Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

Evet 5. Gün embriyosu perşembe sağlık ocağına gideceğim iğne için o zaman yaptıracağım. Çıkmazsa diye çok korkuyorum. Kendimi kötüye de hazırlıyorum ama yinede korkuyorum
Cnm bence tutmustur ama yarin bi idrar yap erken cikanlardan.hem psikolojik olarak da rahat beklersin kan sonucunu.ben ilkinde direk kan verdim.pek hos olmuyor oyle.dondurulmus embriyo muydu?

Merhabalar cok uzun suredir sizleri takip ediyorum sonunda neden bende aralarina katilmiyorum dedim. 3. Tup bebek denemem bu 7 ekimde transfer oldum. İlkinde tek embryo transfer oldum olumsuz sonuclardi ikinci denememde 2 embryo transfer edildi teki tuttu hersey yolunda gidiyordu kalp atisini duymak icin gittigimizde gelisimi durmustu kalp atimini duyamadik muhtemelen sagliksiz bir embryo idi. Simdi tekrar 2 tane transfer edildi simdi sabirsizlikla test gununu bekliyorum.

Aa canim doktorun neden etden uzak durmani soylediki canim hayirlisi olsun hakkinda Rabbim emeklerini bosa cikarmasin insAllah
Amin canım Allah razı olsun,senide tebrik ederim inşallah bende o heyecanı yasarim tez vakitte
Et sanırım tutunmayı engelliyomus canım,et yeme,çay kahve kola içme,dut kurusu ve ananas ye dedi,protein ağırlıklı beslenebilirsin ama etten uzak dur dedi başka da açıklama yapmadı,bende günlük yumurta yiyorum ve doğal köyden gelen bir bardak süt ısıtıp iciyorum.insallah emeklerim boşa çıkmaz dilerim bide kabak cekirdegi yiyorum bir avuç kadar cnm nette görmüştüm bunu da

Merhaba kaçın gününüz belirti hissediyormusunuz

Anladim canim insAllah hayirlisi olsun hakkinda bana oyle bisey demedilerde o yuzden sordum canim

Kizlar benm degerlerim söyle..
9.gun 9
11.gun 31,84
13.gun 53,22
15.gun 92,32
Diş gebelik anlasilirmi bu değerden lutfen yardimci olun?
Ve ben adet oldum tutunmasindan beridir once kahverengi akntim oldu az az sora adet gibi geldi suan azaliyor.. ben adet oldum diye ilaclari birakmistm hatta.. doktor ikaz etti tekrar kan verdm.. ne dusuncegmi sasirdim

Bildigim kadariyla dis gebelikte duzensiz artis olur senin tam 2 kati olmsada duzenli bi artış olmuş. Ultasonla bakılmadan da anlaşılmaz sanki dis gebelik

Reactions: H M
Bildigim kadariyla dis gebelikte duzensiz artis olur senin tam 2 kati olmsada duzenli bi artış olmuş. Ultasonla bakılmadan da anlaşılmaz sanki dis gebelik
Banada oyle dediler duzensiz degil artisin dediler ama kuşku insallah hayiirlisi neyse o olur

Pihtilasma sorunu olanlarda da ayni sorun yasiyorlar embryo beslenemedigi icin hemen kan sulandirici igne basliyorlar
Ya benm kanimda cok civiktir ama onlem amacli verdi doktor. Yani arastirmadk hicc varmi.. zaten dusugum olmadi hic.tsk ederim cevabin icin umarim hayirlisi olur herkrs icin..

8. Gun bugun kasiklarimda agri gibi gerginlik gibi birsey hissediyorum
Hayırlı olsun payladimlatiniza baktım da pozitif sonuç almışsınız gözünüz aydın.5 gün embiryosu galiba benimd bugün 8.gunum 3.gun embiryosu 6.negatif sonucum var kaygılarım artıyor günler geçtikçe .Ayni tarihte transfer olmuşuz sizin nasıl gidiyor neler hissediyorsunuz belirti dedikleri sizlerde oldu mu ..

Ya benm kanimda cok civiktir ama onlem amacli verdi doktor. Yani arastirmadk hicc varmi.. zaten dusugum olmadi hic.tsk ederim cevabin icin umarim hayirlisi olur herkrs icin..
Cnm 31 yasindayim.yilda 2 kez kan sayimi vs testler yaptiran biriyim ama bu 2.tup bebek denememe kdr pihti sorunum oldugumu bilmiyordum.ilk tup denememde bnm de kanamam oldu(pozitifi goremeden rahim kalinligi vs iyiyken basladi) kan sulandirici igne verdi dr.ama ben 2 gun kanamadan sonra basladim igneye.tutunamadi bebeklerim.muhtemelen kan pihti sorunun vardir.bi an once onun testini yaptir ve doktorunla konus kanama olayini.ihmale gelmez.insallah hersey yolunda gider snn adina ve sadece yerlesme kanamasinin dvmidir insallah

Rabbim seninde yardimcin olsun ya benim ilkte kahverengi lekelenmem oldu azar azar tutunma kanamasi dendi.. degerimde artmaya basladi.
Sonra adete döndü dedim yok gitti sanirim. Ben kan sulandiriciyi ilaclarimi cok once kullandim.hazirlikliydik.
Iste 2 gun biraz yogun oldu simdi bitti nerdeyse..
Ama icimde hep kusku.. umarim hayirlisi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…