• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

Canım bana da 2 tane dondurulmuş üçüncü gün embriyosu transfer edilmişti. Bana da hep sordular idrar testi verecek misin diye. Ben hiç idrar testi düşünmedim çünkü yorumların çoğunu okumuştum idrar testi erken dönemde hep negatif gösteriyor. Herkes üzülüyor sonra kanda pozitif görüyor. Sana tavsiyem direk kan ver. Ben kanda ne zaman çıkar diye düşünmüştüm transfer günü hariç 9. Gün kan vermiştim olumlu sonuç almıştım ☺ ayrıca gün hesaplarken transfer gününü sayma canım 😊 sen 7. Gündesin ☺
Çok teşekkür ederim cevabın için. Peki son bir soru, 9. Günde yaptığın test sonucun kaç çıktı ?
Ben bugün tüm gün reflü olacakmış gibi dolaştım. En az 10 defa kontrol ettim. Öyle bir his var. Ve jelin akıntısı oluyor. Tam oldum sanıyorum.

Benimde 3. Gün embriyosu 2 tane koydular. 23.10 da kan testi dediler. Bende araştırıyorum tam bir cevap bulamadım 3. Gün ebriyoları tahmini ne zaman kanda çıkıyor diye😊
Bak üstte bir arkadaş bana cevap olarak yazmış. Transfer sonrası 9. Günde kan testinde görmüş.
tabi herkesin aynı olmaz. Her yerde 12. Gün diyor ama bekleyemiyor insan. Ben bugün 7.gündü sabah dayanamadım evde test yaptım. Tabiki çıkmadı. Ama kesinlikle bu hataya düşme sen arkadaşım. Yaptıracaksan da kan yaptır

Bak üstte bir arkadaş bana cevap olarak yazmış. Transfer sonrası 9. Günde kan testinde görmüş.
tabi herkesin aynı olmaz. Her yerde 12. Gün diyor ama bekleyemiyor insan. Ben bugün 7.gündü sabah dayanamadım evde test yaptım. Tabiki çıkmadı. Ama kesinlikle bu hataya düşme sen arkadaşım. Yaptıracaksan da kan yaptır
Aynen yaa dayanmak lazım aslında bozuyoruz hemen moralimizi. Sende bozma bak ne kadar çok insan var senin gibi olup pozitifi gören. Öyle olmasa zaten doktorlar boşuna 12 gün demezler😊

Benimde 3. Gün embriyosu 2 tane koydular. 23.10 da kan testi dediler. Bende araştırıyorum tam bir cevap bulamadım 3. Gün ebriyoları tahmini ne zaman kanda çıkıyor diye😊
Benim 3.gün tek embryo 8.gün idrar yaptım erken gebelik testi olanlardan negatif test günüm 10.gündü doktorun dediği tarih ben 9.günde verdim negatifi gördüm doktorum p.tesi yenile dedi ama zaten yükselmesi imkansız çok düşük yani olmadı sizinde 10.günden sonra belli olur

Benim 3.gün tek embryo 8.gün idrar yaptım erken gebelik testi olanlardan negatif test günüm 10.gündü doktorun dediği tarih ben 9.günde verdim negatifi gördüm doktorum p.tesi yenile dedi ama zaten yükselmesi imkansız çok düşük yani olmadı sizinde 10.günden sonra belli olur
Hayırlısı olsun üzme kendini canım. Her nasip vaktine esir derler, senin için en hayırlı zaman da nasip olacaktır allah emeklerimizi boşa çıkarmasın 🙏🙏🙏

Çok teşekkür ederim cevabın için. Peki son bir soru, 9. Günde yaptığın test sonucun kaç çıktı ?
Ben bugün tüm gün reflü olacakmış gibi dolaştım. En az 10 defa kontrol ettim. Öyle bir his var. Ve jelin akıntısı oluyor. Tam oldum sanıyorum.
9. Gün 162 çıktı değerim şükürler olsun kuzum 🙏🏼 adet sancısı bana vurmustu 9. Gün sonucumu henüz ogrenmemistim ben de adet olacağım sandım heralde olumlu olmayacak demiştim 😊 jelin akıntısı çok oluyor kuzum ona takılma jeli sürdükten sonra 15dakika yürü😊

Günaydın herkese
Bugün transferimin 3. Günü
Sabaha karşı adet sancısı gibi sancılarım oldu
Adetime 4-5 gün kala olurdu böyle sancılarım
Transfer sonrasında da aynısının tekrar etmesi normalmidir acaba yoksa adet olacağımın habercisimidir. Aranızda transferin 3. Gününde bu tip sancı çeken oldu mu🙄

Benim 23 Eylülde dondulmus 2 tane 3 gün embriyosu transfer ettiler ben 9. Gün kan verdim olumlu sonuç aldım. 🙈 Size tavsiyem ya 9 ya 10. Gün kan da baktırın hatta 10. Günde baktırın transfer günü hariç

Benim 23 Eylülde dondulmus 2 tane 3 gün embriyosu transfer ettiler ben 9. Gün kan verdim olumlu sonuç aldım. 🙈 Size tavsiyem ya 9 ya 10. Gün kan da baktırın hatta 10. Günde baktırın transfer günü hariç

Back