Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

Evet oluyor.216 mı ne çıkmıştı benim.tuttuysa mutlaka bir değer çıkar çok düşük olmamak kaydıyla.şuan 41 günlük bebeğim:) dilerim isteyen herkese nasip olsun.
Allahım kucağına almayı nasip etsin bende 22 ekimde yerleştirme oldu.cumartesi 2 kasım test günüm 1 kasım cuma günü yapsam mı diye düşünüyorum.5.gün dondurulmuş embriyo transferi oldu zaten

Allahım kucağına almayı nasip etsin bende 22 ekimde yerleştirme oldu.cumartesi 2 kasım test günüm 1 kasım cuma günü yapsam mı diye düşünüyorum.5.gün dondurulmuş embriyo transferi oldu zaten
Kucağımda canım sağolasın :) Allahım sana da göstersin bugünleri inşallah.sağlıkla tutunsun bebeğin sana sıkı sıkı.yapabilirsin çıkar varsa ki umarım vardır

Kucağımda canım sağolasın :) Allahım sana da göstersin bugünleri inşallah.sağlıkla tutunsun bebeğin sana sıkı sıkı.yapabilirsin çıkar varsa ki umarım vardır
41 kere maşallah diyelim o zaman sağlıkla huzurla büysün 😊 inş.kaldı 1 gün o zaman tapacağm sanrım bende çıkar diye düşünüyorum bakalım hayırlısı

Kızlar rahim kalınmış doktor alttan muayene etti kese gibi bi oluşum var hemen kan ver dedi.4. Gün embriyosuydu. 9. Gün kanda beta 12 çıktı. Doktor ilaçlara devam dedi cuma yine kan vericem ya yeni tutundu onca kanamaya ya da düşüor 😞 dua edin nolur? Sizce nasıl olacak kanama hala devam edior

Kızlar rahim kalınmış doktor alttan muayene etti kese gibi bi oluşum var hemen kan ver dedi.4. Gün embriyosuydu. 9. Gün kanda beta 12 çıktı. Doktor ilaçlara devam dedi cuma yine kan vericem ya yeni tutundu onca kanamaya ya da düşüor 😞 dua edin nolur? Sizce nasıl olacak kanama hala devam edior
Kanaman cokmu canim en son degerin kac cikmsti?

Nasibi varsa seninle kalır bundan sonra sadece sabretmen gerek. 😟Çok Üzücü var mı yok mu arada kalmak

Yerleşme kanaması bu kadar uZun ve yoğun olur mu ben resmen 3. Günüm adet görüorum anlamıorum ama rahim kalınmış ve alttan kese gibi bi oluşum var dediler tutuo mu düşüo mu bilmemek ve bunu yaşamak çok acı 🥺

Yerleşme kanaması bu kadar uZun ve yoğun olur mu ben resmen 3. Günüm adet görüorum anlamıorum ama rahim kalınmış ve alttan kese gibi bi oluşum var dediler tutuo mu düşüo mu bilmemek ve bunu yaşamak çok acı 🥺
Olur cok gordum ole canim hatta bi tanidigim 9 ay resmen adet oldu

Hiç bi hissim yoktu idrar tahlili kendim evde felan hiç bir şekilde yapmadım bugün 11.günüm ve çok şükür pozitif çıktı bormal test günüm yarındı değerim 618 çıktı dpktorum tekrar yapmamı istemedi 10 gün sonra kese görmeye çağırdı sadece inş.gelişir ve sağlıkla kucağıma alırım ve dilerim Allahtan isteyen bu yolda olan herkese kolaylıkla nasip etsin Allahım çok zor stresli v dönem Allahım hepinmizin kucağını boş bırakmasın

Hiç bi hissim yoktu idrar tahlili kendim evde felan hiç bir şekilde yapmadım bugün 11.günüm ve çok şükür pozitif çıktı bormal test günüm yarındı değerim 618 çıktı dpktorum tekrar yapmamı istemedi 10 gün sonra kese görmeye çağırdı sadece inş.gelişir ve sağlıkla kucağıma alırım ve dilerim Allahtan isteyen bu yolda olan herkese kolaylıkla nasip etsin Allahım çok zor stresli v dönem Allahım hepinmizin kucağını boş bırakmasın
Gözün aydın canın inşallah sağlıklı sıhatlı kucağına alırsın bebişini bende hiçbişey hissetmiyorum inşallah senin gibi olur benimde sonucum🤲

Herkese merhabalar...

Uzun zaman sonra buraya yazıyor olmak çok keyifli geldi :)

Ayın 24ünde orta kaliteli tek embriyo transferim yapıldı. ilk tüp bebek tecrübem.
Bugün 9. günüm. Doktorum ayın 5'inde kanda B-HCG yaptırmam gerektiğini söyledi. Ne kadar meraksızsın, ben olsam idrar testi yaptırırdım diyenler var aslında etrafımda ama doğal seyrine bırakmak istedim, normal yaşantıma devam ediyorum :)

hafif bel ağrım, adet olacakmış hissiyatım, arada hafif karın kramplarım oluyor aslında. Ayrıca iştahım fazlasıyla açıldı nedense, resmen pis boğaz oldum :)

Bakalım, gün ola harman ola !

Sevgiler...

Herhangi bi belirti su oldu sundan anladim olduğunu diyebileceğiniz bisey varmi
Lekelenme akinti vs

Bende dün transfer oldum kızlar hayırlısı artık. Nasipten ötesi yok. Benim merak ettiğin çalışan kadınlar kaç gün sonra iş hayatınıza devam ettiniz

Canim hayirli olsun :-)

X