• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

Bebeğimin malesef kalbi durdu. Yarın kürtaj olacağım. Nasip değilmiş.
Artık dualarım sizlerle. Umuyorum hepiniz sağlıklı bir hamilelik dönemi geçirip, sağlıcakla bebeginizi kucagınıza alırsınız.
Allah hepimize güç versin
Kuzum benim Rabbim sana hayırlı zamanda sağlıklı sıhhatli bir bebiş nasip etsin. Ben de ondan korkuyorum bundan sonraki süreçte riskli Rabbim yüzümüzü güldürsün üzülme olur mu

Ben okuldayken dersten çıkıp koşa koşa lavaboya gittiğimi biliyorum. Öğle aralarında sınıfımın kapısını kilitler, içeride mide bulantısına dair her şeyi yaşardım 🤦🏻‍♀️ Kabus gibi günlerdi. Allah yardımcın olsun 🙏🏻
Ha o kabus günleri ben de yaşıyorum iki dakika geçmez mi mide bulantısı Allah'ım yardım et ☺️

Artık dualarım sizlerle. Umuyorum hepiniz sağlıklı bir hamilelik dönemi geçirip, sağlıcakla bebeginizi kucagınıza alırsınız.
Çok geçmiş canım Allahım sabır versin ne olur üzülme.Rabbim en kısa zamanda sağlıklı bebekler nasip etsin🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Canim cok uzuldum cok gecmis olsun uzulme diycem uzulmemek elde degil rabbim buyuk herseyde bir hayir vardir canim

Canım benim de kese etrafımda kanamam oldu kalbi atıyordu şükür. Bazen olabiliyormuş istirahat et kese etrafında olabilir senin de çalışıyorsan rapor al istirahat et hiç bi şey kaldırma dikkat et,
Kalbi ve kese için 25 Ekim e randevu verildi. Çok ağrım da var kasıklarım ve bacağım 😔öğretmenim rapor aldım Pazartesi’ye kadar dinleneceğim inşallah sizin nasıldı şikayetler ben neler yaptınız

Kalbi ve kese için 25 Ekim e randevu verildi. Çok ağrım da var kasıklarım ve bacağım 😔öğretmenim rapor aldım Pazartesi’ye kadar dinleneceğim inşallah sizin nasıldı şikayetler ben neler yaptınız
Canım devamlı attım 20 gün sonra tekrar raporu yeniledik ben de öğretmenim ama bizden kıymetli değil bi şey o yüzden raporunu uzat düşünme okulu falan ,zaten kanama olunca coraspirini falan bıraktım ben kahve lekem de hep oluyordu evde sadece yemek yapmak için kalkıyorum arada kısa yürüyüşler sonra dinlenme şeklinde

Allah sabır versin canım, çok geçmiş olsun çok üzüldüm :( dondurulmuşun vardı diye hatırlıyorum inşallah tez zamanda rabbim kucağını doldursun. 7 haftalık mı olmuştu

Kan vermek için sağlık ocağına gitmiştim geç kalmışım 😕 erken gebelik testi aldım şimdi yapsam doğru sonuç verir mi kızlar

5. gün embriyosu 8. günüm cmt test günüm normalde

Bence bekleyin. Zaten az kalmış. Gününden önce test yapıp negatif sonuç alan ve zamanında tekrar test yapıp pozitif olduğunu öğrenen çok kişi var. Bence boş yere moralinizi bozmayın ve stres yapmayın. 2 gün daha sabredin 😊

Bence bekleyin. Zaten az kalmış. Gününden önce test yapıp negatif sonuç alan ve zamanında tekrar test yapıp pozitif olduğunu öğrenen çok kişi var. Bence boş yere moralinizi bozmayın ve stres yapmayın. 2 gün daha sabredin 😊
Rüyamda kan veriyordum beta 866 çıkıyordu
😊 Sonra tekrar kan verdiğimde 0 çıkıyordu. Rüyam bile kararsız. 😊

Back