Hayırlı olsun Allah tamamına erdirsinYaa çok teşekkürler teyzesi inşallah sıra sizde Rabbim sizede en kısa zamanda nasip etsin![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı olsun Allah tamamına erdirsinYaa çok teşekkürler teyzesi inşallah sıra sizde Rabbim sizede en kısa zamanda nasip etsin![]()
Son adet tarihine gore hesapliyor doktor canim biz suan 4+3 uz teyzesiBilmiyorum ki canım transferim 27 eylüldü sanırım 5. Hafta senin nasıl ?
Ayy yerim o mercimegi yaaaa darisi bize insallahYaa çok teşekkürler teyzesi inşallah sıra sizde Rabbim sizede en kısa zamanda nasip etsin![]()
Benim son adet tarihim yok kiSon adet tarihine gore hesapliyor doktor canim biz suan 4+3 uz teyzesi![]()
![]()
Ahh canım Allah ikiz nasip etsin sana da bana da inşallahbenim de 6 taneydi ikisi transfer edildi 2sini de dondurduk biz canim ,kalan 2de öldü zaten, ama inşallah dondurulmuslara gerek kalmaz bunlar tutarda
sen 12 gün bekliycekmişsin ama bana 8.gunu kan verememi söylediler ya niye bu kdr erken istediler anlamadım çıkar mı çıkmaz mı endişeliyim bende
Insalllahhh canimm aminn. Evet 12 gun sonra dedi doktorum ama sabredebilir miyim bilmiyorumbazen 10.gunde yapip negatif sonucu olan ama 12.gunde pozitif olanlari okuduk. O yuzden sen yapacaksan da sıksık tekrarlarsin. Allahin izniyle bebislerimize kavusacagiz
![]()
Amin kuzumm 23 eylül 5.gün tek transferdi canım en son 9 ekimde vermiştm 1343 tü son adet tarihimde 5 eylül:)Hayırlı olsun Allah tamamına erdirsintransfer tarihin ne zamandı canım bir de kandaki değerin kaçtı en son baktırdığında
Çok iyiAmin kuzumm 23 eylül 5.gün tek transferdi canım en son 9 ekimde vermiştm 1343 tü son adet tarihimde 5 eylül:)
Görürsün kuzum Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinÇok iyinet bilgi
teşekkür ederim 25 Ekim Cuma benim de randevum kese ve kalp için inşallah biz de görürüz sağlıkla
![]()
Vajinal ultrason mu canım geçen sen vajinal ultrason mu yaptınBizde bugün kontrole gittik mercimeği gördük:)
Çok teşekkür ediyorum kuzum benimKuzum gözün aydın çok sevindim ilk aşamayı atlattın sende:))haftayada kalp atışını duyarsın ama tek olmasına şaşırdım:)
Yok kuzum karından vajinal tercih etmiyorumVajinal ultrason mu canım geçen sen vajinal ultrason mu yaptın
Korkma canım çok erken daha biraz sıkışık git karından baktırıyorsanÇok teşekkür ediyorum kuzum benimsen gördün ne güzel doktor bana erken dedi strese girdim Vajinal ultrason yapmadı göremeyiz dedi. Korkuyorum inşallah boş gebelik olmaz
Sorma kuzum ben bugün hiç sıkışık değildim hatta muayene olmadan 5 dakika önce lavobaya gittim.Korkma canım çok erken daha biraz sıkışık git karından baktırıyorsan
Benimde ikinci günüm vakit hiç gecmiyorMerhaba arkadaslar bende bugun transfer oldum zaman hiç geçmiyor![]()
Sıkışık olmazsan göremezler tabi :)ayrıca benim geçen haftaki kesem karındandı bu resimde karnımın içi gaz dolu olduğu içinSorma kuzum ben bugün hiç sıkışık değildim hatta muayene olmadan 5 dakika önce lavobaya gittim.Aklıma gelmedi. Korktum acikcasi seninle aynıyız ya senin görününce şuan kafamda deli sorular
bir de değerim gereğinden fazla artmıştı
![]()
Haa o zaman ultrasona gore doktor dycek kuzumBenim son adet tarihim yok kidün acilde hemşirelere atar yaptım zaten transfer tarihini son adet sayıp 2haftalık hamilesiniz diyor bana
geçici menapoza girmem için iğne olmuştum çikolata kistlerim olduğu için baskılama yaptılar
Anladım canım içim rahatladı birazSıkışık olmazsan göremezler tabi :)ayrıca benim geçen haftaki kesem karındandı bu resimde karnımın içi gaz dolu olduğu içinvajinal bakıcam dedi bende kabul etmek zorunda kaldım ondan daha net görünmüştür benim:)
Rahatlasın tabi kuzum :) haftaya kalp atışını duyarız inşallah:)Anladım canım içim rahatladı birazinsallah ben de hftaya görürüm stres yaptım acayip sorma. Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı sıhhatli bir bebiş nasip etsin
![]()