Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya şaka yapıyorsunKızlar 5+1 im keseyi de gördüm ama ilk günden bugüne tek bir belirti olmazmı yok vala:))
Ya kuzum benim teşekkür ediyorumNesir kontrol gününe kadar bende meraktan ölcem başından beri beraber bekledikya kendim kadar merak ediyorum senide:)
Yok kuzumya hiç yok yani ve en başından beri 1 dakka olsun kasık ağrısı bile yaşamadım inş böyle devam eder :))Ya şaka yapıyorsunbak senle aynıyız bu hafta ve özellikle bugün miden bulamadı mi
şuan yeni yeni geçti bulantım şimdi yemek yiyeceğim
demek herkesin vücudu farklı tepki gösteriyor
![]()
Bu hafta güzel haberler düşecek buraya:))Ya kuzum benim teşekkür ediyorumaynı yolun yolculariyiz artık birbirimizin mutlu haberleri ile hayata daha da güzel bakıyoruz
insallah sana mutlu haberi vereceğim
![]()
Al bendende o kadar kuzumm kalp atışlarınıda duydum hala belirtim yokKızlar 5+1 im keseyi de gördüm ama ilk günden bugüne tek bir belirti olmazmı yok vala:))
8. Haftamdayım ahahahah tık yokMaşallah barekallah diyorum nazar göz değmesin aminben bugün hayattan bezdim mide bulantısı ne kötü şeymiş
![]()
Maşallah nazar değmesin inşallah aminnnnYok kuzumya hiç yok yani ve en başından beri 1 dakka olsun kasık ağrısı bile yaşamadım inş böyle devam eder :))
Yok kuzumya hiç yok yani ve en başından beri 1 dakka olsun kasık ağrısı bile yaşamadım inş böyle devam eder :))
Şuan sizi kıskanıyorum galiba8. Haftamdayım ahahahah tık yokhaftaya tekrar kontrole gidiyoeum kalp atışı duyuncada sürekli gidesi geliyor insanın
seninde öyle olur
Canim gozun aydin darisi bize insallahKızlar 5+1 im keseyi de gördüm ama ilk günden bugüne tek bir belirti olmazmı yok vala:))
Kuzumm deme öyleee tabiki duyucaksınnnn görüceksin cumaya az kaldı sık dişini bolbol Dua etŞuan sizi kıskanıyorum galibamaşallah barekallah
Minik inşallah ben de o günleri görecek miyim![]()
İnsallah kuzum benimKuzumm deme öyleee tabiki duyucaksınnnn görüceksin cumaya az kaldı sık dişini bolbol Dua et
Vala kuzum bilmiyorum ki kese kaçta gördüğümü o gün kan vermedim:)amin sıra sizde artıkın:)Canim gozun aydin darisi bize insallahkacti bthcg degerin?
Insallh bizde goruruz canimVala kuzum bilmiyorum ki kese kaçta gördüğümü o gün kan vermedim:)amin sıra sizde artıkın:)
Bende 17sinde tekrar gideceğim.Gec gitmek daha doğru sanırım en azından kafana takilmazsin büyük mu küçük mu diye. İnşallah güzel haberler alırsınız sizdeYaaaa çok güzelbana doktorum direk 17 Ekim'e randevu verdi ben de heyecanla o günü bekliyorum kuzum
![]()
Ahahahha tek değilim acaba sorun bendemi diye düşünmeye başlamıştım :))Al bendende o kadar kuzumm kalp atışlarınıda duydum hala belirtim yok![]()
Kesenin boyutu çok kucukmüydü?Kızlar 5+1 im keseyi de gördüm ama ilk günden bugüne tek bir belirti olmazmı yok vala:))