• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

Üzülme canım valla dün bende yaptım 2. çizgiyi görmek için bayağı uğraştım😊 bendede çıkmadı hiç moralini bozma.
Canım 3.gün embriyosu çıkmazki 6.gün helede idrarda
Laboquick genelde bozukçıkıyor zaten ,hiç kale alma bence .
yaaa kıyamam size nasıl yüzümü güldürdünüz en azından morelim düzeldi 😊 tamam ben hemen toparlıyım kendimi daha henüz herşey bitmiş değil sanırım :)

Ah ahh, “Gününden önce test yapmayın lütfen” diye birkaç kez yazmıştım 🤦🏻‍♀️ Boş yere üzüyorsunuz kendinizi. Gebelik varsa önce kana karışır, idrarda daha geç çıkar. O yüzden erkenden tahlil yapıp da boş yere üzmeyin kendinizi 😊

Ah ahh, “Gününden önce test yapmayın lütfen” diye birkaç kez yazmıştım 🤦🏻‍♀️ Boş yere üzüyorsunuz kendinizi. Gebelik varsa önce kana karışır, idrarda daha geç çıkar. O yüzden erkenden tahlil yapıp da boş yere üzmeyin kendinizi 😊
Evet beni dün uyarmıştın ama dayanamayıp yaptım😊 yarı kesin sonucu alacağım inşallah güzel sonuçlar alırım dua et sende lütfen🙏

Evet beni dün uyarmıştın ama dayanamayıp yaptım😊 yarı kesin sonucu alacağım inşallah güzel sonuçlar alırım dua et sende lütfen🙏

Dualarım hepinizle 🙏🏻 Bu yolda emek veren, umut eden, bekleyen, isteyen herkese nasip etsin Allah 🙏🏻

ben görmemişim görsem kesin söz dinlerdim :olamaz::KK48:

kızlar günaydın.. ben bişey yaptım :kızgın: bugün transferden sonraki 6. günüm 3. gün embriyosu. sabah idrar testi yaptım ama negatif :KK61: sizce sonuç değişebilir mi??
Valla kendimi bende zor tutuyorum 6.gün vede idrardan bakmışsın kan desen hadi neyse idrardan bence hayatta çıkmaz...benimde bugün 3. Günüm bak ilk işim kandan baktırmak olcak muhtemelen bende pazartesi. Yaptırırım dayanamam...

Valla kendimi bende zor tutuyorum 6.gün vede idrardan bakmışsın kan desen hadi neyse idrardan bence hayatta çıkmaz...benimde bugün 3. Günüm bak ilk işim kandan baktırmak olcak muhtemelen bende pazartesi. Yaptırırım dayanamam...
kaçıncı gün embriyosu canım senin?

Benimde 3 günüm bende pazartesi kan testi yapmak istiyorum ozamana kadar anca dayanırım sizin kacıncı gün embriyosu

Eşim diyorki çok nete girme ..araştırma ..kafanı karıştırma..Ya nerde oyalancan ben onu diyen yok..şimdi müge yi mi açayım..dizi mi izleyeym..stressiz sadece yemek yapabilirim oda tutsun 1 saat..Ben hep diyorum bu tüp bebekte en zor iki şey var.1 transfer öncesi sıkışma 2transfer sonrası bekleme...

Eşim diyorki çok nete girme ..araştırma ..kafanı karıştırma..Ya nerde oyalancan ben onu diyen yok..şimdi müge yi mi açayım..dizi mi izleyeym..stressiz sadece yemek yapabilirim oda tutsun 1 saat..Ben hep diyorum bu tüp bebekte en zor iki şey var.1 transfer öncesi sıkışma 2transfer sonrası bekleme...
Kesinlikle katilıyorum ama ben yemekte yapamıyorum annem yanımda sureklı yatış modundayım

Back
X