• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

Son adet tarihine gore hesapliyor doktor canim biz suan 4+3 uz teyzesi :-) :cool:
Benim son adet tarihim yok ki 😅 dün acilde hemşirelere atar yaptım zaten transfer tarihini son adet sayıp 2haftalık hamilesiniz diyor bana 😅geçici menapoza girmem için iğne olmuştum çikolata kistlerim olduğu için baskılama yaptılar

Ahh canım Allah ikiz nasip etsin sana da bana da inşallah🙏🤗 benim de 6 taneydi ikisi transfer edildi 2sini de dondurduk biz canim ,kalan 2de öldü zaten, ama inşallah dondurulmuslara gerek kalmaz bunlar tutarda🙏 sen 12 gün bekliycekmişsin ama bana 8.gunu kan verememi söylediler ya niye bu kdr erken istediler anlamadım çıkar mı çıkmaz mı endişeliyim bende :KK43:

Insalllahhh canimm aminn. Evet 12 gun sonra dedi doktorum ama sabredebilir miyim bilmiyorum :halay: bazen 10.gunde yapip negatif sonucu olan ama 12.gunde pozitif olanlari okuduk. O yuzden sen yapacaksan da sıksık tekrarlarsin. Allahin izniyle bebislerimize kavusacagiz 💗🤲🏻

Kuzum gözün aydın çok sevindim ilk aşamayı atlattın sende:))haftayada kalp atışını duyarsın ama tek olmasına şaşırdım:)
Çok teşekkür ediyorum kuzum benim 🥰😍 sen gördün ne güzel doktor bana erken dedi strese girdim Vajinal ultrason yapmadı göremeyiz dedi. Korkuyorum inşallah boş gebelik olmaz

Çok teşekkür ediyorum kuzum benim 🥰😍 sen gördün ne güzel doktor bana erken dedi strese girdim Vajinal ultrason yapmadı göremeyiz dedi. Korkuyorum inşallah boş gebelik olmaz
Korkma canım çok erken daha biraz sıkışık git karından baktırıyorsan

Korkma canım çok erken daha biraz sıkışık git karından baktırıyorsan
Sorma kuzum ben bugün hiç sıkışık değildim hatta muayene olmadan 5 dakika önce lavobaya gittim.🙁 Aklıma gelmedi. Korktum acikcasi seninle aynıyız ya senin görününce şuan kafamda deli sorular 🥺 bir de değerim gereğinden fazla artmıştı 🥺

Sorma kuzum ben bugün hiç sıkışık değildim hatta muayene olmadan 5 dakika önce lavobaya gittim.🙁 Aklıma gelmedi. Korktum acikcasi seninle aynıyız ya senin görününce şuan kafamda deli sorular 🥺 bir de değerim gereğinden fazla artmıştı 🥺
Sıkışık olmazsan göremezler tabi :)ayrıca benim geçen haftaki kesem karındandı bu resimde karnımın içi gaz dolu olduğu için😂vajinal bakıcam dedi bende kabul etmek zorunda kaldım ondan daha net görünmüştür benim:)

Benim son adet tarihim yok ki 😅 dün acilde hemşirelere atar yaptım zaten transfer tarihini son adet sayıp 2haftalık hamilesiniz diyor bana 😅geçici menapoza girmem için iğne olmuştum çikolata kistlerim olduğu için baskılama yaptılar
Haa o zaman ultrasona gore doktor dycek kuzum :-)

Sıkışık olmazsan göremezler tabi :)ayrıca benim geçen haftaki kesem karındandı bu resimde karnımın içi gaz dolu olduğu için😂vajinal bakıcam dedi bende kabul etmek zorunda kaldım ondan daha net görünmüştür benim:)
Anladım canım içim rahatladı biraz 😅😅 insallah ben de hftaya görürüm stres yaptım acayip sorma. Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı sıhhatli bir bebiş nasip etsin 😊

Anladım canım içim rahatladı biraz 😅😅 insallah ben de hftaya görürüm stres yaptım acayip sorma. Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı sıhhatli bir bebiş nasip etsin 😊
Rahatlasın tabi kuzum :) haftaya kalp atışını duyarız inşallah:)

yilmazh yilmazh canım aynen bende 8.gun kandan baktirsam da sık sık tekrarliycam bakalım,belki direk pozitifi görürüm 8.gun hayırla inşallah 🙏

Back