10.3tü canımKesenin boyutu çok kucukmüydü?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
10.3tü canımKesenin boyutu çok kucukmüydü?
Estrofem. Jel. Antibiyotik.kortizonlu bı hap.vitamin. (isimlerini hatirlayamiyorum) antibiyotiği transferden bir kaç gun sonraya da kullandım.suan jel.esteofem ve vitamin kullanıyorum.Kizlar pozitifi alanlar ve dondurulmus embiriyo yaptiranlar. Lutfen solermisiniz transfer oncesi ne kulandiniz
Sanırım bu büyük demek.Benimki küçükmüş ölçü bile vermedi.10.3tü canım
Evet canım 1 cm i geçmişti 4 haftalıkken gitmiştim benSanırım bu büyük demek.Benimki küçükmüş ölçü bile vermedi.
Ne mutlu size.insallah benimkide büyürEvet canım 1 cm i geçmişti 4 haftalıkken gitmiştim ben
Büyür canım büyür çok hızlı gelişiyor mucizelerimiz:)Ne mutlu size.insallah benimkide büyür
Canım belki de geç randevu her şeyin daha netleşmesi demek. Ama bu sefer bekledikçe için içini yiyorBende 17sinde tekrar gideceğim.Gec gitmek daha doğru sanırım en azından kafana takilmazsin büyük mu küçük mu diye. İnşallah güzel haberler alırsınız sizde![]()
Bence sizin ikiz degerinize göreCanım belki de geç randevu her şeyin daha netleşmesi demek. Ama bu sefer bekledikçe için içini yiyorKuzum kafana takma sen erken gitmişsin normalde beşinci hafta bakılıyor
kasik batmasi yokmuKızlar 5+1 im keseyi de gördüm ama ilk günden bugüne tek bir belirti olmazmı yok vala:))
Hayır canım hiç te olmadıkasik batmasi yokmu
Gebelik testini kacinci gun yaptiniz ??
Hamileliği ilerleyen arkadaşlar ne durumdasınız, yazmıyorsunuz hiç..
Amin inş, allah tamamına erdirsin hepimizi hayırlısıyla sağlıkla.ben de tam bulantı durdu diyorum tekrar başlıyor kaç hafta sürüyor acaba..MerhabalarBüyüyoruz her geçen gün, mutlu sona yaklaşıyoruz
Sıkıntılar da artıyor elbet. Bel ve kasık ağrıları, kasılmalar, yorgunluk, uyku hali... Her şeye rağmen çok şükür
Rabbim herkese nasip etsin
![]()
Amin inş, allah tamamına erdirsin hepimizi hayırlısıyla sağlıkla.ben de tam bulantı durdu diyorum tekrar başlıyor kaç hafta sürüyor acaba..
Bayanlar 3 gün embriyosu ve 11.günüm çıkmadı idrar testi yaptm çıkmadı negatif![]()
Normalde yarın kan tahlili yaptırıcam.pcos olduğu için endişeleniyorum dayanamayıp yaptım kimisinde çıkıyor diye