Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

Ne kadar canlı gıdalar alırsak o kadar da canlı oluruz, özellikle taze sebze ve az şekerli meyve de faydalı olur.
Benim dis gebelik suphesiyle hastaneye yatjrdiklarinda herseyime bakti egitim arastirma. Karaciger böbrek vs hemogramla ilgili bircok sey vitaminler vs herseyim guzel cikti.
Ya bide kan la ilgili bilmedigim terimlerde vardi tabi.
APT yani kanin pihtilasma suresi diye bi değer vardi. Bunun pihtilasmayla alakasi varmi acaba..
Benmki biraz degere gore sulu gibi de duruyor. Tabi pihtilasmam varmi baktiricam ayrica ama.

Benim dis gebelik suphesiyle hastaneye yatjrdiklarinda herseyime bakti egitim arastirma. Karaciger böbrek vs hemogramla ilgili bircok sey vitaminler vs herseyim guzel cikti.
Ya bide kan la ilgili bilmedigim terimlerde vardi tabi.
APT yani kanin pihtilasma suresi diye bi değer vardi. Bunun pihtilasmayla alakasi varmi acaba..
Benmki biraz degere gore sulu gibi de duruyor. Tabi pihtilasmam varmi baktiricam ayrica ama.
Bilmiyorum canım. Benim gittiğim tüp bebek merkezi transferden önce tonlarca test yaptı ondan sonra transfere karar verdi.
Demir değerine de bakıldı mı ?
Yalnız anlamadigim pıhtılaşma oluşur diye ilaç bu 2.transferden sonra verildi.

Kizlar ben dun transfer oldum
Bisey soracağım idrara aşırı sıkışıktim birazda gec aldilar işleme transfer sonrasi 20 dk kadar sonra kalktik tuvalete cunku heryerim ağrımaya başlamıştı dayanamadim etkilermi bu durum ya cok kötü hissettim
Bi de kağıtta 4bb yazıyordu kalitesi nasildir acaba o_O
bende dün transfer oldum ve bende çok sikisiktim hazirlandim masaya yattım doktor biraz gecikince iyice fena oldum doktorum geldi bakti ve biraz başlatalım dedi sonda ile biraz bosaltip transferi öyle yaptılar daha sonrada istedigin zaman tuvalete gidebilirsin zorlama kendini tuttukca kastikca zararli gitmenin sakıncası yok dedi

İnşallah pozitifi gördüm ama benim için bundan sonrası çok korkutuyor. İlk denememde ikizlere hamile idim, 8. Haftada kalpleri durdu. İkinci denemem de tuttu ama 6 haftadayken kanamam oldu düşük yaptım. 3 dondurulmuş embriyom kalmasına rağmen sil baştan tedaviye başladım ve 2 tane pgtli embriyom transferim oldu çok Şükür şimdi tuttu bakalım saglıkla kucağıma almayı Rabbim nasip eder inşallah 🙏
Benim de ngs li 2 embriyom konuldu bu sefer ve idrarda çift çizgiyi gördüm çok şükür 🙏
Cumartesi test günüm bakalım değer kaç çıkacak...
Ben şeyi merak ediyorum, şimdi bu bebekler ngs li ve sağlam bunu biliyoruz ve de tuttu çok şükür, bu saatten sonra düşme riski var mı yine de? Yoksa sağlıklı oldukları için yüksek ihtimal devam ederler mi?
Benim diğer hamileliklerimde bulantı, akıntı vs çoktu, bunda nerdeyse hiç bulantı ve akıntı yok. Gerçi erken biliyorum ama garibime gidiyor bu durum ve korkuyorum.

Kızlar progesteron igne yağlı bir igne oldu için mutlaka vurulduktqn sonra bi 5 saniye ilacı dagitirgibi mesaj yaptıriniz kimle gidio saniz soleyim bakın bırakalı iğnesi 2 ay oldu ama hala sis yerlerin var dikkat edin

X