• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

9. Gün 162 çıktı değerim şükürler olsun kuzum 🙏🏼 adet sancısı bana vurmustu 9. Gün sonucumu henüz ogrenmemistim ben de adet olacağım sandım heralde olumlu olmayacak demiştim 😊 jelin akıntısı çok oluyor kuzum ona takılma jeli sürdükten sonra 15dakika yürü😊
Dün de bugün de. Bildiğin adet sancısı çekiyorum. Neredeyse ped takacağım ya. Bu nasıl garip bir his. Açıkçası hiç umudum kalmadı benim. Ama yarın kan testi yaptırmayı düşünüyorum. Bana doktorun dediği test tarihi 18 ekim. 5 ekim de transfer olmuştum. Ama o günü bekleyemem.

Dün de bugün de. Bildiğin adet sancısı çekiyorum. Neredeyse ped takacağım ya. Bu nasıl garip bir his. Açıkçası hiç umudum kalmadı benim. Ama yarın kan testi yaptırmayı düşünüyorum. Bana doktorun dediği test tarihi 18 ekim. 5 ekim de transfer olmuştum. Ama o günü bekleyemem.
Ben de test gününü beklemiştim 9. Gün o yüzden yaptım yarın senin kaçıncı gunun canım transfer günü hariç. Kafana takma adet sancısı bebisin sinyali olabilir dediğim gibi ben de oyle bir adet sancısı çektim ki dedim heralde adet oldum lavaboya gidip gelip bakıyordum adet oldum mu diye. Şuan bile hala ara ara adet sancısı vuruyor kuzum bu gebelik ağrısı imiş. Adet sancısı ile karıştırılıyormus 😊

Ben de test gününü beklemiştim 9. Gün o yüzden yaptım yarın senin kaçıncı gunun canım transfer günü hariç. Kafana takma adet sancısı bebisin sinyali olabilir dediğim gibi ben de oyle bir adet sancısı çektim ki dedim heralde adet oldum lavaboya gidip gelip bakıyordum adet oldum mu diye. Şuan bile hala ara ara adet sancısı vuruyor kuzum bu gebelik ağrısı imiş. Adet sancısı ile karıştırılıyormus 😊
Yarın transfer hariç 9. Gün olacak canım. Ah ki ahh.

Arkadaşlar Merhaba bugün 3.gun embiryosu transferinin 6.guni güç bir belirti yok hatta ilaç etkileri bile yok oldu vücudum sanki boş aldı hafiflledi kullandığı nin ilaç etkileri olan siskinlik gaz göğüs sisligi bile yok.oldu çok endiseliyim.Moralmen coktum yine negatif sonuç alicam diye.Bu 7.tranaferim ve daha oncefr böyle olmuştu.Boyle olup pozitif sonuç alan var m bana umut ışığı olsun

Canım seninle aynı transfer gunumuz.arkadas test hangi günde yapılmalı diye sorunca ona istinaden yazmıştım 😊
Ya ne güzel o zaman sen güzel bir örnek oldun 😊 hatlar karistiy 😊 ne yaptın keseyi gördün mü canım

Arkadaşlar Merhaba bugün 3.gun embiryosu transferinin 6.guni güç bir belirti yok hatta ilaç etkileri bile yok oldu vücudum sanki boş aldı hafiflledi kullandığı nin ilaç etkileri olan siskinlik gaz göğüs sisligi bile yok.oldu çok endiseliyim.Moralmen coktum yine negatif sonuç alicam diye.Bu 7.tranaferim ve daha oncefr böyle olmuştu.Boyle olup pozitif sonuç alan var m bana umut ışığı olsun
Böyle olup pozitif sonuç alan yok mu acaba

Cuma günü gittim.doktor bir kese var ama çok küçük dedi.haftaya tekrar kese için gel dedi.insallah büyür.☺
Yaaaa çok güzel 😊 bana doktorum direk 17 Ekim'e randevu verdi ben de heyecanla o günü bekliyorum kuzum 😊😊

Böyle olup pozitif sonuç alan yok mu acaba
Canım sen hipo hipo musun bir yerde görmüştüm sanki seni? Bu arada ben de 5,6,7,8 günler hiç bir belirti yaşamadım sıradan bir insan gibiydim sadece okula gittim öğretmenim.. çok yoruldum yorulunca belim ağırdı 😊 sen yatiyorsan eğer pek hissetmezsin belirtileri

Canım sen hipo hipo musun bir yerde görmüştüm sanki seni? Bu arada ben de 5,6,7,8 günler hiç bir belirti yaşamadım sıradan bir insan gibiydim sadece okula gittim öğretmenim.. çok yoruldum yorulunca belim ağırdı 😊 sen yatiyorsan eğer pek hissetmezsin belirtileri
Kaşık ağrısı.olmus sizde diye okudum.. Bende ilaç etkileri bile yok oldu.kotu olan daha önceki negatiflerimin böyle olmasi korkumu artiriyor. Kullandigim progesteron igne etkisi estrofem hapin erkisi bile yok

Günaydın herkese
Bugün transferimin 3. Günü
Sabaha karşı adet sancısı gibi sancılarım oldu
Adetime 4-5 gün kala olurdu böyle sancılarım
Transfer sonrasında da aynısının tekrar etmesi normalmidir acaba yoksa adet olacağımın habercisimidir. Aranızda transferin 3. Gününde bu tip sancı çeken oldu mu🙄
Ben canim tam 3.gunu adet sancisindan olcem sandim belim de kopuyodu megersem bebegim tutunuyomus :-) :cool:

Kaşık ağrısı.olmus sizde diye okudum.. Bende ilaç etkileri bile yok oldu.kotu olan daha önceki negatiflerimin böyle olmasi korkumu artiriyor. Kullandigim progesteron igne etkisi estrofem hapin erkisi bile yok
Canım bende kasık ağrısı oldu ama dediğim gibi 5,6,7 günlerde olmadı hatta ben de senin gibi telaşa kapılmıştım

Canim en sonki kan deherin kac oldu kese icin ne zamn gtceksin :-)
Kuzum 13. Gün 1340 bir de 17. Gün kan verdim 11bin çıktı çok şükür 🙏🏼 bu Perşembe günü kese görmeye gideceğim hala çok korkuyorum hipertiroidi hastası olduğumdan dolayı Perşembe endokrinoloji polikliniği ne de gideceğim bakalım inşallah Perşembe güzel haberler alırımSen ne zaman göreceksin keseyi canım

Kuzum 13. Gün 1340 bir de 17. Gün kan verdim 11bin çıktı çok şükür 🙏🏼 bu Perşembe günü kese görmeye gideceğim hala çok korkuyorum hipertiroidi hastası olduğumdan dolayı Perşembe endokrinoloji polikliniği ne de gideceğim bakalım inşallah Perşembe güzel haberler alırımSen ne zaman göreceksin keseyi canım
Canım senin kan baya iyi yükselmiş 4günde ikiz gibi geliyor bana hadi hayırlısı :)))

Maasallh cok guzel artmis canim suan kac hafta gozukuyor seninki hemen gorunur bence kuzum :cool: bende bugun 10.gunun 183 cikti canim doktr guzl artms dedi bende bes bin olsun gitmeyi dsnuyorum :-)

Back