• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

Arkadaşlar test sonucum 903. Hamileyim çok şükür. Çok yıprattım beklerken kendimi kesin tutmadı diye. İki gün sonra tekrarlayacam testi inşallah güzel artış olur 🙏 Rabbim isteyen herkese versin ben 3. Defa pozitifi görüyorum inşallah bu defa saglıkla devam eder ve bebeğimi kucağıma almak nasip olur 🙏 Cemile arkadaşıma da üzüldüm Allah’ım tez zamanda pozitifi görmeyi sana da nasip etsin canım.
Canım çok sevindim gözün aydın rabbim sağlıklı bir şekild e kucağına almayida nasip etsin inşallah 🙏Benim ikinci denememdi olmadi çok üzüldüm ama nasip değilmiş dondurulmuslar var onlarla deneriz inşallah kendimizi maddi manevi biraz toplamamız lazım

Canım seninle aynı gün transfer olmuştuk sanırım en azından sen tahlil verdin ben dün adet oldum bi anda üzülme ben bikaç ay dinlenicem ikinci denemeye gecıcem bu sefer dondurulmuş olcak ınsallah bundan sonra olur
Sonuçlar hüsran oldu canım inşallah birdaha ki sefere bizimde yüzümüz güler 😔

Merhaba kızlar maalesef sonucum negatif çıktı. Doktorum da çok ama çok umutluydu kısmet değilmiş. Benimle aynı gün test yapacak bir arkadaş vardı sonucu ne oldu acaba ismini hatırlayamıyorum şu an.

Kizlar ben dun transfer oldum
Bisey soracağım idrara aşırı sıkışıktim birazda gec aldilar işleme transfer sonrasi 20 dk kadar sonra kalktik tuvalete cunku heryerim ağrımaya başlamıştı dayanamadim etkilermi bu durum ya cok kötü hissettim
Bi de kağıtta 4bb yazıyordu kalitesi nasildir acaba o_O
Transferden 20 dk sonra beni kaldirlar eve gönderdiler canım.Merak etme bir şey olmaz.Hayirlisi olsun.

Arkadaşlar test sonucum 903. Hamileyim çok şükür. Çok yıprattım beklerken kendimi kesin tutmadı diye. İki gün sonra tekrarlayacam testi inşallah güzel artış olur 🙏 Rabbim isteyen herkese versin ben 3. Defa pozitifi görüyorum inşallah bu defa saglıkla devam eder ve bebeğimi kucağıma almak nasip olur 🙏 Cemile arkadaşıma da üzüldüm Allah’ım tez zamanda pozitifi görmeyi sana da nasip etsin canım.
Tebrikler 😊 Allah kucağınıza almayı da nasip etsin.

Teşekkür ederim. Benim bu 3. Denemem pes etmek yok inşallah tez zamanda pozitifi görürsünüz, dualarımda olacaksınız 🙏
Insallah bu sefer beraber guzelce ilerlersiniz miniğnzle.. digerlerinde nasil olmustu soylermisinz?

Insallah bu sefer beraber guzelce ilerlersiniz miniğnzle.. digerlerinde nasil olmustu soylermisinz?
İnşallah pozitifi gördüm ama benim için bundan sonrası çok korkutuyor. İlk denememde ikizlere hamile idim, 8. Haftada kalpleri durdu. İkinci denemem de tuttu ama 6 haftadayken kanamam oldu düşük yaptım. 3 dondurulmuş embriyom kalmasına rağmen sil baştan tedaviye başladım ve 2 tane pgtli embriyom transferim oldu çok Şükür şimdi tuttu bakalım saglıkla kucağıma almayı Rabbim nasip eder inşallah 🙏

İnşallah pozitifi gördüm ama benim için bundan sonrası çok korkutuyor. İlk denememde ikizlere hamile idim, 8. Haftada kalpleri durdu. İkinci denemem de tuttu ama 6 haftadayken kanamam oldu düşük yaptım. 3 dondurulmuş embriyom kalmasına rağmen sil baştan tedaviye başladım ve 2 tane pgtli embriyom transferim oldu çok Şükür şimdi tuttu bakalım saglıkla kucağıma almayı Rabbim nasip eder inşallah 🙏
Bu sefer tedbirinizi almissiniz insallah olucak Allahin izniyle vakti gelmisse..
Hepsinde pozitifi almissiniz ama tabi tereddut etmekte haklisiniz.. insallah hicbir sorun olmaz.. transferleri pes pesemi yaptiniz. Cok ara verdjnizmi

Bu sefer tedbirinizi almissiniz insallah olucak Allahin izniyle vakti gelmisse..
Hepsinde pozitifi almissiniz ama tabi tereddut etmekte haklisiniz.. insallah hicbir sorun olmaz.. transferleri pes pesemi yaptiniz. Cok ara verdjnizmi
İlk kaybımda ikiz olduğu için kürtaj oldum ne yazıkki kürtaj sonrası bir süre adet olmadım 6. Ayda denedim dondurulmuşlarla. Tekrar düşük yaptım bu defa kürtaj olmadım ama 3-4 ayı buldu toparlanmam. Sonra düşükten sonra bekledim Mart ayında HistereskopI oldum. Sonrasında doktorum bana ve eşime 3 ay kullanmak üzere vitaminler verDi. Haziranda sil baştan tedaviye başladım. Anca ekimde transfer olabildim. Yani en son transferimden bir sene sonra trasnfer oldum. Ama herseyi sağlam en basından yaptım canım.

İlk kaybımda ikiz olduğu için kürtaj oldum ne yazıkki kürtaj sonrası bir süre adet olmadım 6. Ayda denedim dondurulmuşlarla. Tekrar düşük yaptım bu defa kürtaj olmadım ama 3-4 ayı buldu toparlanmam. Sonra düşükten sonra bekledim Mart ayında HistereskopI oldum. Sonrasında doktorum bana ve eşime 3 ay kullanmak üzere vitaminler verDi. Haziranda sil baştan tedaviye başladım. Anca ekimde transfer olabildim. Yani en son transferimden bir sene sonra trasnfer oldum. Ama herseyi sağlam en basından yaptım canım.
Mantikli ilerlemissiniz. Zaman almiş ama..
Insan tezcanli oluyor ikinciyi hemen yapmak icin. Ama dusüklerin cok fazla olmuş tabi kendiliğinden düsmesini beklemekte hayli zaman aliyor..
Insallah emekleriniz boşa gitmez.. umarim olur bu sefer.. kolay deģil hem tedavi hem dusükler vs.

Cevaplariniz icin cok tşk ederim.
Bir soru daha sorsam.pihtilasma vs sebebi varmiydi bakildimi..

İnsan hemen tekrar denemek istiyor çok beklemek istemiyor. İkinci kayıptan sonra eşim ben hemen başlamak istediğimde kzıardı bir sene bekleyelim diye ben olmaz diyordum öyle böyle bir sene geçti. Hepimiz için hayırlısı olsun. Rabbim kimsenin emeğini boş cıkarmasın inşallah 🙏

Cevaplariniz icin cok tşk ederim.
Bir soru daha sorsam.pihtilasma vs sebebi varmiydi bakildimi..
Sizi çok iyi anlıyorum tabiki sorun ben cvp veririm. İkincş kayıptan sonra kan pıhtılaşması olduğunu öğrendim ama sebebi o değil dedi doktorum çünkü ilaç ve iğne kullandım. Genetiğe gönderdik acaba genetikte mi sorun var diye çok şükür genetikten embriyolar sağlıklı geldi sorun o da değil dedi doktor. Bağışıklık üstünde durduk serum kullandım İkimcisinde ama düşük yaptım. Doktora bu denemeden önce gittim bağışıklık testlerini ayrıntılı yaotım hepsi iyi çıktı sonuçlarım. Ama doktorum bana gluteni yasakladı bu transferde şu an hayatımdan gluteni çıkardım. Süt ve süt ürünlerini tüketmiyorum. Bakalım işe yarayacak mı ? Yani belli bir sebep yok.

Arkadaşlar 2 gündür progestan iğne kullanıyorum ve çok agrım başladı. Vurulurken birsey yoktu bugün böyle oldu. Bunu yaşayan var mı :KK17: yapabilecek bir şey varmı acısını dindirmek icin

Sizi çok iyi anlıyorum tabiki sorun ben cvp veririm. İkincş kayıptan sonra kan pıhtılaşması olduğunu öğrendim ama sebebi o değil dedi doktorum çünkü ilaç ve iğne kullandım. Genetiğe gönderdik acaba genetikte mi sorun var diye çok şükür genetikten embriyolar sağlıklı geldi sorun o da değil dedi doktor. Bağışıklık üstünde durduk serum kullandım İkimcisinde ama düşük yaptım. Doktora bu denemeden önce gittim bağışıklık testlerini ayrıntılı yaotım hepsi iyi çıktı sonuçlarım. Ama doktorum bana gluteni yasakladı bu transferde şu an hayatımdan gluteni çıkardım. Süt ve süt ürünlerini tüketmiyorum. Bakalım işe yarayacak mı ? Yani belli bir sebep yok.
Himm.. cok guzel. Herseyinizi yaptirmissiniz kafanizda soru isareti kalmamis en azindan tsk ederim.. insallah dilediginiz olur bebeginiz sizinle olur💕

Bana doktor kürtajdan 2 ay sonra tekrar transfer yaparız demişti ama ben belki daha uzun sürer diye ilaçla düşük yapmıştım.
İnşallah bu sefer herşey olur sağlıcakla kucağınıza alırsınız.

Ne kadar canlı gıdalar alırsak o kadar da canlı oluruz, özellikle taze sebze ve az şekerli meyve de faydalı olur.

Ne kadar canlı gıdalar alırsak o kadar da canlı oluruz, özellikle taze sebze ve az şekerli meyve de faydalı olur.
Benim dis gebelik suphesiyle hastaneye yatjrdiklarinda herseyime bakti egitim arastirma. Karaciger böbrek vs hemogramla ilgili bircok sey vitaminler vs herseyim guzel cikti.
Ya bide kan la ilgili bilmedigim terimlerde vardi tabi.
APT yani kanin pihtilasma suresi diye bi değer vardi. Bunun pihtilasmayla alakasi varmi acaba..
Benmki biraz degere gore sulu gibi de duruyor. Tabi pihtilasmam varmi baktiricam ayrica ama.

Back
X