Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

5. Gün embriyosu bugun 5. Günüm ilkinde de 5. Gün bu saatlerde dandik testle öğrenmiştim düşük oldu umarım bu olmaz
Oncekiyle kiyaslama canim umarin hayirlisiyka olur bende suan ucuncu gun transfer saymazsak besinci gun mu bende belki bakarim ama korkuyorum :KK43: ikiz olma ihtimali varmi? Ikizlerde beta yuksek oluyo ya o yuzden cikmistir

Oncekiyle kiyaslama canim umarin hayirlisiyka olur bende suan ucuncu gun transfer saymazsak besinci gun mu bende belki bakarim ama korkuyorum :KK43: ikiz olma ihtimali varmi? Ikizlerde beta yuksek oluyo ya o yuzden cikmistir
Sanmıyorum tek embriyo blastokistte olmuyormuş ikiz pek. İnşallah hakkında hayırlısı olsun olur merak etme hiç 6. Gün fln yap bence Bn aceleciyim

Bide canim kivi mandalin gibi meyvalar yemek zararlimi?
Bence daha iyi c vitamini hepsi ben organik nar suyu içtim hep bide güvem suyu transferden sonra ikisi de bol c vitamini mesela. Geçen sefer ananas kabak çekirdeği yedim bu sefer yemedim onları 😂

Sağol herkesin inşallah darısı başına. Evet tek embriyo 5. Gün embsiyosuydu karşı benimki iki tane koymaya
Aynı benim doktor da öyle tek embriyodan yana hep.Hayırlı olsun çok sevindim bana da umut oldun darısı bana ve tüm isteyenlerin başına 🤗

Rapor uzun sürer Türkiye deki prosedür biliyorum insallah gerek kalmazda buradaki dondurulmuşla hamile kalırım 🙏🏼Hepimiz insallah anneligi en çok biz hakedıyoruz cok teşekkürler verdigin bilgiler icin rabbim gönlüne göre versin

Aynı benim doktor da öyle tek embriyodan yana hep.Hayırlı olsun çok sevindim bana da umut oldun darısı bana ve tüm isteyenlerin başına 🤗
Tek embriyo dha iyi cnm Bn korkuyorum iki taneden Bi arkdsin ikizdi düşünce biri mesela sagliksizsa diğerini de düşürüyor tek olsun bizim olsun 😘😘😘

bi arkadaşımında benim gibi sonucu <1,20 çıkmıştı. Bana doktorum negatif dedi ki zaten belli bişi..arkadaşıma kendi doktoru 2 gün sonra yeniden kan ver demişti.
sanıyorum bi umut diyor doktorlarda...başka bi neden bulamıyorumo_O
Sanırım öyle beklicez bakalım ya nasip

Bugüm transfer harici 6. Günüm sabah yaptım testi böyle görüp kanda negatif gören var mı 😟 kan testim cuma günü erken diye yapmak istemiyorum ama aklımda da soru işaretleri var yardımcı olur musunuz

Eklentiler

• 393F20C7-3184-4502-A2FF-A0A845D44909.jpeg
    393F20C7-3184-4502-A2FF-A0A845D44909.jpeg
    107,9 KB · Görüntüleme: 42
Bugüm transfer harici 6. Günüm sabah yaptım testi böyle görüp kanda negatif gören var mı 😟 kan testim cuma günü erken diye yapmak istemiyorum ama aklımda da soru işaretleri var yardımcı olur musunuz
Canim hayirli olsun pozitif kanda negatif olcagni sanmiyorum hangi marka

X