• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

Ben 3 ay boyunca yaşadım o bulantıları. Maalesef çok zorluyor. 14-15 haftalıkken geçmişti. Denemediğim ilaç kalmamıştı. 9 kilo verdim o süreçte. Allah yardımcın olsun. Biraz sabretmen gerekecek.
Yaa benimde iki gundr cok bulantim var bir kilo vermisim bebege zarari olmuydr dimi canim??

Yaa benimde iki gundr cok bulantim var bir kilo vermisim bebege zarari olmuydr dimi canim??

Yok yok. Benim doktorum “İlk 3 ay anne bizim için daha önemli çünkü bebek o aylarda annenin depolarından kullanıyor “ demişti. Hiç endişelenme. Mesela o kadar kilo vermiş olmama rağmen benim bebeklerimin ağırlıkları gayet iyi 😊

Pcosta ne boyuttasınız.ben hayatımda iki kez adet oldum veee ilaçsız olamadm

Ben de tüp bebek tedavisine başlamadan önce adet olmamaya başlamıştım. İlaç alarak oluyordu ancak. 3 aylık bir durumdu bu, sonrasında hamile kaldım zaten. Bakalım doğumdan sonra ne olacak 🤷🏻‍♀️

Yok yok. Benim doktorum “İlk 3 ay anne bizim için daha önemli çünkü bebek o aylarda annenin depolarından kullanıyor “ demişti. Hiç endişelenme. Mesela o kadar kilo vermiş olmama rağmen benim bebeklerimin ağırlıkları gayet iyi 😊
Ayy seninle konusunca rahatladim canim sagol :-) bu yemk isini nasl ypcam iki lokma alyrum kuscak gbi olyrum

Ayy seninle konusunca rahatladim canim sagol :-) bu yemk isini nasl ypcam iki lokma alyrum kuscak gbi olyrum

Doktorunla bir konuş istersen. Belki seninki hafif boyuttadır. Doktorum bana kemoterapi tedavisi gören insanlara verilen bulantı ilacından vermişti, o bile fayda etmedi. Su içsem çıkıyordu. Tuzlu kraker, leblebi bastırıyor falan diyorlar ama ben hiçbir şeyden fayda göremedim. İnşallah sen benim gibi olmazsın 😊

Merhaba hanimlar tüp bebekle hamile kaldim çok şükür Rabbim isteyen herkese nasip etsin insAllah 😊

Doktorunla bir konuş istersen. Belki seninki hafif boyuttadır. Doktorum bana kemoterapi tedavisi gören insanlara verilen bulantı ilacından vermişti, o bile fayda etmedi. Su içsem çıkıyordu. Tuzlu kraker, leblebi bastırıyor falan diyorlar ama ben hiçbir şeyden fayda göremedim. İnşallah sen benim gibi olmazsın 😊
Ay insallah canim ya cok kotymus bu bulanti bide normal bulanti gbide degil daha beter bsey :-) bebislerimiz icin iste :-)

Back