• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

Videoya çekmeyi unutma o heyecanla 😊
Kuzum gittim karından ultrason yaptı. Henüz erken vajinal ultrason haftaya yapacağım o zaman kalp atışını ve kese içini goruruz dedi. Şuan karından baktı gayet güzel kesen oluşmuş dedi. Kesem 6 hafta 2 günlük gorunuyormus 😊 kese içini ve kalp atışıni haftaya inşallah 😊🥰 sen gittiğinde kese içini gördün mü benimki boş yuvarlak bir şey 😊

Kuzum gittim karından ultrason yaptı. Henüz erken vajinal ultrason haftaya yapacağım o zaman kalp atışını ve kese içini goruruz dedi. Şuan karından baktı gayet güzel kesen oluşmuş dedi. Kesem 6 hafta 2 günlük gorunuyormus 😊 kese içini ve kalp atışıni haftaya inşallah 😊🥰 sen gittiğinde kese içini gördün mü benimki boş yuvarlak bir şey 😊

İkiz değil miymiş yahu 😊 Ben gittiğimde 6+4 haftalıktı ve kalp atışlarını duymuştuk. İlk başta öyle oluyor zaten, küçücük bir şey 😊

Kuzum gittim karından ultrason yaptı. Henüz erken vajinal ultrason haftaya yapacağım o zaman kalp atışını ve kese içini goruruz dedi. Şuan karından baktı gayet güzel kesen oluşmuş dedi. Kesem 6 hafta 2 günlük gorunuyormus 😊 kese içini ve kalp atışıni haftaya inşallah 😊🥰 sen gittiğinde kese içini gördün mü benimki boş yuvarlak bir şey 😊 bu arada tek kese iki demedi
Aaa hayirli olsun ben hep ikizin olacak diye düşünüyordum.benim vajinal ultrason ile baktılar.Asistan baktı.kese için geldigimi söyledim bakınca aa kalp de var burda dedi.yolk kesesi oluşmuş o zaman dedim onayladı.Bebek var kalp yeni atmaya başlıyor dedi görüntüsünü gösterdi ☺️ transfer günüme gore 6 haftalık orantilimi dedim 6.hafta görünüyor evet dedi. İki hafta sonra kalp için tekrar gideceğim.size kesenin dolu olup olmadığını söylemediler mi.

Aaa hayirli olsun ben hep ikizin olacak diye düşünüyordum.benim vajinal ultrason ile baktılar.Asistan baktı.kese için geldigimi söyledim bakınca aa kalp de var burda dedi.yolk kesesi oluşmuş o zaman dedim onayladı.Bebek var kalp yeni atmaya başlıyor dedi görüntüsünü gösterdi ☺ transfer günüme gore 6 haftalık orantilimi dedim 6.hafta görünüyor evet dedi. İki hafta sonra kalp için tekrar gideceğim.size kesenin dolu olup olmadığını söylemediler mi.
Soylemedi daha erken dedi zaten bana vajinal ultrason ile bakmadı. Karından baktı . Zaten ben baktım yuvarlak içi bos bir şey gördüm ben. Haftaya gel vajinal bakalım

Selam kizlar bugün transfer günü hariç 3.gundeyim,gece hafif öksürük tuttu malesef ya sağ kasığımda batma şeklinde ağrı oldu biraz sonra gecti ama çok korktum:KK43:
Bide progestan iğne vurunaniz var mı transferden sonra? Bana transfer günü 3 ampul şeklinde vurdular üç günde bir gidip vurdurcaksin dediler bugünde yaptırdım kalcam yanıyor şuan😔 bide pazar var yine sonra test pozitif çıkarsa ertesigun yine yaptıracaksanız dedi doktorum

Merhaba ben de 15 ekimde transfer oldum, 2. Gunum. Belim agriyor benim de, opudan kalan agrilar bence. Ben progestan igneyi her aksam vurduruyorum ve gercekten yakiyor. Ben niye hergun sen 3 gunde 1 acaba 🤣

Hep öyle düşünüyorum aslında,olacağı varsa yaptığım işe güce yada dinlenip dinlenmedigime bakmaz olur tutunur diyorum inşallah 🙏❤️

İnşallah canım inşallah 🙏🏻 Can-ı gönülden dua ediyorum, inşallah gönlünden geçen ömrüne hayırlısıyla nasip olur 🙏🏻❤️

Merhaba ben de 15 ekimde transfer oldum, 2. Gunum. Belim agriyor benim de, opudan kalan agrilar bence. Ben progestan igneyi her aksam vurduruyorum ve gercekten yakiyor. Ben niye hergun sen 3 gunde 1 acaba 🤣
Ben opudan sonra bir ay rahim dinlendirme sürecine girdim canım taze transfer olmadı ki opudan kalan ağrı olsun ama bilemedim yine de belki öyledir tabi :)
Transferden önce 5 gün boyunca her gün vurundum bende sonra transfer oldum şimdi de 3 günde bir vurunacaksin ama 3 ampül şeklinde dediler bilmiyorum nedendir. Bide progestan fitil de kullanıyorum ben sabah öğle akşam günde 3 öğün,oda var mı sende canım?

Aaa hayirli olsun ben hep ikizin olacak diye düşünüyordum.benim vajinal ultrason ile baktılar.Asistan baktı.kese için geldigimi söyledim bakınca aa kalp de var burda dedi.yolk kesesi oluşmuş o zaman dedim onayladı.Bebek var kalp yeni atmaya başlıyor dedi görüntüsünü gösterdi ☺ transfer günüme gore 6 haftalık orantilimi dedim 6.hafta görünüyor evet dedi. İki hafta sonra kalp için tekrar gideceğim.size kesenin dolu olup olmadığını söylemediler mi.
Kese dolu derken anlamadım 😏

Selam kizlar bugün transfer günü hariç 3.gundeyim,gece hafif öksürük tuttu malesef ya sağ kasığımda batma şeklinde ağrı oldu biraz sonra gecti ama çok korktum:KK43:
Bide progestan iğne vurunaniz var mı transferden sonra? Bana transfer günü 3 ampul şeklinde vurdular üç günde bir gidip vurdurcaksin dediler bugünde yaptırdım kalcam yanıyor şuan😔 bide pazar var yine sonra test pozitif çıkarsa ertesigun yine yaptıracaksanız dedi doktorum
Ben gunluk vurduruyorum canim cok canim yaniyo popomda derman kalmadi

Kuzum gittim karından ultrason yaptı. Henüz erken vajinal ultrason haftaya yapacağım o zaman kalp atışını ve kese içini goruruz dedi. Şuan karından baktı gayet güzel kesen oluşmuş dedi. Kesem 6 hafta 2 günlük gorunuyormus 😊 kese içini ve kalp atışıni haftaya inşallah 😊🥰 sen gittiğinde kese içini gördün mü benimki boş yuvarlak bir şey 😊 bu arada tek kese iki demedi
Canimm hadi gozun aydin darisi bana insallah :-)

Ne guzel bende4+3 suan pazartesi kese icin gitcem insallah gorurum
Ne mutlu insallah görürsünüz. Ben geçen hafta gitmiştim doktor kanda 1500 olunca gel dedi diye.gorundu de ama çok küçük demişti doktor.bir hafta sonra tekrarladik.guzel ama sabırsız bekleyislerimiz 🍀 güzel sonuçlanır inşallah

Ne mutlu insallah görürsünüz. Ben geçen hafta gitmiştim doktor kanda 1500 olunca gel dedi diye.gorundu de ama çok küçük demişti doktor.bir hafta sonra tekrarladik.guzel ama sabırsız bekleyislerimiz 🍀 güzel sonuçlanır inşallah
Tesekkur ederim canim insallah guzel haber alirim :-) alttanmi bakmislrdi ilk gittiginde?

Bazen boş kese olabiliyormuş. Kese var ama bebek yok. Yolk denilen ikinci kese bebegin varligi ile ilgili bilgi veren keseymis. bebekten önce o kese görünüyor sanirim.ondan çıkarım yapılıyor.
Anladım kuzu bana doktorum öyle detaylı bilgi vermedi sadece gayet güzel kesen oluşmuş bir sıkıntı yok dedi 😅 ben de o kadar detaylı bilgi sahibi değilim haftaya gel kalp atışını görelim dedi

Back