• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

Rabbim seninde yardimcin olsun :( ya benim ilkte kahverengi lekelenmem oldu azar azar tutunma kanamasi dendi.. degerimde artmaya basladi.
Sonra adete döndü dedim yok gitti sanirim. Ben kan sulandiriciyi ilaclarimi cok once kullandim.hazirlikliydik.
Iste 2 gun biraz yogun oldu simdi bitti nerdeyse..
Ama icimde hep kusku.. umarim hayirlisi olur
Cnm o ön hazirligi hapla biz de yapmistik hatta kanama oldugu donem hala kullaniyodum ama kan sulandirici igne 12 hafta boyunca kullanilmasi gereken bisrymis.dundu sanirim M MrsKurabiye yazmisti

Cnm o ön hazirligi hapla biz de yapmistik hatta kanama oldugu donem hala kullaniyodum ama kan sulandirici igne 12 hafta boyunca kullanilmasi gereken bisrymis.dundu sanirim M MrsKurabiye yazmisti
Canm pihtilasma varmi bilmiyoruzki.. dusük yasamadim hic. Buda ilk basima geliyor ben benm cok kanamam oldu degerlerim düsmedi suan sorun düsmesinden ziyade şuan cok farkli.. dis gebelk riskimi var vs.. suan cok karisik durumdayim.

Canm pihtilasma varmi bilmiyoruzki.. dusük yasamadim hic. Buda ilk basima geliyor ben benm cok kanamam oldu degerlerim düsmedi suan sorun düsmesinden ziyade şuan cok farkli.. dis gebelk riskimi var vs.. suan cok karisik durumdayim.
Anladim cnm.hakkinda hsyirlisi.insallsh bebis tutunur sana

En sonki degerin kac cikti canim kanamadan sonraki?
Kanama basta kahverengi agrisiz sizisiz bi kanamaydi.. bthcgnin ilk degerinde vard
9.gun kahverengi agrisiz sizisiz.. deger 9 du.
11.gun de kahverengi az az.. deger 31,84 tü
13.gun kana döndü deger 53,22
2 gun ilaclari biraktim.
Akabinde 15.gun 92,32 kanamam artti..
Suan daha az ama var.

Bende de pıhtılaşma sorunu yoktu ama kullandım 3 ay boyunca. Daha sonra serklaj oldum ve yatıyorum sürekli. Hareket edemediğim için kan dolaşımının yavaşlamaması için yeniden başladım, 2 aydan beri kullanıyorum.

Kanama basta kahverengi agrisiz sizisiz bi kanamaydi.. bthcgnin ilk degerinde vard
9.gun kahverengi agrisiz sizisiz.. deger 9 du.
11.gun de kahverengi az az.. deger 31,84 tü
13.gun kana döndü deger 53,22
2 gun ilaclari biraktim.
Akabinde 15.gun 92,32 kanamam artti..
Suan daha az ama var.
Doktorun ne dedi peki bu duruma canim??kasiklarinda cok agri varmi

Tekrar ne zamn kan verceksin canim?
17.gun yarin yine gidicem ultrasona giricem karindan bakilsin.ya ben doktorumdan uzakta oldugum icin telefonla gprusuyoruz sadece
Burdada oyle cok dojtor yok. Degerini yukselmesni beklemeden ultrasona girmeyi dusunuyorum riske atmamak icin
Tedbir alabilelim diye kotu giden brsey varsa. Elbet ters giden birsey geri doner.normalse zaten normaldir.

17.gun yarin yine gidicem ultrasona giricem karindan bakilsin.ya ben doktorumdan uzakta oldugum icin telefonla gprusuyoruz sadece
Burdada oyle cok dojtor yok. Degerini yukselmesni beklemeden ultrasona girmeyi dusunuyorum riske atmamak icin
Tedbir alabilelim diye kotu giden brsey varsa. Elbet ters giden birsey geri doner.normalse zaten normaldir.
Bencede canim ultrasondan bi bakilsin insallah guzel haberler verirsin canim ya

Evet :-) 3.gunu agridan oluyodum resmen adet olcam sandim belim sag kasigim kivrandim resmen ama hissettim tuttugunu :-)
canım yaa merhaba bişey sorcam, senin 3.günden sonra nasıl oldu ağrıların. benim sanki çok hafif belimde bir ağrı var çok hafifde karın ağrım var o kadar. ağrılarım azaldı gibi,sadece arada bir sızı giriyor bacaklarıma dizlerime o kadar. sende de olmuş muydu?

canım yaa merhaba bişey sorcam, senin 3.günden sonra nasıl oldu ağrıların. benim sanki çok hafif belimde bir ağrı var çok hafifde karın ağrım var o kadar. ağrılarım azaldı gibi,sadece arada bir sızı giriyor bacaklarıma dizlerime o kadar. sende de olmuş muydu?
Yok canim benim 6.gun azalmisti iki gun sonra tekrar basladi

Dunki sonucummu canim evet cok sukur 366 olmus :cool:
ayy kıyamam canım yaa hayırlı uğurlu olsun tekrardan. inşallah benimkilerde tutunmuştur ağrılarım hafifledi diye üzüldüm biraz ama inşallah bende haftaya pozitifi görürüm hayırlısıyla. ve tabi bekleyen ve isteyen tüm anne adaylarımız :dua::KK200:

Hayırlı olsun payladimlatiniza baktım da pozitif sonuç almışsınız gözünüz aydın.5 gün embiryosu galiba benimd bugün 8.gunum 3.gun embiryosu 6.negatif sonucum var kaygılarım artıyor günler geçtikçe .Ayni tarihte transfer olmuşuz sizin nasıl gidiyor neler hissediyorsunuz belirti dedikleri sizlerde oldu mu ..
Daha test yapmadim canim insallah hepimiz olumlu sonuclar aliriz test gunum yarin normalde ama ben cuma yaptiracagim. 2 tane 5. Gun embryosu benim icimde sanki tutundu diye bi his var yada belkide sadece umut ediyorumdur bel agrisi ve kasiklarimda gerginlik gibi birsey hissediyorum ama zaten bel fitigi problemim var onu dikkate almiyorum. Sende ne gibi belirtiler. Rabbim insallah hepimize olumlu sonuc almayi ve tamamina erdirmeyi nasip eder

Back