• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

Hayırlı olsun canım ,benimde aynı senin gibi taze ve 3. Gün embriyosu. Transferimin 4.günündeyim, transfer günü hariç. Sen kaçıncı gün öğrendin peki ve nasıl öğrendin?
Senin de transferin hayırlı olsun canım 10. Gün direk transfer olduğum yerde kan verdim pozitifi aldık çok şükür darısı başına 🙏🏻

Canım benim şundan yanımda olsan sarılasım geldi. Çok teşekkür ederim. Canım sen hamişsin duan kabul olur. Dua et, benimkilerde tutsun.
Canım dua ediyordum özel olarak bi daha edicem 😇🙏🏻 Hiç umudunuzu kaybetmesin benim oldu sizin neden olmasın hiç bir neden yok tez zamanda pozitif sonuçları almanızı diliyorum ❤️

Canım dua ediyordum özel olarak bi daha edicem 😇🙏🏻 Hiç umudunuzu kaybetmesin benim oldu sizin neden olmasın hiç bir neden yok tez zamanda pozitif sonuçları almanızı diliyorum ❤
Amin Canım inşallah. Ben de senin için edicem özel olarak hamileliğin güzel geçsin diye😉

Saol canım benim inşallah hepimizin hayırlısıyla tutsun bekleyen herkesin🙏 evet ben cumartesi günü oldum canım😉
Amin canım. Bende transfer günü karnımda bıçak gibi ağrılar vardı sonra kesildi şuan, göğüslerimde şişlik vardı o da bitti, sende hiç değişiklik var mı?

Daha test yapmadim canim insallah hepimiz olumlu sonuclar aliriz test gunum yarin normalde ama ben cuma yaptiracagim. 2 tane 5. Gun embryosu benim icimde sanki tutundu diye bi his var yada belkide sadece umut ediyorumdur bel agrisi ve kasiklarimda gerginlik gibi birsey hissediyorum ama zaten bel fitigi problemim var onu dikkate almiyorum. Sende ne gibi belirtiler. Rabbim insallah hepimize olumlu sonuc almayi ve tamamina erdirmeyi nasip eder
Ben hiçbir şey hissetmiyorum .9 gün kan versem sağlıklı sonuç alirmiyim onu düşünüyorum

canım Ben 11 günü kan tahlili yaptırdım negatif sonucu aldım merkeze arayıp durma bildirdim birkaç gün daha beklesem sonuç değişir mi diye O da bana hayır 10 gün zaten belli oluyor dedi

Amin canım. Bende transfer günü karnımda bıçak gibi ağrılar vardı sonra kesildi şuan, göğüslerimde şişlik vardı o da bitti, sende hiç değişiklik var mı?
canım benim transfer günü çok fazla ağrım olmadı, göğüslerimde şişlik ve hassasiyet dışında ara ara kesik ağrılar dışında bişeyim yoktu. o şişkinlik ve hassasiyette muhtemelen çatlatma iğnesinin etkisiydi. yavaş yavaş azalmaya başladı. dün ve bugün kasıklarımda ara ara sızılar-batmalar oluyor. dün özellikle alt karnımda ağrı vardı. bugünde biraz belimde ağrı var bir de ara ara karnımda kasıklarımda ağrı oluyor. dün daha fazlaydı ama kasık ağrılarım. vala ne hissedeceğimi bilmiyorum açıkçası. bir umutluyum bir umutsuz garip birşey. allahım yardımcımız olsun kalbimizdekini nasip etsin hayırlısıyla birbirimize dua edelim bol bol. :dua:

canım benim transfer günü çok fazla ağrım olmadı, göğüslerimde şişlik ve hassasiyet dışında ara ara kesik ağrılar dışında bişeyim yoktu. o şişkinlik ve hassasiyette muhtemelen çatlatma iğnesinin etkisiydi. yavaş yavaş azalmaya başladı. dün ve bugün kasıklarımda ara ara sızılar-batmalar oluyor. dün özellikle alt karnımda ağrı vardı. bugünde biraz belimde ağrı var bir de ara ara karnımda kasıklarımda ağrı oluyor. dün daha fazlaydı ama kasık ağrılarım. vala ne hissedeceğimi bilmiyorum açıkçası. bir umutluyum bir umutsuz garip birşey. allahım yardımcımız olsun kalbimizdekini nasip etsin hayırlısıyla birbirimize dua edelim bol bol. :dua:
Canım inşallah saydıkların gebelik belirtisidir. Bende şuan hiçbişey yok. Benim test tarihim 24 ekim. İnşallah pozitif haberlerimizi veririz birbirimize.

Ben hiçbir şey hissetmiyorum .9 gün kan versem sağlıklı sonuç alirmiyim onu düşünüyorum
Bence gununu bekle canim 3. Gun embruosu senin gec tutunuyor olabilir kanda gec cikar. Burada hic belirti vermeden hamile olan cok arkadas var kafana takma stres cok etkiliyor cunku

Canım inşallah saydıkların gebelik belirtisidir. Bende şuan hiçbişey yok. Benim test tarihim 24 ekim. İnşallah pozitif haberlerimizi veririz birbirimize.
İnşallah canım 🙏 ben belirtileride çok düşünmek istemiyorum çünkü hiç belirtisi olmayıp pozitifi gören de çok kişi var. O yüzden sabretmek üzülmemek lazım. İyi düşünmek en güzeli👍

Buarada benimkide 23 ekim test tarihim ama ben daha erken yapcam 9. Ya da 10.gün eşime süpriz yapcam çünkü inşallah😊♥️

Bebeğimin malesef kalbi durdu. Yarın kürtaj olacağım. Nasip değilmiş.
Artık dualarım sizlerle. Umuyorum hepiniz sağlıklı bir hamilelik dönemi geçirip, sağlıcakla bebeginizi kucagınıza alırsınız.
Allah hepimize güç versin

Artık dualarım sizlerle. Umuyorum hepiniz sağlıklı bir hamilelik dönemi geçirip, sağlıcakla bebeginizi kucagınıza alırsınız.
Canım geçmiş olsun üzme kendini ,tabi kolay değil muhakkak ama herşeyde bir hayır vardır öyle düşün. Rabbim sabır versin allah yardımcımız olsun hepimizin 🙏

Canım benim çok geçmiş olsun. Allah en kısa sürede sağlıklı bir bebek nasip etsin sana. Dediğin gibi Allah hepimize güç versin.

Back