Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

Merhaba arkadaşlar bugün transferimin 8. Günü yarın sabah, erken gebelik testi yapmak istiyorum, bir sonuç alır mıyım acaba?
Bir de 3. Günü kabızlıktan dolayı ıkınma yaşadım böyle olupta pozitif sonuç alan var mı

Canım senin sürecinle çok benziyor benimki.. eşimde hiç bir sıkıntı yok. Ben sadece PCosdum başladığımda 2 yıl geçti 3 transfer oldum ikisi tuttu kalpleri atmadı. 2 tane dış gebelik geçirdim kendiliğinden oldular ve tüpleri aldılar. Şimdi ya diyorlar genetikten ya da rahim bozuklukları olabilir histereskopi yapalım.. bazısı da diyorki kalan embriyoları kullanalım. Çok arada derede kaldım. Sen histereskopi veya embriyolara genetik yaptırdın mı.
Bu arada benim de embriyolar 5 AA kalitesinde
Histeroskopi yapıldı ama sıkıntı bulunmadı. Embriyolara genetik test yaptırmadım canım çünkü blast oldukları için ayrıca çözündüklerinde bile kalitede bozulma olmadığını hatta bikaç transferimde embriyonun kabuğunu atması bile beklendi çabuk tutunsun diye. Bizim pcos belasının tek avantajı çok yumurta elde edilmesi artık bağışıklıktan dolayı mı tutmuyo onu araştıracağım. Bişey daha var rahim bozukluğu olsa rahim filminde görülmezmiydi?

Merhaba arkadaşlar bugün transferimin 8. Günü yarın sabah, erken gebelik testi yapmak istiyorum, bir sonuç alır mıyım acaba?
Bir de 3. Günü kabızlıktan dolayı ıkınma yaşadım böyle olupta pozitif sonuç alan var mı
5.gün embriyosu ise 8.günde belli olur canım. Ikınma etkilemez diye biliyorum ama umarım doğrudur. Güzel haberlerini bekliyoruz Allah gönlündekini versin🌸

İnşallah canım 7.tüp bebek tedavime başladım. Bu da olmazsa Allaha tevekkül etmekten başka çarem kalmadı. Çünkü maddi manevi inanılmaz yıpratıcı süreç. Eşimde herhangi sorun yok tek problem polikistik over var bende. Tüm denemelerimde 5.gün blast embriyo transfer edildi yaşım 31 doktorların tek söylediği embriyo çok kaliteli rahim yeteri kalınlıkta yaşta sorun yok ama sonuç hep negatif. Her defasında herşey iyiyken tutması beni dahada üzdü.
Bizim sizinle sorunumuz aynı sanırım benimde bağışıklıktan dolayı tutmadı. Bağışıklık için serum aldım transfer günü bu sefer ki tuttu ama kimyasal oldu. acaba diyorum serumu bi hafta daha alsaydım tutar mıydı çünkü embriyo 5. gÜne geliyor çözünürken kalitesi düşmüyor rahim duvarı güzel kalınlaşıyor rahim de 3 çizgi var herşey mükemmel ama tutmuyor

Benim kasik ağrım olmuştu göğüslerim.sis ve dolgundu normalde küçük gogusluyumdur belim agridi hala da devam ediyo bunlar dün 12. Günümdü 85.81 cıktı sonucum. Inşallah hayırlısıdır senin icin bunlar aslında bence bir belirti
Gözünaydınn😍çok sevindim senin adına inşallah sağlıklı bir şekilde katlanarak artar değerin. Ya inşallah benim göğüs ve kasık ağrılarım da seninki gibi bir belirtidir. Anlaşılan bu adet ve gebelik belirtileri birbirine çok yakın şeyler. Hiç moralimi bozmayım ben belki de senin gibi güzel bir haber içindir bu ağrılar 🙏🏻☺️

5.gün embriyosu ise 8.günde belli olur canım. Ikınma etkilemez diye biliyorum ama umarım doğrudur. Güzel haberlerini bekliyoruz Allah gönlündekini versin🌸

Benim 3. Gün embriyosu belli olmaz diyorsanız iki gün daha bekleyeyim o halde 🙂İnşallah tutmuştur teşekkür ederim
Ikınma fazla olmadı ama bu şekilde olupta pozitif sonuç alan varsa bana da umut olur. .

Bizim sizinle sorunumuz aynı sanırım benimde bağışıklıktan dolayı tutmadı. Bağışıklık için serum aldım transfer günü bu sefer ki tuttu ama kimyasal oldu. acaba diyorum serumu bi hafta daha alsaydım tutar mıydı çünkü embriyo 5. gÜne geliyor çözünürken kalitesi düşmüyor rahim duvarı güzel kalınlaşıyor rahim de 3 çizgi var herşey mükemmel ama tutmuyor
Her transferde bağışıklık için ilaç kullanıyodum ayrıca 2 kere serum aldım bende ona rağmen olmadı ama bu konuyu iyice araştırıp bikaç doktordan fikir alıcam canım daha ne yapabilirim onu düşünüyorum sadece vücuduma daha ne kadar yüklenebilirim bilmiyorum😊

Ben de transferden sonraki 2. Gün kabızlık problemi yaşadım. Normalde hiç kabız olan bi insan değilimdir. Ama doktorum transferden sonra uyarmıştı beni kabızlık yaşayabilirsin, yaşarsan haber ver ilaç yazıcam diye. Ikınmak zorunda kaldım, çok moralim bozuldu. Söyledim doktoruma korkma bişey olmaz dedi duphalac şurup verdi onu içtim rahatlattı biraz. Bugün 9. Günüm. 8. Gün ve 9. Gün yaptığım idarar testlerim pozitif çıktı. Yarın kan vericem bakalım inşallah katlanarak artar. o yüzden ıkımdım diye korkma canım.

Her transferde bağışıklık için ilaç kullanıyodum ayrıca 2 kere serum aldım bende ona rağmen olmadı ama bu konuyu iyice araştırıp bikaç doktordan fikir alıcam canım daha ne yapabilirim onu düşünüyorum sadece vücuduma daha ne kadar yüklenebilirim bilmiyorum😊
Amladım canım ben ilk kez bu transferde kullandım ondan acaba mı dedim. Evet daha ne yapabiliriz acaba vücut için 😊 yarın kontrolüm var bakalım ne diyecek doktor bana

Ben de transferden sonraki 2. Gün kabızlık problemi yaşadım. Normalde hiç kabız olan bi insan değilimdir. Ama doktorum transferden sonra uyarmıştı beni kabızlık yaşayabilirsin, yaşarsan haber ver ilaç yazıcam diye. Ikınmak zorunda kaldım, çok moralim bozuldu. Söyledim doktoruma korkma bişey olmaz dedi duphalac şurup verdi onu içtim rahatlattı biraz. Bugün 9. Günüm. 8. Gün ve 9. Gün yaptığım idarar testlerim pozitif çıktı. Yarın kan vericem bakalım inşallah katlanarak artar. o yüzden ıkımdım diye korkma canım.

Ay çok sevindim çok mutlu ettin beni sağol canım 🙂 transfer günü ilk gün sayılıyor mu bilmiyorum eğer öyleyse bugün benim de 9. Günüm. Yarın erken gebelik testi yapmayı düşünüyordum. Senin kaçıncı gün embriyosu benim 3.

Ay çok sevindim çok mutlu ettin beni sağol canım 🙂 transfer günü ilk gün sayılıyor mu bilmiyorum eğer öyleyse bugün benim de 9. Günüm. Yarın erken gebelik testi yapmayı düşünüyordum. Senin kaçıncı gün embriyosu benim 3.
Benimki 5. Gün taze transfer. 4 Kasım’da transferim yapıldı. Transfer günü sayılmıyor. Bu sabah hem normal gebelik testi ile hem de erken gebelik testi ile yaptım. Ama tabii kalp atışını duyana kadar çok da heveslenmek istemiyorum

Eklentiler

• 29EBD7BD-5A5C-4540-BFA7-1E79091BD970.jpeg
    29EBD7BD-5A5C-4540-BFA7-1E79091BD970.jpeg
    39,6 KB · Görüntüleme: 73
  • 24E713D5-1B42-4B91-A47B-2DF9EEDA8861.jpeg
    24E713D5-1B42-4B91-A47B-2DF9EEDA8861.jpeg
    36,5 KB · Görüntüleme: 62
Benimki 5. Gün taze transfer. 4 Kasım’da transferim yapıldı. Transfer günü sayılmıyor. Bu sabah hem normal gebelik testi ile hem de erken gebelik testi ile yaptım. Ama tabii kalp atışını duyana kadar çok da heveslenmek istemiyorum

Ay maşallah canım yanılma payı olmaz bence çünkü ikisi de pozitif çıkmış inşallah tutmuştur.
Ben iki gün daha mı bekleyeyim acaba yarın 9. Gün oluyor 5 Kasım. ama 3. Gün embriyosu olduğu için fark eder mi bilmiyorum.

Gözünaydınn😍çok sevindim senin adına inşallah sağlıklı bir şekilde katlanarak artar değerin. Ya inşallah benim göğüs ve kasık ağrılarım da seninki gibi bir belirtidir. Anlaşılan bu adet ve gebelik belirtileri birbirine çok yakın şeyler. Hiç moralimi bozmayım ben belki de senin gibi güzel bir haber içindir bu ağrılar 🙏🏻
Inşallah öyledir hala devam.ediyo bende ağrılar mesela. Hiç canını sıkma 😇

Ay maşallah canım yanılma payı olmaz bence çünkü ikisi de pozitif çıkmış inşallah tutmuştur.
Ben iki gün daha mı bekleyeyim acaba yarın 9. Gün oluyor 5 Kasım. ama 3. Gün embriyosu olduğu için fark eder mi bilmiyorum.
Bence bekle canım. Benim kuzenim 5. Gün dondurulmuş transfer edildi. 6. Gün test yaptığında negatif çıktı. 8 gün silik çizgi çıktı. Şimdi 12 haftalık hamile. Yani erken test yaptığında çıkmayabilir ama aslında tutunmuş olabilir boşuboşuna moralin bozulmasın

Hayırlı olsun canım darısı başımıza😊kızlar oksapar iğne kullanan yok muuu?

Ben kullanıyorum canım tarnsferimin 2. Günündeyim ama bende yapmadı çarpıntı . Progesteron igne çok fena sadece oturamiyorum bile
Bende iğne istemiştim ama pişman oldum 5 gün üst üste yaptırınca çok fena yaptı oturup kalkamıyordum döneniyordum fitile dönüştürdüm fitil çok rahatmış.ama oksapar iğne çok fena yaktı yarım saat sonra da çarpıntı yaptı

Bende iğne istemiştim ama pişman oldum 5 gün üst üste yaptırınca çok fena yaptı oturup kalkamıyordum döneniyordum fitile dönüştürdüm fitil çok rahatmış.ama oksapar iğne çok fena yaktı yarım saat sonra da çarpıntı yaptı
Canım iğne gerçekten kötü de mecbur. Birde tutarsa 3 ay devam dedi doktor nasıl dayanılır bilmiyorum morardı şişti

Histeroskopi yapıldı ama sıkıntı bulunmadı. Embriyolara genetik test yaptırmadım canım çünkü blast oldukları için ayrıca çözündüklerinde bile kalitede bozulma olmadığını hatta bikaç transferimde embriyonun kabuğunu atması bile beklendi çabuk tutunsun diye. Bizim pcos belasının tek avantajı çok yumurta elde edilmesi artık bağışıklıktan dolayı mı tutmuyo onu araştıracağım. Bişey daha var rahim bozukluğu olsa rahim filminde görülmezmiydi?
Histereskopi yapıldıysa rahim de başka sıkıntı yoktur canım. Ama 7 denemede hala bağışıklığa bakmamış olmaları sıkıntılı doktorların.. genetik embriyo çok kaliteli olsa bile hatta bazen testten temiz gelse bile bozuk olabiliyormuş. O yüzden tekrarlayan düşüklerde düşünülebilir. Senin tedavin neredeydi..

X