- 27 Eylül 2013
- 2.836
- 1.853
- 34
Amin canim ins dilediklerimiz gercek olur ama senin iyiymis canimBende çok evhamlıyım canım benim de 3 tane 5.gün embriyom var ama 1 tane transfer yapıcaz diye diretiyor doktorum ikna edemiyorum ya oda tutmazsa diye çok korkuyorm her kulun ayrı bir derdi var dua etmekten başka çaremiz yok
Kuzum sen de memorial da mi yaptiriyorsun tedavini bana da direttiler tek diye ilk 2 transferim tek oldu..eylul negatif ekim ise biliyorsunuz sabah degerim dustu kimyasala donustu.. simdi 2 li tuptekilere gececegiz yani onemli olan once tek embriyo ile saglikli dogumu gerceklestirmekmis..ama boyle de olmayinca olmuyor Allah herkese gonlune gore versin simdi 2 lilere geciyoruz ya nasipBende çok evhamlıyım canım benim de 3 tane 5.gün embriyom var ama 1 tane transfer yapıcaz diye diretiyor doktorum ikna edemiyorum ya oda tutmazsa diye çok korkuyorm her kulun ayrı bir derdi var dua etmekten başka çaremiz yok
İlk tek hücre sonra aynı gün 2 oluyor. her gün ikiye katlıyor hücreler.2.gun 4 3.gun 8 bu şekilde ilerliyor diye biliyorum.Cok yormayın bu düşünceyle kendinizi burada 2.gun embriyosu yada çok kaliteli olmayan embriyo ile pozitif alanlarda oldu.Zamani gelmişse her şey çok güzel olur hakkınızda en güzeli olsunBenimki de 6 hücreli iyi mi acaba sabahtan dondurulmustu ondan mi daha cok bolunmediler bilmiyorum
Benimkiler 3 6 diye ilerlemis canim oyle.demisti bakalim hayirlisi zaten cok.yoruldum bu surecten bir de ohss oldum o da daha beter yaptı beni karin şişliği mide bulantisi felan yemek bile yiyemiyorumİlk tek hücre sonra aynı gün 2 oluyor. her gün ikiye katlıyor hücreler.2.gun 4 3.gun 8 bu şekilde ilerliyor diye biliyorum.Cok yormayın bu düşünceyle kendinizi burada 2.gun embriyosu yada çok kaliteli olmayan embriyo ile pozitif alanlarda oldu.Zamani gelmişse her şey çok güzel olur hakkınızda en güzeli olsun
Bende ohss olmuştum karnım kocaman olmuştu elim yüzüm şişmişti annemin ödem atıcı hapından içtim saat başı lavaboya koştumBenimkiler 3 6 diye ilerlemis canim oyle.demisti bakalim hayirlisi zaten cok.yoruldum bu surecten bir de ohss oldum o da daha beter yaptı beni karin şişliği mide bulantisi felan yemek bile yiyemiyorum
Yok canım medikal park da yaptırıyorum ikiz gebelik riskli diye dinlemiyor beni önce tek verecekmiş tutmazsa bebek 2 ay sonra 2 tane embriyo verecekmiş bende çok stresliyim hayırlısı olsunKuzum sen de memorial da mi yaptiriyorsun tedavini bana da direttiler tek diye ilk 2 transferim tek oldu..eylul negatif ekim ise biliyorsunuz sabah degerim dustu kimyasala donustu.. simdi 2 li tuptekilere gececegiz yani onemli olan once tek embriyo ile saglikli dogumu gerceklestirmekmis..ama boyle de olmayinca olmuyor Allah herkese gonlune gore versin simdi 2 lilere geciyoruz ya nasip
Benim aşılama değil o konuda bir bilgim yok canım kendi sürecimi anlatmam gerekirse bende önce gonalf işe başladım 7-8 gün kullandım sonra gonalf+cetrodit 5-6 de öyle kullandım sonra doktorumun kendi hazırladığı çatlatma iğnesi için gün verdiler bir gün boşluk konuldu 2 gün sonra yumurtlarım toplandı sonra rahim dinlenmesi gerekiyor dediler 2 adet geçecek o zaman daha iyi tutunuyor dediler 5 tane embriyom donduruldu 2.adetimde östrojen hapı olan estrofeme başladık 10 gün içtim sonrasında progesteron eklendi fitil verecekti istemedim iğneye dönüştürdü 5 günde hem estrofem hem progestan iğne kullanacağım sonra transfer inşallah ama ilaçlara kan sulandırıcılar eklenecekmiş biraz uzun oldu sanırım ama umarım yardımcı olmuşumdurKızlar merhaba yardımcı musunuz lütfen? Ben mikroçip aşılama yapacaktım bu ay gonal f 150 lik ten 7 gün kullandım ve 15 tane yumurtam oluşmuş. Doktorum bu durumda aşılama yapılmasının doğru olmadığını söylüyor tüp bebeğe dönüştürelim yumurtalarını toplayalım dedi. Şimdi cetrotide başladım bugün. Tüp bebek aşamasından geçen ilaç kullanan süreci yazabilir mi? Hangi ilaçları kaç gün kullandınız sonrasında ne yaptınız? Lütfen yazar mısıniz
Allah kucağını doldursun inşallah canım, teşekkür ediyorumBenim aşılama değil o konuda bir bilgim yok canım kendi sürecimi anlatmam gerekirse bende önce gonalf işe başladım 7-8 gün kullandım sonra gonalf+cetrodit 5-6 de öyle kullandım sonra doktorumun kendi hazırladığı çatlatma iğnesi için gün verdiler bir gün boşluk konuldu 2 gün sonra yumurtlarım toplandı sonra rahim dinlenmesi gerekiyor dediler 2 adet geçecek o zaman daha iyi tutunuyor dediler 5 tane embriyom donduruldu 2.adetimde östrojen hapı olan estrofeme başladık 10 gün içtim sonrasında progesteron eklendi fitil verecekti istemedim iğneye dönüştürdü 5 günde hem estrofem hem progestan iğne kullanacağım sonra transfer inşallah ama ilaçlara kan sulandırıcılar eklenecekmiş biraz uzun oldu sanırım ama umarım yardımcı olmuşumdur
Amin canım bana ve tüm isteyenlere inşallah dualarımda tüm isteyenler varAllah kucağını doldursun inşallah canım, teşekkür ediyorum
Aynen canim bana da aynisini dediler..risk diyorlar zaten zeynep.kamil.de.de arkadaslar yaptirdi devlet.kesinlikle.embriyon fazlaysa ozel durumun yoksa 35 yas altina tek koyuyor yasakmis ozellerde iste ilk 2 transferi genelde tek.sonrakileri cift d9nduruyorlarYok canım medikal park da yaptırıyorum ikiz gebelik riskli diye dinlemiyor beni önce tek verecekmiş tutmazsa bebek 2 ay sonra 2 tane embriyo verecekmiş bende çok stresliyim hayırlısı olsun
Kalitene bağlı dedi bana canım benim şuan 5.gün ab kalitede bir tane var o yüzden tek vericem diyor diğerleri 5.ve 4.günün orta kaliteleri bb ler bu tutmazsa o zaman orta kaliteden 2 tane koyarız dedi ama 1 tane verecek olmaları beni çok üzüyor yine de Allah’a sığınmaktan başka çarem yokAynen canim bana da aynisini dediler..risk diyorlar zaten zeynep.kamil.de.de arkadaslar yaptirdi devlet.kesinlikle.embriyon fazlaysa ozel durumun yoksa 35 yas altina tek koyuyor yasakmis ozellerde iste ilk 2 transferi genelde tek.sonrakileri cift d9nduruyorlar
Tipa tip ayni durumu yasadim..eylul de 5A idi tutmadi.Ekimde ki 5a yine..fakat kimyasal oldu. Digerleri 5 b falan diye gidiyor en iyileri once ve tek transfer ediyorlar. Bir de tabi 35 yas durumu var ben sinirdayim bana fazla koymadi onlar ne dediyse yapiyoruz vardir bir bildikleri diyerek..sisli memorial her gun yuzlerce hasta girip cikiyor artik vakalari ezberlemislerdir ben guvenmeye calisiyorum yoksa daha cok stres olurum bu durumda bizim en buyuk sorunumuz da bu zaten..insallah tutar sen benim gibi olmazsin ben 2 lilere kaldim bu ay ona baslicaz 3. DenemeyeKalitene bağlı dedi bana canım benim şuan 5.gün ab kalitede bir tane var o yüzden tek vericem diyor diğerleri 5.ve 4.günün orta kaliteleri bb ler bu tutmazsa o zaman orta kaliteden 2 tane koyarız dedi ama 1 tane verecek olmaları beni çok üzüyor yine de Allah’a sığınmaktan başka çarem yok
Aynen canım beni çok iyi anlamışsın gerçekten benim iyiliğim için mi bir tane dediği gibi anne karnında ikiz gebelikler dördüz oluyor mu yoksa para için mi tek koymak istiyorlar bende bilmiyorum kötü düşünmek istemiyorum ama bu beni çok geriyor bakalım ne olacak yaşayıp görücemTipa tip ayni durumu yasadim..eylul de 5A idi tutmadi.Ekimde ki 5a yine..fakat kimyasal oldu. Digerleri 5 b falan diye gidiyor en iyileri once ve tek transfer ediyorlar. Bir de tabi 35 yas durumu var ben sinirdayim bana fazla koymadi onlar ne dediyse yapiyoruz vardir bir bildikleri diyerek..sisli memorial her gun yuzlerce hasta girip cikiyor artik vakalari ezberlemislerdir ben guvenmeye calisiyorum yoksa daha cok stres olurum bu durumda bizim en buyuk sorunumuz da bu zaten..insallah tutar sen benim gibi olmazsin ben 2 lilere kaldim bu ay ona baslicaz 3. Denemeye
Hayir hayir zeynep kamil de de boyle o kadar cok kisi var ki etrafimda asla yapmiyorlar devlet izin vermiyormus..ozellerden bazilari inisiyatif aliyor fakat boyle.medical.park.medipol.memorial gibi buyuk hastaneler hastanin fikrine pek bakmiyor..yani diyorlar ki once en iyi embriyoyu koyariz anne ve bebek saglikli olsun..fakat olmadi mi ihtimalleri artirmak adina ciftlere.geciyorlar..Aynen canım beni çok iyi anlamışsın gerçekten benim iyiliğim için mi bir tane dediği gibi anne karnında ikiz gebelikler dördüz oluyor mu yoksa para için mi tek koymak istiyorlar bende bilmiyorum kötü düşünmek istemiyorum ama bu beni çok geriyor bakalım ne olacak yaşayıp görücem
İnşallah öyledir canım ya çok duaya ihtiyacım var rabbim bana da tüm isteyenlere de hayırlı haberler almayı nasip etsinHayir hayir zeynep kamil de de boyle o kadar cok kisi var ki etrafimda asla yapmiyorlar devlet izin vermiyormus..ozellerden bazilari inisiyatif aliyor fakat boyle.medical.park.medipol.memorial gibi buyuk hastaneler hastanin fikrine pek bakmiyor..yani diyorlar ki once en iyi embriyoyu koyariz anne ve bebek saglikli olsun..fakat olmadi mi ihtimalleri artirmak adina ciftlere.geciyorlar..
Valla annemin oyle bir hapı yokBende ohss olmuştum karnım kocaman olmuştu elim yüzüm şişmişti annemin ödem atıcı hapından içtim saat başı lavaboya koştumsonra 2 güne hiçbir şey kalmadı
Ödemi atınca ohh şükür diyorsun benim elim yüzüm bile şişmişti Allah kolaylık versin canımValla annemin oyle bir hapı yokbir de tonla ilaç verdi
Hakan hoca o tur ilaçların bir faydası olmadığı görüşünde.tedavi olurken ben de çok irdelemistim hatta bana niye prednol vs baslatmadilar demistim.2.tedavide oğluma hamile kaldım şimdi 2 yasindaHerkese merhaba benim de transferim olacak. Acaba prednol kullandınız mı? Ben anatoliada tedavi görüyorum Hakan Yaralıda böyle bir şey söylemediler. Ama diğer merkezlerde herkes 4 gün prednol kullanıyormuş?