Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Beta hcg 655.9 doktoru görmedim henüz ama yine açık renk kan oldu peçeteyeBenim Damla şeklinde kanama oldu ve bel karın bacak ağrım çok çok korktum işten hemen hastaneye geldim doktor kanamayı doğruladı bidaha tuvalete girdim kan değildi ama et renginde bi şey vardı peçetede sonucu bekliyorum korkuyorumdua edin Pazartesi 322ydi sonuç
![]()
Aminn canim tesekkur ederim rabbim sanada yasatsin bu guzel duyguyu insallah bugun kacinci gununduayy kıyamam canım yaa hayırlı uğurlu olsun tekrardan. inşallah benimkilerde tutunmuştur ağrılarım hafifledi diye üzüldüm biraz ama inşallah bende haftaya pozitifi görürüm hayırlısıyla. ve tabi bekleyen ve isteyen tüm anne adaylarımız![]()
Canim demkki yerlesme kanamasi yasiyosun korkma degerin guzel yukselmisBeta hcg 655.9 doktoru görmedim henüz ama yine açık renk kan oldu peçeteye
Rabbim bebegini sana bagislasin canim degerin artmis bu cok guzel Et parcasi sandigin sey jelin kalintisi olabilir mi kanla birlesince sana oyle gelmis olabilirBeta hcg 655.9 doktoru görmedim henüz ama yine açık renk kan oldu peçeteye
Bugün transfer günü hariç 4. GünümAminn canim tesekkur ederim rabbim sanada yasatsin bu guzel duyguyu insallah bugun kacinci gunundu![]()
Düşük habercisi de olabilir yerleşme kanaması da olabilir dedi inşallah olumlu olana odaklanalım teşekkür ederim kuzumCanim demkki yerlesme kanamasi yasiyosun korkma degerin guzel yukselmis![]()
Evet canım haklısın inşallah öyledirRabbim bebegini sana bagislasin canim degerin artmis bu cok guzel Et parcasi sandigin sey jelin kalintisi olabilir mi kanla birlesince sana oyle gelmis olabilir
Canım benim de kese etrafımda kanamam oldu kalbi atıyordu şükür. Bazen olabiliyormuş istirahat et kese etrafında olabilir senin de çalışıyorsan rapor al istirahat et hiç bi şey kaldırma dikkat et,Evet canım haklısın inşallah öyledirÇok teşekkür ederim benim bir sağlıklı normal yolla olan gebeliğim de var 2014 de Doğum yaptım hiç böyle şeyler yaşamamıştım tüp bebek olunca evham da oluyor psikoloji de değişiyor
Ben de yarın sonunda kese görmeye gideceğim çok heyecanlıyım. Gerçi heyecanı hissedemiyorum şuan mide bulantisindan. Midem.cok bulanıyor arkadaşlar yemek yiyemiyorum çok zor Allaj bunu yaşayan herkese sabır versin bulantı kusma ne kötü şeymiş.
10-11 haftaya doğru bitiyorBen de yarın sonunda kese görmeye gideceğim çok heyecanlıyım. Gerçi heyecanı hissedemiyorum şuan mide bulantisindan. Midem.cok bulanıyor arkadaşlar yemek yiyemiyorum çok zor Allaj bunu yaşayan herkese sabır versin bulantı kusma ne kötü şeymiş.
Normal gebelikte hersey olagan oluyor hormonlar vucudun urettigi hormon embryo saglikli embryo falan zaten gebe oldugunu ogrendiginde zaten keseyi gorecek boyuta gelmis oluyorsun. Tup bebekte oyle degil disaridan birsuru hormon aliyoruz, hersey tarihli, bir kac tane embryo hangisi saglikli hangisi degil bilemiyorsun en onemliside olmasini bekliyorsun aklin surekli orada o yuzdenEvet canım haklısın inşallah öyledirÇok teşekkür ederim benim bir sağlıklı normal yolla olan gebeliğim de var 2014 de Doğum yaptım hiç böyle şeyler yaşamamıştım tüp bebek olunca evham da oluyor psikoloji de değişiyor
Kesinlikle canimDüşük habercisi de olabilir yerleşme kanaması da olabilir dedi inşallah olumlu olana odaklanalım teşekkür ederim kuzum![]()
Ben ben bennKızlar merhaba. İki gün önce transfer oldum, bende aranıza katıldım. Bana taze transfer yapıldı. Taze transferin tutma olasılığının düşük olduğunu tesadüfen okudum çok moralim bozuldu. Taze transferle hamile kalanlar var mı aranızda? Varsa yazsınlar bana nolur, moral olsun.
Hayırlı olsun canım ,benimde aynı senin gibi taze ve 3. Gün embriyosu. Transferimin 4.günündeyim, transfer günü hariç. Sen kaçıncı gün öğrendin peki ve nasıl öğrendin?Ben ben bennhem taze transfer hem 3. Gün embriyosu ama ilkinde tuttu çok şükür
![]()
Canım benim şundan yanımda olsan sarılasım geldi. Çok teşekkür ederim. Canım sen hamişsin duan kabul olur. Dua et, benimkilerde tutsun.Ben ben bennhem taze transfer hem 3. Gün embriyosu ama ilkinde tuttu çok şükür
![]()
Arkadaşım sen cumartesi transfer oldun o zaman. Hayırlı uğurlu olsun. Seninki de tutar inşallah.Hayırlı olsun canım ,benimde aynı senin gibi taze ve 3. Gün embriyosu. Transferimin 4.günündeyim, transfer günü hariç. Sen kaçıncı gün öğrendin peki ve nasıl öğrendin?