- 29 Ekim 2019
- 6.700
- 8.798
Canım bu biraz merkeze bakıyor. Benim ilki 29 yaşında yapıldı tek kesinlikle dediler ki zaten ikinciyi istese de koymazdı ortada başka embriyo yoktuAynen canim bana da aynisini dediler..risk diyorlar zaten zeynep.kamil.de.de arkadaslar yaptirdi devlet.kesinlikle.embriyon fazlaysa ozel durumun yoksa 35 yas altina tek koyuyor yasakmis ozellerde iste ilk 2 transferi genelde tek.sonrakileri cift d9nduruyorlar
Amin canim bugun bir tık daha iyiyim ama daha tam geçmis degil doktorum da iki gune bir cagiriyor o yuzdenÖdemi atınca ohh şükür diyorsun benim elim yüzüm bile şişmişti Allah kolaylık versin canım
Çok geçmiş olsun canim ins en kisa surede istedigin olur canimKızlar kan verdik bugün tekrar 9. Günümdü değerim 5 e düşmüş çok üzgünüz.. bu saate kadar eşim bana ben ona destek olduk ama içimizde ikimizinde fırtınalar koptu.. şuan pozitif sonuç alanlar dilerim rabbim den sorunsuz sağlıkla alın kucağınıza..
Amin canım sağolasın..Çok geçmiş olsun canim ins en kisa surede istedigin olur canim
caanım. senı çok iyi anlıyorm. geçen ay bnmde kanda 55 çıktı 2 gün sonra 15 oldu. rabbım sağlıkla versn hepimize geciktirmesnAmin canım sağolasın..
Çok üzüldüm canım umudunu kaybetme pes etme inşallah bir sonrakine hayırlı haberlerini alırız dondurulmuş embriyoların var mıKızlar kan verdik bugün tekrar 9. Günümdü değerim 5 e düşmüş çok üzgünüz.. bu saate kadar eşim bana ben ona destek olduk ama içimizde ikimizinde fırtınalar koptu.. şuan pozitif sonuç alanlar dilerim rabbim den sorunsuz sağlıkla alın kucağınıza..
İlk tedavim hakan hoca da oldu hiçbir şey uygun görmüyor ki ben anlamadım gerçekten ilk tedavimdi yaşım genç umutsuz bir durumum yoktu beni ciddiye almadı diye düşündüm. Ağustos 2017 de gittim ilk görüşmeye ocak adetin de olma kararı verdim 6 ay boyunca bana bir tane bile hazırlayıcı ilaç vermedi. Hormon testini jinekolog da yaptırmıştım onda bir şey olmadığını söyledim tamam dediler bakma gereğinde bile bulunmadı. Yüzde 70 olur senin dedi üçüncü güne bir tane zor transfer ettik. İlk tedavide bir garip rahatlık var. Öncesi sonrası özel ekstra bir önlem almadılar bende. Belki ikinciyi yapsaydım o zaman özen gösterip başarı getirirdi de çok sinirlenmiştim negatif sonrası sizle de alakalı değil bizle de alakalı değil embriyo nın kendi sorunu dedi kapattı kadın.Hakan hoca o tur ilaçların bir faydası olmadığı görüşünde.tedavi olurken ben de çok irdelemistim hatta bana niye prednol vs baslatmadilar demistim.2.tedavide oğluma hamile kaldım şimdi 2 yasinda
İlk tedaviniz mi? Bende ilk tedavimi hakan hocada yaptırdım. Bana da verilmedi. Son merkezimde kullandım transfer öncesi 5 gün. Kortizon ilacı vücudun bebeği kabul etmesi için daha çok bağışıklık sistemi problemi için önlem olarak veriliyor. Embriyo yu yabancı kabul etmesin diye. 5 gün bu ilacı içtim transfer günü de serum vuruldum.Herkese merhaba benim de transferim olacak. Acaba prednol kullandınız mı? Ben anatoliada tedavi görüyorum Hakan Yaralıda böyle bir şey söylemediler. Ama diğer merkezlerde herkes 4 gün prednol kullanıyormuş?
Hakan hoca takviye ilaçların faydalı olacağıni düşünmüyor özetle.bana 2.tedavide de baslatmadi.olumlu sonuç aldık.darisi isteyen herkese..ben de siz gibi çok sinirlenmistim ilk tedavide.dere geçerken at değişilmez dedik ikinciyi de orada yaptık.İsini bilir hakan hoca.ekip de mukemmeldiİlk tedavim hakan hoca da oldu hiçbir şey uygun görmüyor ki ben anlamadım gerçekten ilk tedavimdi yaşım genç umutsuz bir durumum yoktu beni ciddiye almadı diye düşündüm. Ağustos 2017 de gittim ilk görüşmeye ocak adetin de olma kararı verdim 6 ay boyunca bana bir tane bile hazırlayıcı ilaç vermedi. Hormon testini jinekolog da yaptırmıştım onda bir şey olmadığını söyledim tamam dediler bakma gereğinde bile bulunmadı. Yüzde 70 olur senin dedi üçüncü güne bir tane zor transfer ettik. İlk tedavide bir garip rahatlık var. Öncesi sonrası özel ekstra bir önlem almadılar bende. Belki ikinciyi yapsaydım o zaman özen gösterip başarı getirirdi de çok sinirlenmiştim negatif sonrası sizle de alakalı değil bizle de alakalı değil embriyo nın kendi sorunu dedi kapattı kadın.
Amin canım çok zormuş negatif olmasından da zor bu.. ikinci denememdi üstelikcaanım. senı çok iyi anlıyorm. geçen ay bnmde kanda 55 çıktı 2 gün sonra 15 oldu. rabbım sağlıkla versn hepimize geciktirmesn
İnşallah canım. Maalesef Yok herşey en başından olacak yani..Çok üzüldüm canım umudunu kaybetme pes etme inşallah bir sonrakine hayırlı haberlerini alırız dondurulmuş embriyoların var mı
Senin gibi ilkini yapıp negatif alıp ikincisini de büyük bir sabır ve güven bence bu yeniden orda yapmış. Benim gibi olmuş onunda ilki çok kötüymüş embriyo kalitesi. İkinci de kızı olmuş, kızının dondurulmuşu kardeşi için üçüncü ye gelmişti. Diyorum ya güveni almakla ilgili ben alamadım. Hakan hoca çok disiplinli bir asker gibi ekibini de iyi organize ediyor merkezi çok temiz bu konularda hiçbir şey diyemem ki son pozitif gördüğüm merkez hakan da neden başarılı olmamış ki diye de söylediler. Tek problem şu bence ilkini çok ciddiye almıyorlar. Yaş gençse maddi problem yoksa ben bir yıllık evliydim ne acelen var dedi hakan hoca daha yaş 30 bile değil sorunumuz da zor vaka değildi olumsuz sonuçlandı. Rabbim çocuğunu sana bağışlasın kiminin yüzü gülerken kiminin sebebi başka bir kapı oluyorHakan hoca takviye ilaçların faydalı olacağıni düşünmüyor özetle.bana 2.tedavide de baslatmadi.olumlu sonuç aldık.darisi isteyen herkese..ben de siz gibi çok sinirlenmistim ilk tedavide.dere geçerken at değişilmez dedik ikinciyi de orada yaptık.İsini bilir hakan hoca.ekip de mukemmeldi
anladım cnm. insan çektiği eiziyetlere yanıyor vallahı. git gel ilaçlsr tahlıller vs. inş en kısa zamanda olckAmin canım çok zormuş negatif olmasından da zor bu.. ikinci denememdi üstelik
İnşallah canım. Maalesef Yok herşey en başından olacak yani..
İnşallah canım. Hiç sorma hayırlıs böyle demek ki çekeceğimiz var daha rabbim sınav yapıyor başarılı geçmek önemlianladım cnm. insan çektiği eiziyetlere yanıyor vallahı. git gel ilaçlsr tahlıller vs. inş en kısa zamanda olck
öyle cnm. inş olck bizimde bi gğnİnşallah canım. Hiç sorma hayırlıs böyle demek ki çekeceğimiz var daha rabbim sınav yapıyor başarılı geçmek önemli
Tüm güzel dilekleriniz için teşekkür ederim.İlkinde moralim bozuldu tabi benim de bozulmaz mi..güven zedelenmez mi...ben de gitmek istemedim ikinci kez oraya...ama herşey yolunda olsa embriyo kaliteli bile olsa kısmet değilse olmuyor.soylemisti açık açık embriyo kalitesi ortanın altiydi...lab teknolojisi iyi olan başka bir yer bulmak da meseleydi ya Allah dedik başladıkSenin gibi ilkini yapıp negatif alıp ikincisini de büyük bir sabır ve güven bence bu yeniden orda yapmış. Benim gibi olmuş onunda ilki çok kötüymüş embriyo kalitesi. İkinci de kızı olmuş, kızının dondurulmuşu kardeşi için üçüncü ye gelmişti. Diyorum ya güveni almakla ilgili ben alamadım. Hakan hoca çok disiplinli bir asker gibi ekibini de iyi organize ediyor merkezi çok temiz bu konularda hiçbir şey diyemem ki son pozitif gördüğüm merkez hakan da neden başarılı olmamış ki diye de söylediler. Tek problem şu bence ilkini çok ciddiye almıyorlar. Yaş gençse maddi problem yoksa ben bir yıllık evliydim ne acelen var dedi hakan hoca daha yaş 30 bile değil sorunumuz da zor vaka değildi olumsuz sonuçlandı. Rabbim çocuğunu sana bağışlasın kiminin yüzü gülerken kiminin sebebi başka bir kapı oluyor
Estrofem hap yazıyor canım 15 gündür içiyorum ben östrojen hormonu Rahmi kalınlaştırmak için.dün de progesteron için fitil verecekti ben istemedim iğneye dönüştürdü çok da ağrıtıyor iğnesi5 gün de hem iğne hem hap kullanacağım sonra transfer inşallah.ben yumurta toplamadan sonra 2 adet bekledim 2.adetim de başladılar tedaviye umudunu kaybetme rabbim ol der ve olur
Türkiye tüp bebek yönünden çok geliştirdi kendini fakat bahçeci de mutlaka yaptıran arkadaşlar vardır ama ben güvenemedim bi ara haberlerde adı çıktı embyoları karıştırdılar korktum bende ya memorial ya medikal park dedim medikal parkta kaldık şansını bide burda dene istersen olumlu sonuç alan çok insan varBen Almanya da yasıyorum size ne kadar cok ıgne ılac verıyolar hep burda ogrendım hamılelık ıgnesı rahıme cızık atma aklıma gelenler benım bu 3 üncü denemem 2 ıncı de hamıle kalmıştım ıkızdı 2 hafta arayla kalplerı durdu sadece kan pıhtılaşma varmı dıye baktılar yokmuş şükür ama 3 denemede hep aynı tedavı jel kan sulandırma bu sefer badlaman once dr yle randevu alıp burdan aldıgım bılgılerı soylıcem bu seferde olmazsa tutmazsa Türkiye de denerım burda bahçeci yi cok duyuyorum belkı ona gıderım