Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

Kızlar benim bugün transferimin 7. Günü ve bugün sağ kasığıma bir ağrı girdi aşırı ishal olmuşum göğüslerim iyice şişti ama dün idrar testi yapmıştım negatifti salı günü kan testi yaptırıcam ve gercekten merak ediyorum ilk denemem ishal olup hamile kalan var mı ki herkes kabız oluyor ben ishal :kızgın:
Benn :-)

Hakkinda hayirlisi olsun canim insAllah en kisa zamanda sende hayirli haber alirsin illa bursadami olacak tup bebek merkezi canim
İstanbul bahçeci tüp merkezi Cem bey çok iyi reklamları ama Bursadan istanbula gidip gelmek zor olacak diye sanırım bursada jimer tüp bebek veya art tüp bebek merkezini düşünüyorum

:dua:Iñsallah bebegin seninleedir ya kizlar benm 3. tup bebegim ama 2. transferim 5. gun embryosu dondurulmus yasim 25 bugun transfer gununu saymazsam 6. günüm 1 kasim test tarihim kasiklarimda agri ve belimdede bugun basladi agri sık idrara cıkma ve gogus hassasiyeti var siz de ne tür belirtiler var
Canım benim de sık idrara çıkma ve göğüs hassasiyeti vardı çok şükür tuttu inş pozitif görürsün

Boyum kısa ve göbek altimin hafiften sistigini görebiliyorum kuzum rahmim büyüdükçe hafiften şişkinlik var. Kızlar siz idrariniza kaçırdıniz mi? 🤭 Ben sürekli idrarımi kaçırıyorum doktoruma diyeceğim
canımmm naptın gittinmi doktoraa herşey yolundamı

İstanbul bahçeci tüp merkezi Cem bey çok iyi reklamları ama Bursadan istanbula gidip gelmek zor olacak diye sanırım bursada jimer tüp bebek veya art tüp bebek merkezini düşünüyorum
Anladim canim ben denizlide pammukkale unuverste hastanesindeki tup bebeyi önere bilirim cok guzel ilgileniyorlar ben orda yaptirdim cok sükür tuttu Allah yardimcin olsun canim ama gidip gelmek sıkıntı olur iste bursadan denizliye

Arkadaşlar merak ettiğim birşey var.Bel ve göğüs ağrısı hissedenler nasıl bir ağrı bu yani hafif mi çok dikkat verince mi hissediliyor yoksa bariz ağrımı var? Yada göğüse bastırıncamı ağrı oluyor sadece? Tecrübeli arkadaşlar beni aydınlatabilir mi 😊

Arkadaşlar merak ettiğim birşey var.Bel ve göğüs ağrısı hissedenler nasıl bir ağrı bu yani hafif mi çok dikkat verince mi hissediliyor yoksa bariz ağrımı var? Yada göğüse bastırıncamı ağrı oluyor sadece? Tecrübeli arkadaşlar beni aydınlatabilir mi 😊
bariz belli hissedilen bir agrisi oluo cnm hatta gogusumdeki damarlarim bile belirginlesti sizliyor ve sisti bide ben birsey sorucam hamile olan bayanlarin kirpikleri karisirmis bu konu hakknda bikgnz var mi

Kuzum ben yorulunca cok oturunca agiriyordu belim onun dışında bariz ağırmiyordu

Taze 3. Gün embriyosu 3 tane. Bugün 7. Günü transferimin erken gebelik testi ile bile çıkmadı. Artık çok umutsuzum...
Benim de taze 3. 2 embriyo transfer yapıldı. 6. Gün gebelik testinde negatif çıktı ama 12. Gün kanda 390 çıktı bozmayın moralinizi hemen gününüzü bekleyin

Benim bel degil komple sırtım agriyordu.göğüsler çok sistigi icin hassasiyeti kol kareketleriyle bile hissedebiliyorsun

Kızlar bugün 7. Günüm bitior. İnanılmaz ağrım oldu. Şimdi wc den sonra hafif bir pembelik geldi. Çok korkuorum adet mi oluorum acaba veya yerleşme kanaması olabilir mi çok erken değil mi? Delircem

X