5. Gün embriyosu bugun 5. Günüm ilkinde de 5. Gün bu saatlerde dandik testle öğrenmiştim düşük oldu umarım bu olmazKuzum kacinci gun embriosu ve transfer kacinci hunu tebrikler hayatim hayirli olsun
Oncekiyle kiyaslama canim umarin hayirlisiyka olur bende suan ucuncu gun transfer saymazsak besinci gun mu bende belki bakarim ama korkuyorum5. Gün embriyosu bugun 5. Günüm ilkinde de 5. Gün bu saatlerde dandik testle öğrenmiştim düşük oldu umarım bu olmaz
Bide canim kivi mandalin gibi meyvalar yemek zararlimi?5. Gün embriyosu bugun 5. Günüm ilkinde de 5. Gün bu saatlerde dandik testle öğrenmiştim düşük oldu umarım bu olmaz
Sanmıyorum tek embriyo blastokistte olmuyormuş ikiz pek. İnşallah hakkında hayırlısı olsun olur merak etme hiç 6. Gün fln yap bence Bn aceleciyimOncekiyle kiyaslama canim umarin hayirlisiyka olur bende suan ucuncu gun transfer saymazsak besinci gun mu bende belki bakarim ama korkuyorumikiz olma ihtimali varmi? Ikizlerde beta yuksek oluyo ya o yuzden cikmistir
Bence daha iyi c vitamini hepsi ben organik nar suyu içtim hep bide güvem suyu transferden sonra ikisi de bol c vitamini mesela. Geçen sefer ananas kabak çekirdeği yedim bu sefer yemedim onlarıBide canim kivi mandalin gibi meyvalar yemek zararlimi?
Öncelikle tebrik ederim hayırlısı olsun canım.Tek embriyo muydu senin de ?5. Gün embriyosu bugun 5. Günüm ilkinde de 5. Gün bu saatlerde dandik testle öğrenmiştim düşük oldu umarım bu olmaz
Sağol herkesin inşallah darısı başına. Evet tek embriyo 5. Gün embsiyosuydu karşı benimki iki tane koymayaÖncelikle tebrik ederim hayırlısı olsun canım.Tek embriyo muydu senin de ?
Aynı benim doktor da öyle tek embriyodan yana hep.Hayırlı olsun çok sevindim bana da umut oldun darısı bana ve tüm isteyenlerin başınaSağol herkesin inşallah darısı başına. Evet tek embriyo 5. Gün embsiyosuydu karşı benimki iki tane koymaya
Aslında rapor alırsan devlet hastanesinden, yarı yarıya düşüyor canım ama uzun zaman alıyor benim 3 ay sürdü sonrasında özele gitmiştim gelip yüz yüze fiyat konuşman gerekiyor hastanelerle mecbur kalırsan dene canım şifan belki buradadır
Allah bana da nasip etsin inşallah sizinkinize sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinBen hamileyim canim 15 ekimdi test gunum insallah seninde pozitif olur
Tek embriyo dha iyi cnm Bn korkuyorum iki taneden Bi arkdsin ikizdi düşünce biri mesela sagliksizsa diğerini de düşürüyor tek olsun bizim olsunAynı benim doktor da öyle tek embriyodan yana hep.Hayırlı olsun çok sevindim bana da umut oldun darısı bana ve tüm isteyenlerin başına
Sanırım öyle beklicez bakalım ya nasipbi arkadaşımında benim gibi sonucu <1,20 çıkmıştı. Bana doktorum negatif dedi ki zaten belli bişi..arkadaşıma kendi doktoru 2 gün sonra yeniden kan ver demişti.
sanıyorum bi umut diyor doktorlarda...başka bi neden bulamıyorum
Hayırlısı evet sende haklısın benim de transferime az kaldı inşallah bende hayırlı haberler paylaşırımTek embriyo dha iyi cnm Bn korkuyorum iki taneden Bi arkdsin ikizdi düşünce biri mesela sagliksizsa diğerini de düşürüyor tek olsun bizim olsun
Bir şey soracağım iki tane koyulduğunda ikisini de aynı yere mi koyuolar ya da birini sağa birini sola miTek embriyo dha iyi cnm Bn korkuyorum iki taneden Bi arkdsin ikizdi düşünce biri mesela sagliksizsa diğerini de düşürüyor tek olsun bizim olsun
Aminnn canim insallahAllah bana da nasip etsin inşallah sizinkinize sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Canim hayirli olsun pozitif kanda negatif olcagni sanmiyorum hangi markaBugüm transfer harici 6. Günüm sabah yaptım testi böyle görüp kanda negatif gören var mıkan testim cuma günü erken diye yapmak istemiyorum ama aklımda da soru işaretleri var yardımcı olur musunuz
Erken gebelik testi early predictor muydu neydi adı 6 gün öncesine kadar gösteriyomş beta 10 un üstünü gösterir yazıyo ama bilmiyorum arada kalıyor insanCanim hayirli olsun pozitif kanda negatif olcagni sanmiyorum hangi marka