• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

Canım saat 13.50 randevum ben de sabırsızlıkla bekliyorum 😊 Rabbim yine güzel haberler vermeyi nasip eder inşallah 🥰🥰
Ben tekrar kese için gittim bugün.Buyumus ve kalp atışları yeni oluşmaya başlamış dedi doktor.sesini duymadım ama görüntüsünü gördüm ☺️ seninde güzel haberlerini bekliyoruz 💐

Canım devamlı attım 20 gün sonra tekrar raporu yeniledik ben de öğretmenim ama bizden kıymetli değil bi şey o yüzden raporunu uzat düşünme okulu falan ,zaten kanama olunca coraspirini falan bıraktım ben kahve lekem de hep oluyordu evde sadece yemek yapmak için kalkıyorum arada kısa yürüyüşler sonra dinlenme şeklinde
Ben bir de köy okulundayım evime 35 km uzaklıkta Allah yardımcı olsun Allahım korusun 🙏🏻

Canım dinleniyorum bol su içip sadece tuvalet için kalkıyorum düne göre ağrımın yeri değişti sol kasıkta var dün akşam oldu en son kanama hayırlısı Allahtan ama dünden daha iyiyim 🙏🏻 şükürden nasıl nasılsın
Cok sukur kuzum cok sevindim iyi olmana tekrar kan baktrcakmisin kuzum? Ben iyim cok sukur canim

Selam kizlar bugün transfer günü hariç 3.gundeyim,gece hafif öksürük tuttu malesef ya sağ kasığımda batma şeklinde ağrı oldu biraz sonra gecti ama çok korktum:(
Bide progestan iğne vurunaniz var mı transferden sonra? Bana transfer günü 3 ampul şeklinde vurdular üç günde bir gidip vurdurcaksin dediler bugünde yaptırdım kalcam yanıyor şuan😔 bide pazar var yine sonra test pozitif çıkarsa ertesigun yine yaptıracaksanız dedi doktorum

Selam kizlar bugün transfer günü hariç 3.gundeyim,gece hafif öksürük tuttu malesef ya sağ kasığımda batma şeklinde ağrı oldu biraz sonra gecti ama çok korktum:(
Bide progestan iğne vurunaniz var mı transferden sonra? Bana transfer günü 3 ampul şeklinde vurdular üç günde bir gidip vurdurcaksin dediler bugünde yaptırdım kalcam yanıyor şuan😔 bide pazar var yine sonra test pozitif çıkarsa ertesigun yine yaptıracaksanız dedi doktorum

Ben sonucu öğrenene kadar kasıklarımda batma hissini hep yaşadım. Bir sıkıntı olmaz, endişe etme 😊 Bahsettiğin iğneyi kullanmadım ben. Test için de şunu tavsiye edebilirim. İlk tahlili hangi merkezde vereceksen diğerini de yine o merkezde ve aynı saatlerde vermeye çalış.

Ben sonucu öğrenene kadar kasıklarımda batma hissini hep yaşadım. Bir sıkıntı olmaz, endişe etme 😊 Bahsettiğin iğneyi kullanmadım ben. Test için de şunu tavsiye edebilirim. İlk tahlili hangi merkezde vereceksen diğerini de yine o merkezde ve aynı saatlerde vermeye çalış.
İnşallah canım ya hayırlısı Allah'tan ama pek dinlenemedim.surekli kalkmak iş yapmak durumunda kaldım şimdiye kdr yavaş yavaş, sağlık ocağında vericem ilk kan testini canım bakalım hayırlısı inşallah

Ben tekrar kese için gittim bugün.Buyumus ve kalp atışları yeni oluşmaya başlamış dedi doktor.sesini duymadım ama görüntüsünü gördüm ☺ seninde güzel haberlerini bekliyoruz 💐
Kuzum gittim karından ultrason yaptı. Henüz erken vajinal ultrason haftaya yapacağım o zaman kalp atışını ve kese içini goruruz dedi. Şuan karından baktı gayet güzel kesen oluşmuş dedi. Kesem 6 hafta 2 günlük gorunuyormus 😊 kese içini ve kalp atışıni haftaya inşallah 😊🥰 sen gittiğinde kese içini gördün mü benimki boş yuvarlak bir şey 😊 bu arada tek kese iki demedi

İnşallah canım ya hayırlısı Allah'tan ama pek dinlenemedim.surekli kalkmak iş yapmak durumunda kaldım şimdiye kdr yavaş yavaş, sağlık ocağında vericem ilk kan testini canım bakalım hayırlısı inşallah

Kötü düşünme. Allah nasip etmişse iş yapsan da tutunur yapmasan da 😊

Back