Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

Ben gunluk vurduruyorum canim cok canim yaniyo popomda derman kalmadi
Ah canım valla çok yağlı bı iğne baya yakıyor ya mosmor oldu benim kalcam da, transfer öncesi 5 gün kdr vurunmuştum hergun,ama şimdi 3 günde bire döndük.
Sen ne zmndir vurunuyosun bu igneyi,ne zaman birakicaksin? Bide senin test günün ne zmn canim,ne zmn transfer oldun?
Ayy baya sordum kusura bakma

Ben kendi agrim icin opudan kalan demek istedim cunku cok agrim olmustu. Bu arada evet ben de gunde uc kere kullaniyorum fitili. insallah hayirlisiyla guzel sonuclar aliriz hepimiz,

Yok canim onemli degil ben suan 4+3 gunluk hamileyim canim pazartesi kese gormk icin gitcem insallh guzel haberler alirim 12.haftaya kdr kullanicam canim o igneyi

Ben kendi agrim icin opudan kalan demek istedim cunku cok agrim olmustu. Bu arada evet ben de gunde uc kere kullaniyorum fitili. insallah hayirlisiyla guzel sonuclar aliriz hepimiz,
Hii yanlış anlamışım canım Allah iyiliğini versin seninde, inşallah rabbim elimizi boş cevirmez,test günün ne zmn senin?
O fitili yapıyorum ben ama kusuyor geri ya alacağını alır rahmin gerisini o şekilde atar demişti doktorum da beni huylandirmaya yetiyor iste

Yok canim onemli degil ben suan 4+3 gunluk hamileyim canim pazartesi kese gormk icin gitcem insallh guzel haberler alirim 12.haftaya kdr kullanicam canim o igneyi
Yaa canım maşallah bende sonuç bekliyorsun sandım bı an,Allah kucağına almayı da nasip etsin inşallah
Yeter ki olsun da gebelik iğnelere katlaniriz,darısı bize

27 ekim test gunum canim.fitili sorma aynii ben de o durumdayim. Benim bide dondurulmusum yok. Ne hikmetse 7 embriyom vardi 5.gune 2 tane kaldi
onlar transfer edildi. Nolur bana da dua edin

Yaa canım maşallah bende sonuç bekliyorsun sandım bı an,Allah kucağına almayı da nasip etsin inşallah
Yeter ki olsun da gebelik iğnelere katlaniriz,darısı bize
Tesekkur ederim canim darisi sana insallahhh valla gebeligimi ilk ogrendigimde kosa kosa gittim igneyi yaptrmaya

27 ekim test gunum canim.fitili sorma aynii ben de o durumdayim. Benim bide dondurulmusum yok. Ne hikmetse 7 embriyom vardi 5.gune 2 tane kaldi
onlar transfer edildi. Nolur bana da dua edin
Ahh canım Allah ikiz nasip etsin sana da bana da inşallah benim de 6 taneydi ikisi transfer edildi 2sini de dondurduk biz canim ,kalan 2de öldü zaten, ama inşallah dondurulmuslara gerek kalmaz bunlar tutarda sen 12 gün bekliycekmişsin ama bana 8.gunu kan verememi söylediler ya niye bu kdr erken istediler anlamadım çıkar mı çıkmaz mı endişeliyim bende
Tesekkur ederim canim darisi sana insallahhh valla gebeligimi ilk ogrendigimde kosa kosa gittim igneyi yaptrmaya
Ya canım aminn inşallah iğneye bende razıyım yeter ki tutunsunlarda

Anladım kuzu bana doktorum öyle detaylı bilgi vermedi sadece gayet güzel kesen oluşmuş bir sıkıntı yok dedi ben de o kadar detaylı bilgi sahibi değilim haftaya gel kalp atışını görelim dedi
Kuzum gözün aydın çok sevindim ilk aşamayı atlattın sende:))haftayada kalp atışını duyarsın ama tek olmasına şaşırdım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…