Bence test bozuk canım çok damlatmışsın laboquick sanırım markası fazla damlatınca böyle oluyor bu bence yeni bir test al ya da erken gebelikten al canım daha garanti olur hadi hayırlı sonuçların olsun inşallahMerhabalar arkadaşlar bişey soracağım eşim şimdi test aldı heyecanla yap dedi bugün transfer gününü saymazsak 7. Gün 5. Gün donmuş embriyo testi ben yaptım ama 6 7 damla damlattım normalde 3 4 damla yazıyor heyecandan sanırımçıkmadı ilk çok ağladım ama sonra baktım bozuk gibi çıktı test bi bakar mısınız sizce bozuk mu bu kafama çok taktım
Canım erken gebelik testi al öyle deneyin bunda varsa bile çıkmayabilirMerhabalar arkadaşlar bişey soracağım eşim şimdi test aldı heyecanla yap dedi bugün transfer gününü saymazsak 7. Gün 5. Gün donmuş embriyo testi ben yaptım ama 6 7 damla damlattım normalde 3 4 damla yazıyor heyecandan sanırımçıkmadı ilk çok ağladım ama sonra baktım bozuk gibi çıktı test bi bakar mısınız sizce bozuk mu bu kafama çok taktım
İnşallah canım öyle olur hayırlısıyla tutunmuştur bebeğim morelim çok bozuldu korkup testte yapamıyorum şimdiBence test bozuk canım çok damlatmışsın laboquick sanırım markası fazla damlatınca böyle oluyor bu bence yeni bir test al ya da erken gebelikten al canım daha garanti olur hadi hayırlı sonuçların olsun inşallah
Ya bekleyeceğim ya da kan vermem gerek doğru canımCanım erken gebelik testi al öyle deneyin bunda varsa bile çıkmayabilir
Korkma er geç öğreneceksin bence erken gebelik testi al bi deneİnşallah canım öyle olur hayırlısıyla tutunmuştur bebeğim morelim çok bozuldu korkup testte yapamıyorum şimdi
Tamam canımKorkma er geç öğreneceksin bence erken gebelik testi al bi dene
varsa bile çok erken olduğundan normal gebelik testinde çıkmaz canımm sen erken gebelik al ya da bekleYa bekleyeceğim ya da kan vermem gerek doğru canım
Tamam canım çok sağolun hepiniz en azından içim rahatladı az da olsa çok şükürvarsa bile çok erken olduğundan normal gebelik testinde çıkmaz canımm sen erken gebelik al ya da bekle
inanhiç bilmiyorum..benim geçen ay denemem oldu ve olumsuz sonuçlanmıştı maalesef ama burda benden çok deneyimli arkadaşlar var, eminim onlar sana cevap verebilirler...ama bence hamilesinnnn :)))))12.gun bugün 85.81 çıkmış sizce nasıl 2 gun sonra bida kan verirsin dedi dr um
jel ve iğne kullanıyorsan eğer göğüste şişme-acı normal progesteron hormonu yükseldiği için. Belirti aramamanı isterim 6 tüp bebek denememde her defasında bi belirti yaşadım ama sonuç negatif kimyasal bile olmadı. Belirtilere çok inanmıyorum kullandığımız ilaçların etkisiyle vücudumuzu çok fazla dinliyoruz canımMerhaba kızlar, bugün transfer günü hariç 6.günüm. 2 adet 5.gün embriyosu transfer edilmişti. Dün ve bugün göğüslerim hem şiş hem ağrıyor ve sabahtan beri sağ kasığımda ağrı var. Sizde de adet olacakmışsınız gibi bir his bir korku oluyor mu zaman zaman ?
Cevabın için teşekkür ederim canım, açıkcası bu göğüs ve kasık ağrısı bana adet belirtisi gibi geldiği için biraz endişe etmeye başladım ama inşallah ilaçların etkisidir senin de dediğin gibijel ve iğne kullanıyorsan eğer göğüste şişme-acı normal progesteron hormonu yükseldiği için. Belirti aramamanı isterim 6 tüp bebek denememde her defasında bi belirti yaşadım ama sonuç negatif kimyasal bile olmadı. Belirtilere çok inanmıyorum kullandığımız ilaçların etkisiyle vücudumuzu çok fazla dinliyoruz canım
İnşallah canım 7.tüp bebek tedavime başladım. Bu da olmazsa Allaha tevekkül etmekten başka çarem kalmadı. Çünkü maddi manevi inanılmaz yıpratıcı süreç. Eşimde herhangi sorun yok tek problem polikistik over var bende. Tüm denemelerimde 5.gün blast embriyo transfer edildi yaşım 31 doktorların tek söylediği embriyo çok kaliteli rahim yeteri kalınlıkta yaşta sorun yok ama sonuç hep negatif. Her defasında herşey iyiyken tutması beni dahada üzdü.Cevabın için teşekkür ederim canım, açıkcası bu göğüs ve kasık ağrısı bana adet belirtisi gibi geldiği için biraz endişe etmeye başladım ama inşallah ilaçların etkisidir senin de dediğin gibigebelik belirtisi çok aramıyorum çünkü herkes de farklı farklı hatta hiç belirti yaşamayıp güzel haberler alanların sayısı da azımsanamayacak kadar çok ☺İnşallah biz de güzel haberler alırız Buarada 6 tüp bebek denemem demişsin canım inşallah bu son olur, şimdi ne durumdasın, test günün ne zaman?
Canım benim hayırlı uğurlu olsun tedavin. Bende de polikistik over var hem de baya ileri derece, 35 yaşımdayım ama doktorlar aslında tüp bebek tedavilerinde pco’nun bir avantaj olduğunu söylüyorlar. Çok sayıda yumurtamız oluyor üstelik seninki de kaliteli embriyolarmış. Acaba tutmamasınım sebebi bağışıklık sisteminle mi alakalı, bununla ilgili belki bir araştırma yapsa doktorların faydalı olabilir. Çok zor süreçler yaşadığını biliyorum ama lütfen üzülme pozitif düşün moralini yüksek tut yaşın daha genç ve benim şuan 6 aylık hamile bir arkadaşım 10.tedavisinde aldı müjdeli haberi. Doktorunu değiştirmişti artık doktorun becerisi mi yoksa Rabbimin takdir ettiği vakit mi geldi diyeyim bilmiyorum ama eğer vazgeçmezsek ben inanıyorum eninde sonunda kavuşacağız bebişlerimizeİnşallah canım 7.tüp bebek tedavime başladım. Bu da olmazsa Allaha tevekkül etmekten başka çarem kalmadı. Çünkü maddi manevi inanılmaz yıpratıcı süreç. Eşimde herhangi sorun yok tek problem polikistik over var bende. Tüm denemelerimde 5.gün blast embriyo transfer edildi yaşım 31 doktorların tek söylediği embriyo çok kaliteli rahim yeteri kalınlıkta yaşta sorun yok ama sonuç hep negatif. Her defasında herşey iyiyken tutması beni dahada üzdü.
İnşallah canım benim Allah isteyen herkese anneliği nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasınCanım benim hayırlı uğurlu olsun tedavin. Bende de polikistik over var hem de baya ileri derece, 35 yaşımdayım ama doktorlar aslında tüp bebek tedavilerinde pco’nun bir avantaj olduğunu söylüyorlar. Çok sayıda yumurtamız oluyor üstelik seninki de kaliteli embriyolarmış. Acaba tutmamasınım sebebi bağışıklık sisteminle mi alakalı, bununla ilgili belki bir araştırma yapsa doktorların faydalı olabilir. Çok zor süreçler yaşadığını biliyorum ama lütfen üzülme pozitif düşün moralini yüksek tut yaşın daha genç ve benim şuan 6 aylık hamile bir arkadaşım 10.tedavisinde aldı müjdeli haberi. Doktorunu değiştirmişti artık doktorun becerisi mi yoksa Rabbimin takdir ettiği vakit mi geldi diyeyim bilmiyorum ama eğer vazgeçmezsek ben inanıyorum eninde sonunda kavuşacağız bebişlerimize
Bende bugun transfer oldum canim test gunum 23 Kasim, seninki?Bende bugün transfer oldum kızlar şimdi sıra beklemede Allah hepimize hayırlı sonuç almayı nasip etsin
Canım senin sürecinle çok benziyor benimki.. eşimde hiç bir sıkıntı yok. Ben sadece PCosdum başladığımda 2 yıl geçti 3 transfer oldum ikisi tuttu kalpleri atmadı. 2 tane dış gebelik geçirdim kendiliğinden oldular ve tüpleri aldılar. Şimdi ya diyorlar genetikten ya da rahim bozuklukları olabilir histereskopi yapalım.. bazısı da diyorki kalan embriyoları kullanalım. Çok arada derede kaldım. Sen histereskopi veya embriyolara genetik yaptırdın mı.İnşallah canım 7.tüp bebek tedavime başladım. Bu da olmazsa Allaha tevekkül etmekten başka çarem kalmadı. Çünkü maddi manevi inanılmaz yıpratıcı süreç. Eşimde herhangi sorun yok tek problem polikistik over var bende. Tüm denemelerimde 5.gün blast embriyo transfer edildi yaşım 31 doktorların tek söylediği embriyo çok kaliteli rahim yeteri kalınlıkta yaşta sorun yok ama sonuç hep negatif. Her defasında herşey iyiyken tutması beni dahada üzdü.
Benim kasik ağrım olmuştu göğüslerim.sis ve dolgundu normalde küçük gogusluyumdur belim agridi hala da devam ediyo bunlar dün 12. Günümdü 85.81 cıktı sonucum. Inşallah hayırlısıdır senin icin bunlar aslında bence bir belirtiCevabın için teşekkür ederim canım, açıkcası bu göğüs ve kasık ağrısı bana adet belirtisi gibi geldiği için biraz endişe etmeye başladım ama inşallah ilaçların etkisidir senin de dediğin gibigebelik belirtisi çok aramıyorum çünkü herkes de farklı farklı hatta hiç belirti yaşamayıp güzel haberler alanların sayısı da azımsanamayacak kadar çok ☺İnşallah biz de güzel haberler alırız Buarada 6 tüp bebek denemem demişsin canım inşallah bu son olur, şimdi ne durumdasın, test günün ne zaman?
Benim 25 inde kan testi ver dediler canım 5.gün hatta benimki.ben dayanamam test yaparım ama erken gebelik testi aldım geçen hafta 2 taneBende bugun transfer oldum canim test gunum 23 Kasim, seninki?