliklerim hep sorunlu bir şekilde bitiyor.Ama yine de Allah bilir sonunu.Belki bu kez olur.Evet lices_s ti adı.o henüz tedaviye başlamadı.
Yaaaaa kiyamammm sana ayni gunmu ogrendikkkk haberleselim lutfen unarim saglikla ilerler 🤲

X