- 31 Ekim 2018
- 5.597
- 23.747
- 268
Ah canım valla çok yağlı bı iğne baya yakıyor ya mosmor oldu benim kalcam da, transfer öncesi 5 gün kdr vurunmuştum hergun,ama şimdi 3 günde bire döndük.Ben gunluk vurduruyorum canim cok canim yaniyo popomda derman kalmadi
Ben opudan sonra bir ay rahim dinlendirme sürecine girdim canım taze transfer olmadı ki opudan kalan ağrı olsun ama bilemedim yine de belki öyledir tabi :)
Transferden önce 5 gün boyunca her gün vurundum bende sonra transfer oldum şimdi de 3 günde bir vurunacaksin ama 3 ampül şeklinde dediler bilmiyorum nedendir. Bide progestan fitil de kullanıyorum ben sabah öğle akşam günde 3 öğün,oda var mı sende canım?
Amin kuzum amin ne zaman gidekcektinCanimm hadi gozun aydin darisi bana insallah
Yok canim onemli degilAh canım valla çok yağlı bı iğne baya yakıyor ya mosmor oldu benim kalcam da, transfer öncesi 5 gün kdr vurunmuştum hergun,ama şimdi 3 günde bire döndük.
Sen ne zmndir vurunuyosun bu igneyi,ne zaman birakicaksin? Bide senin test günün ne zmn canim,ne zmn transfer oldun?
Ayy baya sordum kusura bakma
Ne bileyim onu kafama taktım sanki benimki boş yuvarlak bir şeydi içinde ufak da olsa minnak bir şey görünmüyor muİkiz değil miymiş yahuBen gittiğimde 6+4 haftalıktı ve kalp atışlarını duymuştuk. İlk başta öyle oluyor zaten, küçücük bir şey
Pazartesi gitcem insallah canimAmin kuzum amin ne zaman gidekcektin
Hii yanlış anlamışım canımBen kendi agrim icin opudan kalan demek istedimcunku cok agrim olmustu. Bu arada evet ben de gunde uc kere kullaniyorum fitili. insallah hayirlisiyla guzel sonuclar aliriz hepimiz,
Merhaba aynı gün transfer olmuşuz bende 3 günde bir iğne oluyorumMerhaba ben de 15 ekimde transfer oldum, 2. Gunum. Belim agriyor benim de, opudan kalan agrilar bence. Ben progestan igneyi her aksam vurduruyorum ve gercekten yakiyor. Ben niye hergun sen 3 gunde 1 acaba
Yaa canım maşallah bende sonuç bekliyorsun sandım bı an,Allah kucağına almayı da nasip etsin inşallahYok canim onemli degilben suan 4+3 gunluk hamileyim canim pazartesi kese gormk icin gitcem insallh guzel haberler alirim 12.haftaya kdr kullanicam canim o igneyi
Hii yanlış anlamışım canımAllah iyiliğini versin seninde, inşallah rabbim elimizi boş cevirmez,test günün ne zmn senin?
O fitili yapıyorum ben ama kusuyor geri ya alacağını alır rahmin gerisini o şekilde atar demişti doktorum da beni huylandirmaya yetiyor iste
Tesekkur ederim canim darisi sana insallahhhYaa canım maşallah bende sonuç bekliyorsun sandım bı an,Allah kucağına almayı da nasip etsin inşallah
Yeter ki olsun da gebelik iğnelere katlaniriz,darısı bize
Dualarimiz seninle canim insallh bebislerim simsiki tutunmustr27 ekim test gunum canim.fitili sorma aynii ben de o durumdayim. Benim bide dondurulmusum yok. Ne hikmetse 7 embriyom vardi 5.gune 2 tane kaldi
onlar transfer edildi. Nolur bana da dua edin
Ahh canım Allah ikiz nasip etsin sana da bana da inşallah27 ekim test gunum canim.fitili sorma aynii ben de o durumdayim. Benim bide dondurulmusum yok. Ne hikmetse 7 embriyom vardi 5.gune 2 tane kaldi
onlar transfer edildi. Nolur bana da dua edin
Ya canım aminn inşallahTesekkur ederim canim darisi sana insallahhhvalla gebeligimi ilk ogrendigimde kosa kosa gittim igneyi yaptrmaya
Kuzum gözün aydın çok sevindim ilk aşamayı atlattın sende:))haftayada kalp atışını duyarsın ama tek olmasına şaşırdım:)Anladım kuzu bana doktorum öyle detaylı bilgi vermedi sadece gayet güzel kesen oluşmuş bir sıkıntı yok dediben de o kadar detaylı bilgi sahibi değilim haftaya gel kalp atışını görelim dedi
Gözünüz aydın, hayırlı uğurlu olsun canım,Allah elini ayağını kavuştursun sağlıkla doğmak nasip olsunBizde bugün kontrole gittik mercimeği gördük:)
Yaa çok teşekkürler teyzesi inşallah sıra sizde Rabbim sizede en kısa zamanda nasip etsinGözünüz aydın, hayırlı uğurlu olsun canım,Allah elini ayağını kavuştursun sağlıkla doğmak nasip olsundarısı bize inşallah
Amiinn canım Allah razı olsunYaa çok teşekkürler teyzesi inşallah sıra sizde Rabbim sizede en kısa zamanda nasip etsin
Bilmiyorum ki canım transferim 27 eylüldü sanırım 5. Hafta senin nasıl ?Tamam canim suan kac haftadasin?
Dualarimiz seninle canim insallh bebislerim simsiki tutunmustr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?