• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

Kuzum 13. Gün 1340 bir de 17. Gün kan verdim 11bin çıktı çok şükür 🙏🏼 bu Perşembe günü kese görmeye gideceğim hala çok korkuyorum hipertiroidi hastası olduğumdan dolayı Perşembe endokrinoloji polikliniği ne de gideceğim bakalım inşallah Perşembe güzel haberler alırımSen ne zaman göreceksin keseyi canım
Senin iki embryo transfermi edildi kuzum :-)

Ben de test gününü beklemiştim 9. Gün o yüzden yaptım yarın senin kaçıncı gunun canım transfer günü hariç. Kafana takma adet sancısı bebisin sinyali olabilir dediğim gibi ben de oyle bir adet sancısı çektim ki dedim heralde adet oldum lavaboya gidip gelip bakıyordum adet oldum mu diye. Şuan bile hala ara ara adet sancısı vuruyor kuzum bu gebelik ağrısı imiş. Adet sancısı ile karıştırılıyormus 😊
Canımm sen kalp atışlarını duydunmuu ♥️🙏🏻

Canım senin kan baya iyi yükselmiş 4günde ikiz gibi geliyor bana hadi hayırlısı :)))
😅 Kuzum valla bir şey anlamadım bu beta HCG den insallah dış gebelik olmasın da 😭 11. Gün 667 13. Gün 1340 olmuştu iki günde tam iki katı artmıştı. Ben 17 gün tahminen beş bin civarında bekliyordum bu sefer de fazla arttı hiç bir şey anlamadım 😅 merakla bekliyorum

Maasallh cok guzel artmis canim suan kac hafta gozukuyor seninki hemen gorunur bence kuzum :cool: bende bugun 10.gunun 183 cikti canim doktr guzl artms dedi bende bes bin olsun gitmeyi dsnuyorum :-)
Kuzum değerin çok güzel benim 9. Gün 162 idi seninle nerdeyse aynıyız 😊 Allah'ın izniyle katlandığını da görmeyi Rabbim nasip eder 🥰 kuzum literatürde 5hafta 1 günlük görünüyor ☺ senin ki KC haftalık görünüyor 😊

😅 Kuzum valla bir şey anlamadım bu beta HCG den insallah dış gebelik olmasın da 😭 11. Gün 667 13. Gün 1340 olmuştu iki günde tam iki katı artmıştı. Ben 17 gün tahminen beş bin civarında bekliyordum bu sefer de fazla arttı hiç bir şey anlamadım 😅 merakla bekliyorum
Kuzum dis gebelikte boyle artma olmz icini ferah tut :-)

Kuzum değerin çok güzel benim 9. Gün 162 idi seninle nerdeyse aynıyız 😊 Allah'ın izniyle katlandığını da görmeyi Rabbim nasip eder 🥰 kuzum literatürde 5hafta 1 günlük görünüyor ☺ senin ki KC haftalık görünüyor 😊
Amin insallah canim benimkide 3+6 gozukuyor canim :-)

Canımm sen kalp atışlarını duydunmuu ♥🙏🏻
Ah kuzum nerde 😅 daha keseye gitmedim bana 17 Ekim'e randevu vermişlerdi kese için hala 17 Ekim gelmedi gelmek bilmedi bu bekleyiş insanı mahvediyor 😅 kuzum beşinci hafta senin miden bulanıyor mu idi? Benim acayip midem bulanıyor yemek yiyesim yok

Ah kuzum nerde 😅 daha keseye gitmedim bana 17 Ekim'e randevu vermişlerdi kese için hala 17 Ekim gelmedi gelmek bilmedi bu bekleyiş insanı mahvediyor 😅 kuzum beşinci hafta senin miden bulanıyor mu idi? Benim acayip midem bulanıyor yemek yiyesim yok
Canım benim bende ne mide bulantısı ne halsizlik hiçbirşeyim yok 🤣 ara ara gelen kasık ağrısı var sadece

Back