Olmazsa ne yaparım bilmiyorum. Adet olacakmış gibi ağrılar vardı bugün yok. Ama göğüslerim aşırı şişti ve hassaslaştı.6. Günde idrarda görmüştüm ben
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olmazsa ne yaparım bilmiyorum. Adet olacakmış gibi ağrılar vardı bugün yok. Ama göğüslerim aşırı şişti ve hassaslaştı.6. Günde idrarda görmüştüm ben
İnş pozitifi görürsün hayırlısıylaOlmazsa ne yaparım bilmiyorum. Adet olacakmış gibi ağrılar vardı bugün yok. Ama göğüslerim aşırı şişti ve hassaslaştı.
Allah yar ve yardımcın olsun inşallah güzel haber alırsınOlmazsa ne yaparım bilmiyorum. Adet olacakmış gibi ağrılar vardı bugün yok. Ama göğüslerim aşırı şişti ve hassaslaştı.
Rüyamda kan veriyordum beta 866 çıkıyordu
Sonra tekrar kan verdiğimde 0 çıkıyordu. Rüyam bile kararsız.
![]()
Canım saat 13.50 randevum ben de sabırsızlıkla bekliyorumNesir gordunmu keseleri kalp atislarini merak ettim
İnşallah güzel haberler vereceğim inşallah hayırlısı ile kalp atışını duyarsam muazzam olurAaa doğru ya, bugün hastaneye gidecektiAcaba ikiz mi?
![]()
İnşallah güzel haberler vereceğim inşallah hayırlısı ile kalp atışını duyarsam muazzam olur![]()
Ben tekrar kese için gittim bugün.Buyumus ve kalp atışları yeni oluşmaya başlamış dedi doktor.sesini duymadım ama görüntüsünü gördümCanım saat 13.50 randevum ben de sabırsızlıkla bekliyorumRabbim yine güzel haberler vermeyi nasip eder inşallah
![]()
Ben 5.gunde gordumKan vermek için sağlık ocağına gitmiştim geç kalmışımerken gebelik testi aldım şimdi yapsam doğru sonuç verir mi kızlar
Kac haftaliksin canimBen tekrar kese için gittim bugün.Buyumus ve kalp atışları yeni oluşmaya başlamış dedi doktor.sesini duymadım ama görüntüsünü gördüm ☺ seninde güzel haberlerini bekliyoruz![]()
Canım dinleniyorum bol su içip sadece tuvalet için kalkıyorum düne göre ağrımın yeri değişti sol kasıkta var dün akşam oldu en son kanama hayırlısı Allahtan ama dünden daha iyiyimCanimm nasil oldun?
Ben bir de köy okulundayım evime 35 km uzaklıkta Allah yardımcı olsun Allahım korusunCanım devamlı attım 20 gün sonra tekrar raporu yeniledik ben de öğretmenim ama bizden kıymetli değil bi şey o yüzden raporunu uzat düşünme okulu falan ,zaten kanama olunca coraspirini falan bıraktım ben kahve lekem de hep oluyordu evde sadece yemek yapmak için kalkıyorum arada kısa yürüyüşler sonra dinlenme şeklinde
Cok sukur kuzum cok sevindim iyi olmana tekrar kan baktrcakmisin kuzum? Ben iyim cok sukur canimCanım dinleniyorum bol su içip sadece tuvalet için kalkıyorum düne göre ağrımın yeri değişti sol kasıkta var dün akşam oldu en son kanama hayırlısı Allahtan ama dünden daha iyiyimşükürden nasıl nasılsın
Şİkayetlerim azalmaz artarsa bidaha giderim kan vermeye şimdilik bekliyorum canımCok sukur kuzum cok sevindim iyi olmana tekrar kan baktrcakmisin kuzum? Ben iyim cok sukur canim
5+5 transfer tarihime göre.doktor da 6. Hafta dedi.Kac haftaliksin canim![]()
Selam kizlar bugün transfer günü hariç 3.gundeyim,gece hafif öksürük tuttu malesef ya sağ kasığımda batma şeklinde ağrı oldu biraz sonra gecti ama çok korktum
Bide progestan iğne vurunaniz var mı transferden sonra? Bana transfer günü 3 ampul şeklinde vurdular üç günde bir gidip vurdurcaksin dediler bugünde yaptırdım kalcam yanıyor şuanbide pazar var yine sonra test pozitif çıkarsa ertesigun yine yaptıracaksanız dedi doktorum
İnşallah canım ya hayırlısı Allah'tan ama pek dinlenemedim.surekli kalkmak iş yapmak durumunda kaldım şimdiye kdr yavaş yavaş, sağlık ocağında vericem ilk kan testini canım bakalım hayırlısı inşallahBen sonucu öğrenene kadar kasıklarımda batma hissini hep yaşadım. Bir sıkıntı olmaz, endişe etmeBahsettiğin iğneyi kullanmadım ben. Test için de şunu tavsiye edebilirim. İlk tahlili hangi merkezde vereceksen diğerini de yine o merkezde ve aynı saatlerde vermeye çalış.
Kuzum gittim karından ultrason yaptı. Henüz erken vajinal ultrason haftaya yapacağım o zaman kalp atışını ve kese içini goruruz dedi. Şuan karından baktı gayet güzel kesen oluşmuş dedi. Kesem 6 hafta 2 günlük gorunuyormusBen tekrar kese için gittim bugün.Buyumus ve kalp atışları yeni oluşmaya başlamış dedi doktor.sesini duymadım ama görüntüsünü gördüm ☺ seninde güzel haberlerini bekliyoruz![]()
İnşallah canım ya hayırlısı Allah'tan ama pek dinlenemedim.surekli kalkmak iş yapmak durumunda kaldım şimdiye kdr yavaş yavaş, sağlık ocağında vericem ilk kan testini canım bakalım hayırlısı inşallah