Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

Benim Damla şeklinde kanama oldu ve bel karın bacak ağrım çok çok korktum işten hemen hastaneye geldim doktor kanamayı doğruladı bidaha tuvalete girdim kan değildi ama et renginde bi şey vardı peçetede sonucu bekliyorum korkuyorum dua edin Pazartesi 322ydi sonuç

Beta hcg 655.9 doktoru görmedim henüz ama yine açık renk kan oldu peçeteye

Aminn canim tesekkur ederim rabbim sanada yasatsin bu guzel duyguyu insallah bugun kacinci gunundu

Rabbim bebegini sana bagislasin canim degerin artmis bu cok guzel Et parcasi sandigin sey jelin kalintisi olabilir mi kanla birlesince sana oyle gelmis olabilir
Evet canım haklısın inşallah öyledirÇok teşekkür ederim benim bir sağlıklı normal yolla olan gebeliğim de var 2014 de Doğum yaptım hiç böyle şeyler yaşamamıştım tüp bebek olunca evham da oluyor psikoloji de değişiyor

bugün transferimin 6. günü
hafif adet sancısına benzser sancılarım mevcut.
zaten ilk transfer olduğum günden beri öyle devam ediyor
3 gün önce jelle çok hafif pembemsi bir akıntım geldiği için kalçadan iğneye başladım.
o günden sonra hiç kanamam olmadı ama 3 gün devam etmem gerektiğini söylediler
yarın sonuncu kere vurulacağım
ancak dediğim gibi tuhaf adet sancısına benzer aağrılardan var
bu şekilde pembe akıntısı gelip hamile kalan var nı aranızda

Ben de yarın sonunda kese görmeye gideceğim çok heyecanlıyım. Gerçi heyecanı hissedemiyorum şuan mide bulantisindan. Midem.cok bulanıyor arkadaşlar yemek yiyemiyorum çok zor Allaj bunu yaşayan herkese sabır versin bulantı kusma ne kötü şeymiş.

Canım benim de kese etrafımda kanamam oldu kalbi atıyordu şükür. Bazen olabiliyormuş istirahat et kese etrafında olabilir senin de çalışıyorsan rapor al istirahat et hiç bi şey kaldırma dikkat et,

Ben okuldayken dersten çıkıp koşa koşa lavaboya gittiğimi biliyorum. Öğle aralarında sınıfımın kapısını kilitler, içeride mide bulantısına dair her şeyi yaşardım Kabus gibi günlerdi. Allah yardımcın olsun

10-11 haftaya doğru bitiyor
Herkesin farklı bünyesi ama

Normal gebelikte hersey olagan oluyor hormonlar vucudun urettigi hormon embryo saglikli embryo falan zaten gebe oldugunu ogrendiginde zaten keseyi gorecek boyuta gelmis oluyorsun. Tup bebekte oyle degil disaridan birsuru hormon aliyoruz, hersey tarihli, bir kac tane embryo hangisi saglikli hangisi degil bilemiyorsun en onemliside olmasini bekliyorsun aklin surekli orada o yuzden

Kızlar merhaba. İki gün önce transfer oldum, bende aranıza katıldım. Bana taze transfer yapıldı. Taze transferin tutma olasılığının düşük olduğunu tesadüfen okudum çok moralim bozuldu. Taze transferle hamile kalanlar var mı aranızda? Varsa yazsınlar bana nolur, moral olsun.

Ben ben benn hem taze transfer hem 3. Gün embriyosu ama ilkinde tuttu çok şükür

Ben ben benn hem taze transfer hem 3. Gün embriyosu ama ilkinde tuttu çok şükür
Hayırlı olsun canım ,benimde aynı senin gibi taze ve 3. Gün embriyosu. Transferimin 4.günündeyim, transfer günü hariç. Sen kaçıncı gün öğrendin peki ve nasıl öğrendin?

Hayırlı olsun canım ,benimde aynı senin gibi taze ve 3. Gün embriyosu. Transferimin 4.günündeyim, transfer günü hariç. Sen kaçıncı gün öğrendin peki ve nasıl öğrendin?
Arkadaşım sen cumartesi transfer oldun o zaman. Hayırlı uğurlu olsun. Seninki de tutar inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…