• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

Amin canım, Allah herkese nasip etsin 🙏🏻 Ben transferden sonra çalışmadım canım. Evde dinlendim hep. Ev işi falan hiç yapmadım. Sürekli de yatmadım. Evin içinde yürüyüş yaptım. Kan dolaşımı da önemli. Kısacası elimden geldiğince dikkatli davrandım. Çiğ kabak çekirdeği ve ananas yedim. En önemlisi de stresten uzak durdum. Böyle geçti süreç. İnşallah sen de güzel haberler paylaşırsın bizimle 😊🙏🏻 Benim kuzenimin bebeğinin doğumu da Arzu hanımla olmuştu. O zaman tüp bebek tedavisi yapmıyordu. Kuzenim memnundu. İnşallah sen de memnun kalırsın 🙏🏻
Canım bende dikkat ediyorum, ayaklarımın altına yastık koyup yatıyorum öyle, ara da kalkıp evin içinde bende yürüyorum,yoksa belim ağrıyor yatmaktan sanırım.
Doktorum da dün bana ananas ve dut kurusu yemeni çay kavhe moladan fln ve özellikte etten uzak durmami söyledi ilaçlar fitil hepsine dikkat ediyorum bende inşallah sonuç pozitif olur ya endişeleniyorum elimde olmadan🙄 ama nasip işte inşallah bende burda hayırlı haberleri verebilirim 🙏

Canım bende dikkat ediyorum, ayaklarımın altına yastık koyup yatıyorum öyle, ara da kalkıp evin içinde bende yürüyorum,yoksa belim ağrıyor yatmaktan sanırım.
Doktorum da dün bana ananas ve dut kurusu yemeni çay kavhe moladan fln ve özellikte etten uzak durmami söyledi ilaçlar fitil hepsine dikkat ediyorum bende inşallah sonuç pozitif olur ya endişeleniyorum elimde olmadan🙄 ama nasip işte inşallah bende burda hayırlı haberleri verebilirim 🙏

İnşallah bu kadar emek boşa çıkmaz 🙏🏻 Ne zaman tahlil yaptıracaksın?

Aa canim doktorun neden etden uzak durmani soylediki canim hayirlisi olsun hakkinda Rabbim emeklerini bosa cikarmasin insAllah 🤲

Amin inşallah canım🙏
5.gun embriyosu olduğu için 8.gun yani sali günü test yaptır dedi doktorum, 3.gun embriyosu olsa 12 gün bekletirdik ama gerek yok dedi

Benim de 5. gün embriyosuydu ve 10. gün istemişti doktor tahlili.

M MrsKurabiye bir tecrübeli olarak sana sormak istedim. Hamileliğinizin ilk iki ayı içinde karın ağrınız oldu mu hiç? Bugün benim karnimda iki kez ağrı oldu.cok uzun sürmedi ama.

Hayır canım, ben hiç yaşamadım. Ama çok şiddetli olmadıkça, kanama falan yaşamadıkça bel, kasık ve karın ağrıları normal çünkü bu bebeğinin büyüdüğünü gösteriyor 😊 İleride daha çok ağrılar yaşayacaksın, hazırlıklı ol 😊

Canm 5.gun embriyosuysa yarin pers falan da testte cikar.beklicek misin ctesiyi?
Evet 5. Gün embriyosu perşembe sağlık ocağına gideceğim iğne için o zaman yaptıracağım. Çıkmazsa diye çok korkuyorum. Kendimi kötüye de hazırlıyorum ama yinede korkuyorum

Back