- 2 Ekim 2019
- 634
- 815
Transfer gününden itibaren diyebilirim.ama 3. Günden sonra daha yoğun hissettim.Teşekkürler cevabınız için peki bunlar tam olarak ne zaman başladı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Transfer gününden itibaren diyebilirim.ama 3. Günden sonra daha yoğun hissettim.Teşekkürler cevabınız için peki bunlar tam olarak ne zaman başladı
Korkma canım inşallah yerleşme kanamasıdır.Gönlünü ferah tut iyi düşün iyi olsunKızlar bugün 7. Günüm bitior. İnanılmaz ağrım oldu. Şimdi wc den sonra hafif bir pembelik geldi. Çok korkuorum adet mi oluorum acaba veya yerleşme kanaması olabilir mi çok erken değil mi? Delircem
Cok heycanli oluyor dimi..Bugün bana sabah olmadı stresten gozumu kırpmadım birazdan kan vermeye gidecem rabbim bekleyen herkese nasip etsin inşallah burda güzel haberi yazmak nasip olur.Bana da dua edin arkadaşlar ismin cemile
Bana da sabah olmadı, şimdi gidip bende kan verdim. Ağlamaklı bekliyorum. Çok korkuyorum. İnşallah Rabbim bizlerede nasip etmiştirBugün bana sabah olmadı stresten gozumu kırpmadım birazdan kan vermeye gidecem rabbim bekleyen herkese nasip etsin inşallah burda güzel haberi yazmak nasip olur.Bana da dua edin arkadaşlar ismin cemile
haberdar et bizleri insallah bebegin seninledr cnmBugün bana sabah olmadı stresten gozumu kırpmadım birazdan kan vermeye gidecem rabbim bekleyen herkese nasip etsin inşallah burda güzel haberi yazmak nasip olur.Bana da dua edin arkadaşlar ismin cemile
sonuc belli oldumu cnm insallah seninledr bebegnBana da sabah olmadı, şimdi gidip bende kan verdim. Ağlamaklı bekliyorum. Çok korkuyorum. İnşallah Rabbim bizlerede nasip etmiştir
Sonuç 0 yine olmadı
Canım ya ondan bende çok korkuyodum ama embiriyo bağırsaklara koyulmadılından güldüm kendime rahat ol kuzum b kalite olduğunu yazmışlarKizlar ben dun transfer oldum
Bisey soracağım idrara aşırı sıkışıktim birazda gec aldilar işleme transfer sonrasi 20 dk kadar sonra kalktik tuvalete cunku heryerim ağrımaya başlamıştı dayanamadim etkilermi bu durum ya cok kötü hissettim
Bi de kağıtta 4bb yazıyordu kalitesi nasildir acaba
Canım ben de tutamıyordum 20 dakka sonra gitmiştim doktor hemen 1 dakika sonra gitsen de bir şey olmaz dedi Rahmi açıp koyuyorlar onun olduğu yerle idrar farklı yani biz düşecek sanıyoruz alakası yok ki benim çok likör tuttu bebişim ve benim de 4 BB idi hadi hayırlı olsun inş tutunur seninki deKizlar ben dun transfer oldum
Bisey soracağım idrara aşırı sıkışıktim birazda gec aldilar işleme transfer sonrasi 20 dk kadar sonra kalktik tuvalete cunku heryerim ağrımaya başlamıştı dayanamadim etkilermi bu durum ya cok kötü hissettim
Bi de kağıtta 4bb yazıyordu kalitesi nasildir acaba
Ayy umarım iyidir teşekkür ederimCanım ya ondan bende çok korkuyodum ama embiriyo bağırsaklara koyulmadılından güldüm kendime rahat ol kuzum b kalite olduğunu yazmışlar
Yaaa çok sevindim umarim benimde pozitif olur saglikla kavuşalım insallahCanım ben de tutamıyordum 20 dakka sonra gitmiştim doktor hemen 1 dakika sonra gitsen de bir şey olmaz dedi Rahmi açıp koyuyorlar onun olduğu yerle idrar farklı yani biz düşecek sanıyoruz alakası yok ki benim çok likör tuttu bebişim ve benim de 4 BB idi hadi hayırlı olsun inş tutunur seninki de
Ne zaman test günüYaaa çok sevindim umarim benimde pozitif olur saglikla kavuşalım insallah
9 kasim denildi ama beklermiyim bilemedimNe zaman test günü
Canım seninle aynı gün transfer olmuştuk sanırım en azından sen tahlil verdin ben dün adet oldum bi anda üzülme ben bikaç ay dinlenicem ikinci denemeye gecıcem bu sefer dondurulmuş olcak ınsallah bundan sonra olurBugün bana sabah olmadı stresten gozumu kırpmadım birazdan kan vermeye gidecem rabbim bekleyen herkese nasip etsin inşallah burda güzel haberi yazmak nasip olur.Bana da dua edin arkadaşlar ismin cemile
Hayırlı olsun canım rabbim kucagına almayı nasip etsin ilk deneme olmadı benim inşallah biz de pozitif görürüz.Arkadaşlar test sonucum 903. Hamileyim çok şükür. Çok yıprattım beklerken kendimi kesin tutmadı diye. İki gün sonra tekrarlayacam testi inşallah güzel artış olur Rabbim isteyen herkese versin ben 3. Defa pozitifi görüyorum inşallah bu defa saglıkla devam eder ve bebeğimi kucağıma almak nasip olur Cemile arkadaşıma da üzüldüm Allah’ım tez zamanda pozitifi görmeyi sana da nasip etsin canım.