• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

Kizlar pozitifi alanlar ve dondurulmus embiriyo yaptiranlar. Lutfen solermisiniz transfer oncesi ne kulandiniz
Estrofem. Jel. Antibiyotik.kortizonlu bı hap.vitamin. (isimlerini hatirlayamiyorum) antibiyotiği transferden bir kaç gun sonraya da kullandım.suan jel.esteofem ve vitamin kullanıyorum.

Bende 17sinde tekrar gideceğim.Gec gitmek daha doğru sanırım en azından kafana takilmazsin büyük mu küçük mu diye. İnşallah güzel haberler alırsınız sizde 😊
Canım belki de geç randevu her şeyin daha netleşmesi demek. Ama bu sefer bekledikçe için içini yiyor 😅 Kuzum kafana takma sen erken gitmişsin normalde beşinci hafta bakılıyor

Gebelik testini kacinci gun yaptiniz ??

Gününüzden önce idrar veya kan herhangi bir test yapmayın. Belki geç döllenme olmuştur ve bu yüzden düşük çıkar, canınız sıkılır. En güzeli, sabredip 10. veya 12. gün kan tahlili yaptırmak 😊

Hamileliği ilerleyen arkadaşlar ne durumdasınız, yazmıyorsunuz hiç..

Merhabalar 😊 Büyüyoruz her geçen gün, mutlu sona yaklaşıyoruz 😊 Sıkıntılar da artıyor elbet. Bel ve kasık ağrıları, kasılmalar, yorgunluk, uyku hali... Her şeye rağmen çok şükür 🙏🏻 Rabbim herkese nasip etsin 🙏🏻

Merhabalar 😊 Büyüyoruz her geçen gün, mutlu sona yaklaşıyoruz 😊 Sıkıntılar da artıyor elbet. Bel ve kasık ağrıları, kasılmalar, yorgunluk, uyku hali... Her şeye rağmen çok şükür 🙏🏻 Rabbim herkese nasip etsin 🙏🏻
Amin inş, allah tamamına erdirsin hepimizi hayırlısıyla sağlıkla.ben de tam bulantı durdu diyorum tekrar başlıyor kaç hafta sürüyor acaba..

Günaydın
Bugün transferimin 4. Günü
Dün gece jel topak halinde çamaşırıma geri gelmiş🙄 İlk defa böyle birşey oldu ve arada pembemsi bir kanama gibi birşey vardı. Sabah uyandığımda kontrol ettim devamı yok. Peçeteye de bişey gelmiyor. Korkmama gerek yoktur değil mi kızlar. Adet olacakmışım hissiyle yaşayıp duruyorum bu da beni korkutuyor.

Amin inş, allah tamamına erdirsin hepimizi hayırlısıyla sağlıkla.ben de tam bulantı durdu diyorum tekrar başlıyor kaç hafta sürüyor acaba..

Ben 3 ay boyunca yaşadım o bulantıları. Maalesef çok zorluyor. 14-15 haftalıkken geçmişti. Denemediğim ilaç kalmamıştı. 9 kilo verdim o süreçte. Allah yardımcın olsun. Biraz sabretmen gerekecek.

Normalde yarın kan tahlili yaptırıcam.pcos olduğu için endişeleniyorum dayanamayıp yaptım kimisinde çıkıyor diye

Normalde yarın kan tahlili yaptırıcam.pcos olduğu için endişeleniyorum dayanamayıp yaptım kimisinde çıkıyor diye

Hakkınızda hayırlısı olsun. İnşallah pozitif sonuç alırsınız. Bende de polikistik over var.

Back