Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

İnşallah canım valla hic beklemiyordum eşim testin başında bekliyodı dedim bekleme bosuna cıkmıcak sonra baktım dondu teste eğildim çizgi var şaşırdım ama yine de güvenemiyorum
Canim ben 5.gun adi 5 liralik teste pozitifi gordum inanamdm hemen kan verdim istersen sende ver

Benımde ıkızdı 2 hafta arayla kalplerı durdu embrıyo sayısı onemlı degıl bence tutan 1 de de tutuyo tutmayan 2 de olsa tutmuyo sağlıklı olsun hamılelıgın devamı gelsın yeter herseyın hayırlısı

Hayırlı olsun test dogrudur muhakkak kan testı verme bencede dedıgın gıbı stres gününü bekle net cevabı al sen suan tadını cıkar

Mrb arkadaşlar negatif sonuçlanan iki tüp bebek denemem oldu, bugün yeniden yeni bir doktorla yeni bir tedaviye başladık, öncekiler özel hastaneydi, şimdi fakülte hastanesinde başladık, ve nerdeyse 20 ye yakın kan testi istendi, önceki denemelerde bu kadar detaylı test felan yapılmamıştı, eşim negatif sonuçlanan denemelerde umutsuzluk yaşadığı için artık istemiyor ama ben çok istiyorum, zor ikna ederek yola devam edeceğiz inş, sizlerle paylaşmak istedim

Merhabalar arkadaşlar bişey soracağım eşim şimdi test aldı heyecanla yap dedi bugün transfer gününü saymazsak 7. Gün 5. Gün donmuş embriyo testi ben yaptım ama 6 7 damla damlattım normalde 3 4 damla yazıyor heyecandan sanırım çıkmadı ilk çok ağladım ama sonra baktım bozuk gibi çıktı test bi bakar mısınız sizce bozuk mu bu kafama çok taktım

Eklentiler

• 877B089F-20B0-429F-92EF-FBC7CFE62042.jpeg
    107,4 KB · Görüntüleme: 99
Canım fazla damlattığın için de olabilir,
Yeniden yaparsın bozma moralini çok erken zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…