• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

Arkadaşlar bugün transferle birlikte 7. Günüm. Bu sabah vajinal jeli yaparken sonrasında jelin üzerinde birkaç damla kan gördüm. Bunu yaşayan var mı? Böyle olup tutan var mı?
Kuzum bende de 9. Gün oldu jellle birlikte kırmızı akıntı geldi azıcık 😊 şuan 5 haftalık hamileyim değerim de çok güzel çıktı

Pozitif sonuç alan arkadaşlar tebrik ediyorum Allah tamamina erdirsin.Benim transferimin 4. Günü ve ayaklatim hiç ısınmıyor buz gibi böyle bir şey yaşadınız mı..Ve tutunma belirtisi var mi.
Benim ayaklarım da transferden beri öyle tutunma belirtisi mi bilmiyorum ama ben olumlu sonuç aldım canım Rabbim sana da hayırlı sağlıklı sıhhatli bir bebiş nasip etsin 😊

Kuzum bende de 9. Gün oldu jellle birlikte kırmızı akıntı geldi azıcık 😊 şuan 5 haftalık hamileyim değerim de çok güzel çıktı
Yaa benim bugün transfer günü dahil 8.günüm. 3. Gün embriyosuydu. Bu sabah evde test yaptım. İkinci çizgi hiç çıkmadı. Sence olsa çıkar mıydı? Bazıları erken diyor ama bilemedim ya. Etrafımda hiç yok deneyimleyen.

Kızlar iyi akşamlar benimde bugün transfer sonrası 9.günüm.az evvel test yaptım çıkmadı.endişelendim açıkçası

Kızlar bende bugün transfer oldum. 2.5 saat kadar hastanede yattım sonra eve geldim yatıyorum öyle. Bir ara boşluğuma geldi, criome jeli yaparken belimi anı bir hareketle havaya kaldırdım ve şuan sanki karnım ağrıyor. Biraz korktum bişey olmuş mUdur var mı bir fikriniz? Yardımcı olun lütfen 🙏🙏

Yaa benim bugün transfer günü dahil 8.günüm. 3. Gün embriyosuydu. Bu sabah evde test yaptım. İkinci çizgi hiç çıkmadı. Sence olsa çıkar mıydı? Bazıları erken diyor ama bilemedim ya. Etrafımda hiç yok deneyimleyen.
Canım bana da 2 tane dondurulmuş üçüncü gün embriyosu transfer edilmişti. Bana da hep sordular idrar testi verecek misin diye. Ben hiç idrar testi düşünmedim çünkü yorumların çoğunu okumuştum idrar testi erken dönemde hep negatif gösteriyor. Herkes üzülüyor sonra kanda pozitif görüyor. Sana tavsiyem direk kan ver. Ben kanda ne zaman çıkar diye düşünmüştüm transfer günü hariç 9. Gün kan vermiştim olumlu sonuç almıştım ☺ ayrıca gün hesaplarken transfer gününü sayma canım 😊 sen 7. Gündesin ☺️

Kuzum bende azicik kasıklarımda sızı vardı biraz belim ağrıyordu oturdugumdaama 4,5,6 günler hiç belirti hissetmedim sıradan günlük hayattaydim sanki ☺️

Back