Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

Eki Görüntüle 2554966
Mrb arkadaslar benimde transferden sonra 6.gunum testte boyle bir sonuc gordum. Fakat kan tahlili icin de salı gününü bekleyecegim hemen sevinmek istemedim. Oncesinde boyle pozitif gorup sonra dusuk yasayan olmus o yzden bekleyecegim. Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah ❤
Hayırlı uğurlu olsun ... rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin insallah
Kaçında transfer yapılmıştı size ?

Hayirli olsun :) bende dun gece idrariyla bugunde sabah ilk idrarla yaptim cok sukur pozitivama azsrtesi test gunum :) 5 gun embriosu bende 7,8gunler yapmis oldum sende kacinci gun embriosu
Çok sagolun 🥰 Sizinki de hayrli olsun umarim bi sorun cikmaz ben bu durumdan korkuyorum ama hadi hayrlisi. Benimki de 5.gun embriyosu ve birde biz 2 ay rahim dinlendirdik yani dondurulmustu embriyolarim

Benim 3. Gün embriyosu 10. Günde idrar testi yaptım negatif çıktı. Biraz korktum açıkçası acaba tutmadı mı diye
Bende ikiz olma ihtimali var canim belkide ondan boyle cikiyo bide testler farkli ola biliyor markalar falan kan ver ben zaten 3 gun embrionunu 10gun baktim kanda

Çok sagolun 🥰 Sizinki de hayrli olsun umarim bi sorun cikmaz ben bu durumdan korkuyorum ama hadi hayrlisi. Benimki de 5.gun embriyosu ve birde biz 2 ay rahim dinlendirdik yani dondurulmustu embriyolarim
Bende de dondurulmus oldu ay bende cok korkuyorum qarip qarip agrilarim oldu bugun acaba stresmk yaptim diye kafayi yiyorum :)

Bende de dondurulmus oldu ay bende cok korkuyorum qarip qarip agrilarim oldu bugun acaba stresmk yaptim diye kafayi yiyorum :)
Benim dünden beridr kasiklarimda sancim var bide siskinlik var. Bugun doktorumla konustum test yaptigimi da soyledim bunlari da soyledim. Progestan igneye baslicam bugun bol sivi ic ve dinlen dedi. Pazartesi gitcem yanina da umarim skntili bir durum yoktur

Benim de 3. Gündü ben kn tahlili 10. Gün yaptım 🤭🤭 bana da 12. Gün yap demişlerdi 😊 yarın doktoruma sonuçları atacağım ne zaman çağıracak beni kuzum benim bügun 13. Günüm
merhaba 10. günde değer kaç çıkmıştı acaba. ben 6. gün yaptım negatif :KK43: çok erken yaptım biliyorum ama napim

Transfer günü sayilmiyorsa bugün 2.günüm. Dün sol kasigimda,belimim sol tarafinda ve sol bacagimda agri vardi inceden. Hani adet öncesi hissettigimiz gibi. Sabah 5bucukta pırıl pırıl uyandim. Ne agri ne baska bişey. Endişelenmeye basladim ama kötü dusunmemeye çalışıyorum. Hiç belirti olmadan hamileligini öğrenen arkadaşlarımız olmuş. Daha çok erken hem sanirim. 14 Kasımda transfer olanlar gün gün hissettiklerimizi paylaşalım mı?

Transfer günü sayilmiyorsa bugün 2.günüm. Dün sol kasigimda,belimim sol tarafinda ve sol bacagimda agri vardi inceden. Hani adet öncesi hissettigimiz gibi. Sabah 5bucukta pırıl pırıl uyandim. Ne agri ne baska bişey. Endişelenmeye basladim ama kötü dusunmemeye çalışıyorum. Hiç belirti olmadan hamileligini öğrenen arkadaşlarımız olmuş. Daha çok erken hem sanirim. 14 Kasımda transfer olanlar gün gün hissettiklerimizi paylaşalım mı?
Bende 14 kasımda transfer oldum benimde ağrım sızım yok sanırım daha erken belirti aramak için inşallah hepimiz olumlu sonuç alırız beklemek gerçekten cok zor🙏

Hayirli olsun :) bende dun gece idrariyla bugunde sabah ilk idrarla yaptim cok sukur pozitivama azsrtesi test gunum :) 5 gun embriosu bende 7,8gunler yapmis oldum sende kacinci gun embriosu
Cnm senin ilk günler belirti falan varmıydı benimde iki tane beşinci gün embriyosu hiçbir ağrı falan yok korkuyorum ikinci denemem bu

Cnm senin ilk günler belirti falan varmıydı benimde iki tane beşinci gün embriyosu hiçbir ağrı falan yok korkuyorum ikinci denemem bu
Merhaba. Benim 5. Gün embriyosu 2 tane bugün 5. Gün. Transferden bu yana hiçbir ağrı sizi yok.Bizim vücut ağrısız sızısız yavrularımızı kabul etmiştir inşallah

X