Tecrübeli arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var.6. haftadayim jelimi kullanırken çok az bir damla kadar açık renk kan geldi, çubukta da lekeler vardi icindede koyu renk lekeler.bugün vajinal ultrason la bakilmisti birde ben unutup otobüse yetiseyim derken birkaç adımlık kostum sonradan farkettim.neden olmuştur ne yapmam gerekir.
Ah ahh aynenBenimde ikinci günüm vakit hiç gecmiyor
Jel daha turuncu tonlarında oluyor yada siyahımsı.kanin kırmızı tonunun biraz acigiydi.wc de pecetede çok silik gördüm önce jeli kullaninca da çubuk lekelndi.endiselendimBenim kullandığım zamanlarda bazen pembe bazen siyah lekeler ya da tortular halinde geliyordu. Kan olduğuna emin misin? Jelin yapısından kaynaklı bir durum, farklı renklerde geri çıkabiliyor. Bir de jelin çubuğu damarları tahriş ettiği için ufak kanamalara sebep olabiliyor.
Aaay gözün aydın kuzummAnladım kuzu bana doktorum öyle detaylı bilgi vermedi sadece gayet güzel kesen oluşmuş bir sıkıntı yok dediben de o kadar detaylı bilgi sahibi değilim haftaya gel kalp atışını görelim dedi
Ben yaşamadım böyle bişey transferimin 5. Günündeyim bugün. Ama bunu yaşayıp hamile olan bir sürü kişi okudum burda. yerleşme kanaması olabilir. Leke şeklindeyse ağrı vs yoksa telaşlancak bişey yoktur diye düşünüyorum .Hiç kimse yok mu
Benim de 10.11. günde oldu lekelenme ve kasıktaMerhaba transferde 10. Gündeyim. Dün müthiş ağrım vardı.şimdide progestan fitilde leke gördüm.iyi mi kötü mü bu acaba? Cumarteside test günüm umarım adet olmam
Benimde 10.11. günde olmuştu koyu lekeler.lekelerin olduğu zamanlarda kasıklarda şiddetli kasılma batma sancı tarzı şeyler olmuştu.(ben 8.gun kan testinde pozitif görmüştüm.yerlesme kanaması 10.11. gün oldu) insallah güzel sonuç alirsinizMerhaba transferde 10. Gündeyim. Dün müthiş ağrım vardı.şimdide progestan fitilde leke gördüm.iyi mi kötü mü bu acaba? Cumarteside test günüm umarım adet olmam
Maşallah sübhanallah Rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza da almayı nasip etsin inşallah. Bende görürüm inşallah tutunmuştur da.Bizde bugün kontrole gittik mercimeği gördük:)
27 ekim test gunum canim.fitili sorma aynii ben de o durumdayim. Benim bide dondurulmusum yok. Ne hikmetse 7 embriyom vardi 5.gune 2 tane kaldi
onlar transfer edildi. Nolur bana da dua edin
Günaydın canım,Hiçbir belirti arama canım test gününü bekle,canın sıkılınca yaz buradaki herkes harika,umudumu kaybedince yazdım,bana yardımcı oldular allah razı olsun hesrkesten,benim 11.günüm test falan yapmadım.Yapmama da annem ve eşim izin vermedi beni hep oyalıyorlar.Akşam oluyor sonunda.Beni seven insanları düşünüyorum.Kendimi de ne umutsuzluğa nede umuda kaptırmamaya çalışıyorum.Çünkü çok yorum okudum.Benim değerim çok yüksek yazan ve sonradan kimyasalmış yazısı çok gördüm.Yarın inşallah sonucu öğreneceğim,rabbim ol derse olur.Lütfen neşeli ol, bol dua et ki bebişlerimiz tutsun.Kızlar gunaydın,transfer sonrası en erken kacıncı gun erken gebelık testinde çıkar ? Tecrubesı olanlar yazabılır mı ,ve de gün gün hcg leriniz kaçtı
Çok sagol canım,yarın ınsallah pozıtıf alırsın ve saglıklı bir gebelık gecırıp saglıkla kucagına alırsınGünaydın canım,Hiçbir belirti arama canım test gününü bekle,canın sıkılınca yaz buradaki herkes harika,umudumu kaybedince yazdım,bana yardımcı oldular allah razı olsun hesrkesten,benim 11.günüm test falan yapmadım.Yapmama da annem ve eşim izin vermedi beni hep oyalıyorlar.Akşam oluyor sonunda.Beni seven insanları düşünüyorum.Kendimi de ne umutsuzluğa nede umuda kaptırmamaya çalışıyorum.Çünkü çok yorum okudum.Benim değerim çok yüksek yazan ve sonradan kimyasalmış yazısı çok gördüm.Yarın inşallah sonucu öğreneceğim,rabbim ol derse olur.Lütfen neşeli ol, bol dua et ki bebişlerimiz tutsun.
Canım bende yarın sonucumu alacağım. İnşallah hayırlısıyla mutlu haberi alırız hepimiz.Günaydın canım,Hiçbir belirti arama canım test gününü bekle,canın sıkılınca yaz buradaki herkes harika,umudumu kaybedince yazdım,bana yardımcı oldular allah razı olsun hesrkesten,benim 11.günüm test falan yapmadım.Yapmama da annem ve eşim izin vermedi beni hep oyalıyorlar.Akşam oluyor sonunda.Beni seven insanları düşünüyorum.Kendimi de ne umutsuzluğa nede umuda kaptırmamaya çalışıyorum.Çünkü çok yorum okudum.Benim değerim çok yüksek yazan ve sonradan kimyasalmış yazısı çok gördüm.Yarın inşallah sonucu öğreneceğim,rabbim ol derse olur.Lütfen neşeli ol, bol dua et ki bebişlerimiz tutsun.
Canım daha 6 gününmüş. Geç tutunmuştur belkide Hiç canını sıkma test günün bekle. Stres yapma Allahın izniyle olacak inşallah.kızlar günaydın.. ben bişey yaptımbugün transferden sonraki 6. günüm 3. gün embriyosu. sabah idrar testi yaptım ama negatif sizce sonuç değişebilir mi??
inşallah yaa keşke yapmasaydım ama dayanamadım yaptım birsürü şey okuyoruz insan acaba mı diyorCanım daha 6 gününmüş. Geç tutunmuştur belkide Hiç canını sıkma test günün bekle. Stres yapma Allahın izniyle olacak inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?