- 5 Ocak 2018
- 2.506
- 1.960
O iyi bir marka canim guvenErken gebelik testi early predictor muydu neydi adı 6 gün öncesine kadar gösteriyomş beta 10 un üstünü gösterir yazıyo ama bilmiyorum arada kalıyor insan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O iyi bir marka canim guvenErken gebelik testi early predictor muydu neydi adı 6 gün öncesine kadar gösteriyomş beta 10 un üstünü gösterir yazıyo ama bilmiyorum arada kalıyor insan
İnşallah canım valla hic beklemiyordum eşim testin başında bekliyodı dedim bekleme bosuna cıkmıcak sonra baktım dondu teste eğildim çizgi var şaşırdım ama yine de güvenemiyorumO iyi bir marka canim guven
İnşallah canım güzel geçer merak etme iyi düşün iyi olsunHayırlısı evet sende haklısın benim de transferime az kaldı inşallah bende hayırlı haberler paylaşırım
Aynı yere koyuyorlar tek kataterle yan yana diye biliyorum.Bir şey soracağım iki tane koyulduğunda ikisini de aynı yere mi koyuolar ya da birini sağa birini sola mi
Canim ben 5.gun adi 5 liralik teste pozitifi gordum inanamdm hemen kan verdim istersen sende verİnşallah canım valla hic beklemiyordum eşim testin başında bekliyodı dedim bekleme bosuna cıkmıcak sonra baktım dondu teste eğildim çizgi var şaşırdım ama yine de güvenemiyorum
Valla çok korkuyorum kan vermeye artışı takip etmek daha stresli sizin kaç çıkmıştı ilk kan verdiğinizdeCanim ben 5.gun adi 5 liralik teste pozitifi gordum inanamdm hemen kan verdim istersen sende ver
Tek embriyo dha iyi cnm Bn korkuyorum iki taneden Bi arkdsin ikizdi düşünce biri mesela sagliksizsa diğerini de düşürüyor tek olsun bizim olsun
Valla çok korkuyorum kan vermeye artışı takip etmek daha stresli sizin kaç çıkmıştı ilk kan verdiğinizde
İnşallah valla sabır zamanı şuan hepimiz icin sanırımHayırlı olsun test dogrudur muhakkak kan testı verme bencede dedıgın gıbı stres gününü bekle net cevabı al sen suan tadını cıkar
öğrendin mi???Bende yarin öğreneceğim kızlar cok heyecanlıyım dua edin :)
Öğleden sonra gideceğim haber veririmöğrendin mi???
güzel haberler inşallah...Öğleden sonra gideceğim haber veririm
34 tu canim 5.gunValla çok korkuyorum kan vermeye artışı takip etmek daha stresli sizin kaç çıkmıştı ilk kan verdiğinizde
İyi cıkmış aslında 5.gün ise bende bi gaza gelip gidicem inşallah34 tu canim 5.gun
12.gun bugün 85.81 çıkmış sizce nasıl 2 gun sonra bida kan verirsin dedi dr umgüzel haberler inşallah...
Canım fazla damlattığın için de olabilir,Merhabalar arkadaşlar bişey soracağım eşim şimdi test aldı heyecanla yap dedi bugün transfer gününü saymazsak 7. Gün 5. Gün donmuş embriyo testi ben yaptım ama 6 7 damla damlattım normalde 3 4 damla yazıyor heyecandan sanırım çıkmadı ilk çok ağladım ama sonra baktım bozuk gibi çıktı test bi bakar mısınız sizce bozuk mu bu kafama çok taktım