- 15 Ocak 2015
- 84
- 34
- 88
- 36
Benimde koca bir sıfır oldu o yüzden belirtilerdir testlerdir boş.hayaş kırıklığı oldu.Allah tamamını erdirsin inş.Bugün test günümdü beklenen ve gelmeyen Cuma sonuç 65.2 gerçekten geç tutunmuşyani inşallah
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde koca bir sıfır oldu o yüzden belirtilerdir testlerdir boş.hayaş kırıklığı oldu.Allah tamamını erdirsin inş.Bugün test günümdü beklenen ve gelmeyen Cuma sonuç 65.2 gerçekten geç tutunmuşyani inşallah
![]()
Merhaba canımm benim transfer günü saymadan 9. Gün yapmıştım çoook belirsizdi o yüzden bekle 2 gün sonra tekrar yap sakın moralini bozma geç çıkıyor bizimkiler 3. Gün embiriyosu olduğundan dolayı birde transfer olduğun günü saymaa 10. Günü yap daha çok erkenArkadaşlar transfer olduğum günü de sayarsak bugün 8.gün. Demin dayanamayıp evde 5tl ilk testlerden yaptım. İkinci çizgi hiç çıkmadı. Olsaydı silik bile olsa çıkması gerekmez miydi? Benim gibi yapan var mı? Bu arada 3. Gün embriyosu
Haydi hayırlı haberler verirsin inşallah canımmBugün transferimin 2. Günü
Dondurulmuş 5. Gün embriyosu
22 ekim test günüm
Buraya da not olarak düşeyim istedim
Canim gunaydin kan verdinmiYarın sabah tekrarlayacağım saat dokuzda. Çok heyecanlıyım. Yani 78 düşük bir rakam değil öyle mi
Çok sevindim tebrik ederim. Darısı başıma inşallah benim değerim de yükselir.Bugün test günümdü beklenen ve gelmeyen Cuma sonuç 65.2 gerçekten geç tutunmuşyani inşallah
![]()
Hayırlı olsunBugün transferimin 2. Günü
Dondurulmuş 5. Gün embriyosu
22 ekim test günüm
Buraya da not olarak düşeyim istedim
Verdim çıkmasını bekliyorum 10 dakikaya çıkar sonucum. Doktoru bekliyorum bakalım ne olacakCanim gunaydin kan verdinmi
İyi de canım bugün 7.günün,3.gün embriyosu 8.gün de kanda yeni yeni dolaşmaya başlar,canını hiç sıkma ve bence gününü bekle ama dayanamıyorsam idrar testi yerine yarın kan testi yaptır bence,hayırlı sonuçlarArkadaşlar transfer olduğum günü de sayarsak bugün 8.gün. Demin dayanamayıp evde 5tl ilk testlerden yaptım. İkinci çizgi hiç çıkmadı. Olsaydı silik bile olsa çıkması gerekmez miydi? Benim gibi yapan var mı? Bu arada 3. Gün embriyosu
Sende yeni hamişsin sanırım canımm kalp atışlarını dıydunuzmuİyi de canım bugün 7.günün,3.gün embriyosu 8.gün de kanda yeni yeni dolaşmaya başlar,canını hiç sıkma ve bence gününü bekle ama dayanamıyorsam idrar testi yerine yarın kan testi yaptır bence,hayırlı sonuçlar
EVet canım 14. Gün demişlerdi yani dün ulaştım tüp bebek merkezine sonucu bildirdim 50nin üstünü gebelik kabul ediyoruz ancak 2 güne tekrarlamak gerekiyor testi düşüş mü var yükselme mi var dediler yani bende deli bekleyişler heyecan devam etmekteDevam et canim senin normlde bugunmuydu test gunun![]()
Sonuç 30 kimyasal yaşamış oldum negatifCanim gunaydin kan verdinmi
Ben yapmıştım 2 gün önce 3.gün embriyosuydu erken gebelik testlerinden yaptım 8.günümde ama ben transfer gününü saymamıştım negatifti dün kan verdim malesef sonuçta negatif kan verin kesin sonucu öyle alırsınız.Arkadaşlar transfer olduğum günü de sayarsak bugün 8.gün. Demin dayanamayıp evde 5tl ilk testlerden yaptım. İkinci çizgi hiç çıkmadı. Olsaydı silik bile olsa çıkması gerekmez miydi? Benim gibi yapan var mı? Bu arada 3. Gün embriyosu
Canim cok uzuldum ilk denemenmiydiSonuç 30 kimyasal yaşamış oldum negatif
Aminnnn canimEVet canım 14. Gün demişlerdi yani dün ulaştım tüp bebek merkezine sonucu bildirdim 50nin üstünü gebelik kabul ediyoruz ancak 2 güne tekrarlamak gerekiyor testi düşüş mü var yükselme mi var dediler yani bende deli bekleyişler heyecan devam etmekteAllahım herkesin yüzünü güldürsün Bekleyen Umut eden herkese yardım etsin
Evet ilk tüp bebek denememdi. Daha önce üç kez kimyasal gebelik yaşamıştım. Testler tahliller yapıldı bir şey de çıkmamıştı. Nedensizdi yani. Tüp bebekte de kimyasal yaşayınca garip hissettim. Bir sonraki deneme için kendimi toparlayabilirsem 7 embriyom daha var. Allah izin verirse onlardan deneyeceğim.Canim cok uzuldum ilk denemenmiydi
Cok sukur ki dondurulmusun var canim uzulme desemde nafile biliyorum benimde daha onceden bir dusugum var o yuzden insan cok tedirgin oluyor..hangi ilaclari kullandin??Evet ilk tüp bebek denememdi. Daha önce üç kez kimyasal gebelik yaşamıştım. Testler tahliller yapıldı bir şey de çıkmamıştı. Nedensizdi yani. Tüp bebekte de kimyasal yaşayınca garip hissettim. Bir sonraki deneme için kendimi toparlayabilirsem 7 embriyom daha var. Allah izin verirse onlardan deneyeceğim.
Estrofem, lutinus, kan sulandırıcı iğne, göbekten yapılan progestan iğnesi bir de folik asitCok sukur ki dondurulmusun var canim uzulme desemde nafile biliyorum benimde daha onceden bir dusugum var o yuzden insan cok tedirgin oluyor..hangi ilaclari kullandin??