Benim kasıklarım da batma lar var ama onlar opu işleminden kalan ağrılarda olabilir dün misafirim geldi bir anda baş dönmesi oldu kalktım tuzlu birşeyler yedim tansiyonum düşmüş olabilir..bunlara umut edemem kesinlikle hemende belirti olmaz ki diye düşünüyorum...bazı yazılarda tutunma 1günde diyor .bazı yazılarda 2 3 4 diyor...o yüzden belirti kısmına biz hiç takışmayalım bence dimi..Bugün 3. Gün ama hicbir belirti yok bende sizde durum nedir
saol canım benim teşekkür ederim Allah razı olsun Rabbimde sana sağlıklı mutlu huzurlu bir hamilelikle nasip etsin hayırla kavuştursun sizi bebişinizle birbirinizeDeğil tabiki kuzum :)
Yemek yapcagımda hep bi yere uzanmam ya da egilmem gerekıyo ,oyuzden yapmıyorum şimdilikEşim diyorki çok nete girme ..araştırma ..kafanı karıştırma..Ya nerde oyalancan ben onu diyen yok..şimdi müge yi mi açayım..dizi mi izleyeym..stressiz sadece yemek yapabilirim oda tutsun 1 saat..Ben hep diyorum bu tüp bebekte en zor iki şey var.1 transfer öncesi sıkışma 2transfer sonrası bekleme...
Belirti dinleme hiç ,çogu ilaçlardan dıyorlarBenim kasıklarım da batma lar var ama onlar opu işleminden kalan ağrılarda olabilir dün misafirim geldi bir anda baş dönmesi oldu kalktım tuzlu birşeyler yedim tansiyonum düşmüş olabilir..bunlara umut edemem kesinlikle hemende belirti olmaz ki diye düşünüyorum...bazı yazılarda tutunma 1günde diyor .bazı yazılarda 2 3 4 diyor...o yüzden belirti kısmına biz hiç takışmayalım bence dimi..
canım annene slm söyle bence çok yatma doktorum kan dolaşımı için hafif hafif yürüyüş tavsiye etti..biz elimiZden geleni yaptık bundan sonrası taktiri ilahi.. dimi ama ben transferden sonra geldim yavaş yavaş abdest aldım kıldım tabaklara yemek koydumKesinlikle katilıyorum ama ben yemekte yapamıyorum annem yanımda sureklı yatış modundayım
kızlar sizide etkilemek istemem ama sadece yatmayın balkona çıkın temiz hava alın..Bu psikolojiyi birazcık olsa üstümüZden atmamız lazım..amaç bu...Yemek yapcagımda hep bi yere uzanmam ya da egilmem gerekıyo ,oyuzden yapmıyorum şimdilik
Ya bırakmıyorlar anlatamıyorum ben ailemekızlar sizide etkilemek istemem ama sadece yatmayın balkona çıkın temiz hava alın..Bu psikolojiyi birazcık olsa üstümüZden atmamız lazım..amaç bu...
Benimde 2. Denemem ilkinde 5 gün yatdım tutmadi bu defa yatmayacam dedim ama valla anlatamıyorum aileme ara ara kalkıp evin icinde dolasıp geri yatıyorumcanım annene slm söyle bence çok yatma doktorum kan dolaşımı için hafif hafif yürüyüş tavsiye etti..biz elimiZden geleni yaptık bundan sonrası taktiri ilahi.. dimi ama ben transferden sonra geldim yavaş yavaş abdest aldım kıldım tabaklara yemek koydum
..bir önceki denememde 4 gün yattım tutmadı..Bu sefer rahat olcam dedim o zaman yaşım 31 di şimdi 37 düşün..veren allah bizide görür inşallah...amin
Onlarda elinden geleni yapmaya çalışıyor belli..Ben gün boyunca tekinm..işin enteresan tarafı çaktırmadan gittim hallettim herşeyi çevremden sadece 4 kişi biliyor..Eşim kızım yengem ve bir arkadaşım..gelen oluyor eve soruyorlar uyduruyorum bişiyler...Ya bırakmıyorlar anlatamıyorum ben aileme
Valla benim aile kalabalık duymayan kalmadi transferimiOnlarda elinden geleni yapmaya çalışıyor belli..Ben gün boyunca tekinm..işin enteresan tarafı çaktırmadan gittim hallettim herşeyi çevremden sadece 4 kişi biliyor..Eşim kızım yengem ve bir arkadaşım..gelen oluyor eve soruyorlar uyduruyorum bişiyler...
Ben şu toplumsal soruları hiç sevmiyorum..noldu tuttu mu asas vah kaç para verdiniz...sanki bana faydası varda karşımdaki kendini düşünerek soruyor ..annem kocaelinde üzülür diye onada diyemem olumlu sonuç alırsam sürpriz olur..öyle karar verdim uzaklığın avantajını kullanıyorum..Valla benim aile kalabalık duymayan kalmadi transferimi
Aynen biraz sonra kalkıp kurabiye yapayım..kokusu iyi gelir mercimekler belki aşka gelir tutunurlar..Belirti dinleme hiç ,çogu ilaçlardan dıyorlar
En doğrusunu yapmışsınız sonra benim gibi yoksa insanlari teselli etmek zorunda kalırdınız☺ben ilk transferim tutmadığında ailem arkadaşlarım üzülünce onları teselli etmek zorunda kalmıştımBen şu toplumsal soruları hiç sevmiyorum..noldu tuttu mu asas vah kaç para verdiniz...sanki bana faydası varda karşımdaki kendini düşünerek soruyor ..annem kocaelinde üzülür diye onada diyemem olumlu sonuç alırsam sürpriz olur..öyle karar verdim uzaklığın avantajını kullanıyorum..
Canm benm 5.gun embriyosuydu 8nci gunu aksami cok asiri silik cikti. Bidaha test yapma strese girme hic bosuna.yaaa kıyamam size nasıl yüzümü güldürdünüz en azından morelim düzelditamam ben hemen toparlıyım kendimi daha henüz herşey bitmiş değil sanırım :)
saol cnım teşekkür ederim desteğin içinCanm benm 5.gun embriyosuydu 8nci gunu aksami cok asiri silik cikti. Bidaha test yapma strese girme hic bosuna.
Insallah guzel sonucu alirsin benm kimyasal oldusaol cnım teşekkür ederim desteğin için
canım benim hayırlısı böyleymiş diye düşün. vardır bir sebebi rabbim biliyor üzülme. inşallah en hayırlı zamanda hamile kaldığında iyiki şimdi olmuş diyeceksin ve anlayacaksın. sabır sadece sabır...Insallah guzel sonucu alirsin benm kimyasal oldu
Canim ben 5.gun normal ucuz testler varya onda gordumKızlar gunaydın,transfer sonrası en erken kacıncı gun erken gebelık testinde çıkar ? Tecrubesı olanlar yazabılır mı ,ve de gün gün hcg leriniz kaçtı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?