• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

Merhaba,benimde transferim 7 ekimde yapıldı.ümitsizliğe kapıldım.Ayın 19’unda test yapılacak.Bende hiçbir belirti yok.Dün başım ağrıdı moralim daha da bozuldu.Belirti olmadan embriyo tutan var mı acaba?☹
Ben canım :) şuna 5.haftanın içindeyim hiç kasık ağrısı bile hissetmedim kesemide gördüm şükür:)

Ben anlamadim ya transfer yapildysa niye catlatma oluyosunki??
Bende anlamadım. Çarşamba transferim oldu perşembe choriomon 35 ünite yap dediler tabi ben ayarlayamadım sanırım o gün çok yaptım. Cumartesi gonapeptyl yaptım. Pzt tekrar choriomon yapmam gerekiyordu ama yapamadım.😕

Bende anlamadım. Çarşamba transferim oldu perşembe choriomon 35 ünite yap dediler tabi ben ayarlayamadım sanırım o gün çok yaptım. Cumartesi gonapeptyl yaptım. Pzt tekrar choriomon yapmam gerekiyordu ama yapamadım.😕
Her doktor farkli oluyor demkki kalan yumurtan mi vrdi taze embryomu transfer edildi?

Yabancı sitelerde çok okudum hcg iğneyi embriyo transferden sonra verilmesi tutunma şansı artırabiliyormuş benim taze transferde sadece kan sulandırıcı iğne verdi şimdi dondurulmuş transfer için doktora sorsam mı acaba? Sizim doktorunuz kendisi mi önerdi?

Transferden sonra hcg iğneyi yapıp vücuttaki betayı yükseltince rahım tutanmaya hazırlık yapıyormuş o yüzden tutunma şansı yükseltiyor 5000 doz ile haftada 3 kere vurulması tavsiye ediliyor. Çok merak ettim bende isterim dondurulmuşlar için gerçekten bazı doktorlar daha ilgili bence.

Merhaba teni katıldım aranıza bende 10 ekimde transfer oldum ilk defa tüp oldu 3. Gün embriyosu 1.kalite bugün 5. Günüm çok sabırsız ve korkuluyum yataktan bile zor zahmet kalkıyorum

Yabancı sitelerde çok okudum hcg iğneyi embriyo transferden sonra verilmesi tutunma şansı artırabiliyormuş benim taze transferde sadece kan sulandırıcı iğne verdi şimdi dondurulmuş transfer için doktora sorsam mı acaba? Sizim doktorunuz kendisi mi önerdi?
Evet kendisi önerdi canım.

Transferden sonra hcg iğneyi yapıp vücuttaki betayı yükseltince rahım tutanmaya hazırlık yapıyormuş o yüzden tutunma şansı yükseltiyor 5000 doz ile haftada 3 kere vurulması tavsiye ediliyor. Çok merak ettim bende isterim dondurulmuşlar için gerçekten bazı doktorlar daha ilgili bence.
Ben tedaviye başladığımdan itibaren hiç sorgulamadım. Doktorum ne dediyse onu yaptım. Rabbime bıraktım. İnşallah Rabbim isteyen herkese ve bana nasip etsin inşallah.

Back