Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

Arkadaşlar benim test günum yarındı acile gittim şimdi 0.32 çıkmış acildeki doktor yükselme var gibi olabilir 2gün sonra tekrar baktırsın demiş bildiğin negatif neden böyle bişey derki

Zaten kendimi hazırlamıştım. Gerçi Anlamadığım benim hep 0.5 0.10 falan çıkardı bu ilaçlardan sanırım

Seni o kadar iyi anliyorum ki c tesi 2 ye katlarmi diye hevesle kostuk hastaneye ama o gun yikildik esimle hala her gun agliyorum..Allahim bize en kisa zamanda tattirsin..pozitif olan arkadaslarimiza da saglikli gebelik nasip etsin.Artik diger transfere ya nasip

Amin inşallah.. zaten bizi en iyi bizler anlarız yine.. çok zormuş bizde aynı cumartesi akşam öğrendik ve öyle kötü bir gün daha yaşamadım hayatımda ben.. bende her dakika ağlıyorum her an ağlıyorum bu benim ikinci denememdi ama ilki kolay olmuştu bu sefer herşey çok zor .. üstelik benim dondurulmuş embriyom kalmadı.. yani herşeye sıfırdan başlayacağım. Senin var mı dondurulmuş ?

Benimde ilki eyluldeydi negatif hic tutmadi..pesinden ekimde ki iste malum deger 35 i gordu geri indi canim. 8 donmustan 2 tanesini tekli olarak kullandirmis oldular bana. Zaten doktor bunlar A kalite tekli koncak olmazsa 3. Transferde 2 lilere gecilcek dedi..simdi 2 li koncak donmuslardan..benim su an 6 donmusum var bublar 2 li donduruldu canim.ama Allah bana bunlarla da nasip etmezse altunizade bahceci umut cem celik cok iyi oraya gitmeyi dusunuyorum.inst izleyip agliyorum adam zor vakalarin adami..sen hic uzulme guclu ol maddi anlamda buyuk sorunun yoksa bekleme 1 ay sonra tupe devam et Insallah olucak cabalamaya devam

Ben crinone jel kullanıyorum pembe. Şekilde geliyor arada sizde de öyle mi test gününüz ne zaman bu arada

Şehir dışı zor olacak benim için gidemem ki iki güne bir kontrollere nasıl giderim.. çalışıyorum üstelik her adette kontrollere de gidemem.. doktorumdan memnunum ama neden olmuyor.. maddi anlamda zorluk var tabi ki ama borç harç düşünmeden tekrar başlayacağım..

Amaan o zaman bahcecı listeden cıktı kuzenımde memorial i soylemiştı iyilermiş dıye bide kalacak yer bulma sıkıntısı var burdan herseyı ayarlayıp öyle gelmem lazım peki ne kadar tl toplam tüp bebek bende sıkıntı yok eşim varıskosel ameliyatı oldu dr problem yok kendılıgınden olur dıyo ama olmuyo 36 yasındayım genc degılım ha degınce olmuyo hele kafayı taksrsanız yumurtalarımda kalıtelı 12 yumurta olustu sadece 1 kalıtesızmış hep 5 inci güne gelıyo Türkiye de yaptırsaydım ılk denemede hamıle kalacaktım belkıde burda sıgorta 3 denemeyi ücretsiz yaptıgı ıcın burda yaptırdık

canım ben bahçeci umut kliniğinde ebru hanımda tedavi gördüm. Şimdi bir deneme daha yapacak olsam yine aynı yerde aynı doktora giderdim. Çok memnun kaldım. Önce allahım sonra onların vesilesiyle aldım bebeğimi kucağıma

Ben hamileyim canim 15 ekimdi test gunum insallah seninde pozitif olur

Aslında rapor alırsan devlet hastanesinden, yarı yarıya düşüyor canım ama uzun zaman alıyor benim 3 ay sürdü sonrasında özele gitmiştim gelip yüz yüze fiyat konuşman gerekiyor hastanelerle mecbur kalırsan dene canım şifan belki buradadır

Kizlar merhaba bu transferde zaten basindwn ilaclarin hic bi yan etkisoni yasamadim gogus hassasiyeti rahimde agri falan gece seferinde transferden oncede oyle agrilarn vardi diye belirti gibi algilqmqmistim bugun sabah uyandigimda afadersiniz hava baloncugu gibi seyler qaz gibi sey cikti rahimden baya bi haldur kultur bazen iliski sonrasi bende ertesi gun oluyodu hava kabarcigi givi seyler cika biliyordu baya bozulmustum ki kahvalti hazrlarken rahimde feci agri oldu bes alti saniyelk bilemedim qaz sancisimi rahim sancisimi boyle hava boslugu givi seyler cikan oldumu bu arada dun baya sicak basti 37 di olctugumde esim bisey olmaz dedi zaten yarim saat sonra 36,5 36,2 gibi indi

Kızlar az önce ikinci çizgim belirdi çok mutlu oldum tutundu galiba İnş koyulasr git gide tutunur bu sefer sımsıkı çok rahatladı içim ya
Kuzum kacinci gun embriosu ve transfer kacinci hunu tebrikler hayatim hayirli olsun

Arkadaşlar benim test günum yarındı acile gittim şimdi 0.32 çıkmış acildeki doktor yükselme var gibi olabilir 2gün sonra tekrar baktırsın demiş bildiğin negatif neden böyle bişey derki
bi arkadaşımında benim gibi sonucu <1,20 çıkmıştı. Bana doktorum negatif dedi ki zaten belli bişi..arkadaşıma kendi doktoru 2 gün sonra yeniden kan ver demişti.
sanıyorum bi umut diyor doktorlarda...başka bi neden bulamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…