• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

Nesir Nesir kontrol gününe kadar bende meraktan ölcem başından beri beraber bekledikya kendim kadar merak ediyorum senide:)

Kızlar 5+1 im keseyi de gördüm ama ilk günden bugüne tek bir belirti olmazmı yok vala:))
Ya şaka yapıyorsun 😅 bak senle aynıyız bu hafta ve özellikle bugün miden bulamadı mi 😊 şuan yeni yeni geçti bulantım şimdi yemek yiyeceğim 😅 demek herkesin vücudu farklı tepki gösteriyor 😅

Nesir Nesir kontrol gününe kadar bende meraktan ölcem başından beri beraber bekledikya kendim kadar merak ediyorum senide:)
Ya kuzum benim teşekkür ediyorum 🥰 aynı yolun yolculariyiz artık birbirimizin mutlu haberleri ile hayata daha da güzel bakıyoruz 😊😊 insallah sana mutlu haberi vereceğim 🥰

Ya şaka yapıyorsun 😅 bak senle aynıyız bu hafta ve özellikle bugün miden bulamadı mi 😊 şuan yeni yeni geçti bulantım şimdi yemek yiyeceğim 😅 demek herkesin vücudu farklı tepki gösteriyor 😅
Yok kuzumya hiç yok yani ve en başından beri 1 dakka olsun kasık ağrısı bile yaşamadım inş böyle devam eder :))

Kizlar pozitifi alanlar ve dondurulmus embiriyo yaptiranlar. Lutfen solermisiniz transfer oncesi ne kulandiniz

Maşallah barekallah diyorum nazar göz değmesin amin 😅😂ben bugün hayattan bezdim mide bulantısı ne kötü şeymiş 😅
8. Haftamdayım ahahahah tık yok 🤣🤣🤣 haftaya tekrar kontrole gidiyoeum kalp atışı duyuncada sürekli gidesi geliyor insanın 😆 seninde öyle olur

Yok kuzumya hiç yok yani ve en başından beri 1 dakka olsun kasık ağrısı bile yaşamadım inş böyle devam eder :))
Maşallah nazar değmesin inşallah aminnnn 😊 çevremde bulantı gibi şeyler yaşamadan hamilelik geçirenlere imrenirdim sen de onlardan biri olacaksın inşallah 😊 inşallah ben de onlardan biri olurum 😊 masalh kuzum

8. Haftamdayım ahahahah tık yok 🤣🤣🤣 haftaya tekrar kontrole gidiyoeum kalp atışı duyuncada sürekli gidesi geliyor insanın 😆 seninde öyle olur
Şuan sizi kıskanıyorum galiba 😅😂🤣 maşallah barekallah 🥰😍
Minik inşallah ben de o günleri görecek miyim 😅😂

Yaaaa çok güzel 😊 bana doktorum direk 17 Ekim'e randevu verdi ben de heyecanla o günü bekliyorum kuzum 😊😊
Bende 17sinde tekrar gideceğim.Gec gitmek daha doğru sanırım en azından kafana takilmazsin büyük mu küçük mu diye. İnşallah güzel haberler alırsınız sizde 😊

Back