- 5 Ocak 2018
- 2.506
- 1.960
- 83
Hayirli olsun canimÖğleden sonrasında gittim kan verdim 8.gun pozitif

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayirli olsun canimÖğleden sonrasında gittim kan verdim 8.gun pozitif
Başkent üniversitesinde canım. Leucositim ne için verdiğini bilmiyorum.Merhaba nerde tedavi oldunuz? Farkli birsry denemis doktorunuz.merak ettm acikcasi
Canım bende dikkat ediyorum, ayaklarımın altına yastık koyup yatıyorum öyle, ara da kalkıp evin içinde bende yürüyorum,yoksa belim ağrıyor yatmaktan sanırım.Amin canım, Allah herkese nasip etsinBen transferden sonra çalışmadım canım. Evde dinlendim hep. Ev işi falan hiç yapmadım. Sürekli de yatmadım. Evin içinde yürüyüş yaptım. Kan dolaşımı da önemli. Kısacası elimden geldiğince dikkatli davrandım. Çiğ kabak çekirdeği ve ananas yedim. En önemlisi de stresten uzak durdum. Böyle geçti süreç. İnşallah sen de güzel haberler paylaşırsın bizimle
Benim kuzenimin bebeğinin doğumu da Arzu hanımla olmuştu. O zaman tüp bebek tedavisi yapmıyordu. Kuzenim memnundu. İnşallah sen de memnun kalırsın
![]()
Canım bende dikkat ediyorum, ayaklarımın altına yastık koyup yatıyorum öyle, ara da kalkıp evin içinde bende yürüyorum,yoksa belim ağrıyor yatmaktan sanırım.
Doktorum da dün bana ananas ve dut kurusu yemeni çay kavhe moladan fln ve özellikte etten uzak durmami söyledi ilaçlar fitil hepsine dikkat ediyorum bende inşallah sonuç pozitif olur ya endişeleniyorum elimde olmadanama nasip işte inşallah bende burda hayırlı haberleri verebilirim
![]()
Amin inşallah canımİnşallah bu kadar emek boşa çıkmazNe zaman tahlil yaptıracaksın?
Aa canim doktorun neden etden uzak durmani soylediki canim hayirlisi olsun hakkinda Rabbim emeklerini bosa cikarmasin insAllahCanım bende dikkat ediyorum, ayaklarımın altına yastık koyup yatıyorum öyle, ara da kalkıp evin içinde bende yürüyorum,yoksa belim ağrıyor yatmaktan sanırım.
Doktorum da dün bana ananas ve dut kurusu yemeni çay kavhe moladan fln ve özellikte etten uzak durmami söyledi ilaçlar fitil hepsine dikkat ediyorum bende inşallah sonuç pozitif olur ya endişeleniyorum elimde olmadanama nasip işte inşallah bende burda hayırlı haberleri verebilirim
![]()
Tekrar merhaba siz prednolü 16 mg mi 4 mg mi kullandınız?Transferden sonra başldık neden bilmiyorum bende o rahatsızlıklardan yok hatta sebebsiz infertilite ama yine de doktorum kullandırdı
Amin inşallah canım
5.gun embriyosu olduğu için 8.gun yani sali günü test yaptır dedi doktorum, 3.gun embriyosu olsa 12 gün bekletirdik ama gerek yok dedi
Teşekkürler canımHayirli olsun canim![]()
M MrsKurabiye bir tecrübeli olarak sana sormak istedim. Hamileliğinizin ilk iki ayı içinde karın ağrınız oldu mu hiç? Bugün benim karnimda iki kez ağrı oldu.cok uzun sürmedi ama.
Benimde 5 gun emriyosuydu bende 12 gun verdim canim tahliliBenim de 5. gün embriyosuydu ve 10. gün istemişti doktor tahlili.
Benimde 5 gun emriyosuydu bende 12 gun verdim canim tahlili
Teşekkürler.Hayır canım, ben hiç yaşamadım. Ama çok şiddetli olmadıkça, kanama falan yaşamadıkça bel, kasık ve karın ağrıları normal çünkü bu bebeğinin büyüdüğünü gösteriyorİleride daha çok ağrılar yaşayacaksın, hazırlıklı ol
![]()
Cok sukur canimm darisi bize insAllah ☺ bende cuma gunu gebelik kesesi gormeye gidicem ☺12. gün de artışa bakmak için vermiştimNe günlerdi yahu
![]()
Anladm cnm.test gunun ne zmn?Başkent üniversitesinde canım. Leucositim ne için verdiğini bilmiyorum.
Cmt test günüm canımAnladm cnm.test gunun ne zmn?
Canm 5.gun embriyosuysa yarin pers falan da testte cikar.beklicek misin ctesiyi?Cmt test günüm canım
Evet 5. Gün embriyosu perşembe sağlık ocağına gideceğim iğne için o zaman yaptıracağım. Çıkmazsa diye çok korkuyorum. Kendimi kötüye de hazırlıyorum ama yinede korkuyorumCanm 5.gun embriyosuysa yarin pers falan da testte cikar.beklicek misin ctesiyi?