- 5 Ocak 2018
- 2.506
- 1.960
- 83
Kimyasal icin doktor ne dedi peki canimEstrofem, lutinus, kan sulandırıcı iğne, göbekten yapılan progestan iğnesi bir de folik asit
Kuzum bende de 9. Gün oldu jellle birlikte kırmızı akıntı geldi azıcıkArkadaşlar bugün transferle birlikte 7. Günüm. Bu sabah vajinal jeli yaparken sonrasında jelin üzerinde birkaç damla kan gördüm. Bunu yaşayan var mı? Böyle olup tutan var mı?
Benim ayaklarım da transferden beri öyle tutunma belirtisi mi bilmiyorum ama ben olumlu sonuç aldım canım Rabbim sana da hayırlı sağlıklı sıhhatli bir bebiş nasip etsinPozitif sonuç alan arkadaşlar tebrik ediyorum Allah tamamina erdirsin.Benim transferimin 4. Günü ve ayaklatim hiç ısınmıyor buz gibi böyle bir şey yaşadınız mı..Ve tutunma belirtisi var mi.
Evet canım kalp atışını duydum şükür,ben seni Eylül grubundan hatırlıyorum, inşallah bebeklerimiz sağlıcakla büyürSende yeni hamişsin sanırım canımm kalp atışlarını dıydunuzmu
İnşallaaah kuzumm bir daha ne zaman çağırdı doktorun birde çok akıntın oluyomu yaaEvet canım kalp atışını duydum şükür,ben seni Eylül grubundan hatırlıyorum, inşallah bebeklerimiz sağlıcakla büyür
Vücut bağışıklık sistemi embriyoyu yabancılayıp vücuttan atabiliyormuş. Bir dahakine hem serum hem de kalçadan iğne verecekmişKimyasal icin doktor ne dedi peki canim
Evet oluyor sanırım jelin de etkisi var,iki hafta sonra tekrar çağırdı doktorum,değişik bir duygu insan bişey olacak diye korkuyo,Allah korusun inşallahİnşallaaah kuzumm bir daha ne zaman çağırdı doktorun birde çok akıntın oluyomu yaa
Aynen canım ya ben iğnelerimi ilaçlarımı kestim birtek jelim ve folik asitim devam ediyorEvet oluyor sanırım jelin de etkisi var,iki hafta sonra tekrar çağırdı doktorum,değişik bir duygu insan bişey olacak diye korkuyo,Allah korusun inşallah
Benim ayaklarım da transferden beri öyle tutunma belirtisi mi bilmiyorum ama ben olumlu sonuç aldım canım Rabbim sana da hayırlı sağlıklı sıhhatli bir bebiş nasip etsin
[/QUOTE
Iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.sizinde hayırlı olsun saglikla kucaginiza alin..Dilerim Allah bana da yaşatıyor aynı duyguyu..Sizde transfer sonrası test kadar bir belirti oldumu.Ben de bir belirti yok bu beni çok endiselendiriyor
Yaa benim bugün transfer günü dahil 8.günüm. 3. Gün embriyosuydu. Bu sabah evde test yaptım. İkinci çizgi hiç çıkmadı. Sence olsa çıkar mıydı? Bazıları erken diyor ama bilemedim ya. Etrafımda hiç yok deneyimleyen.Kuzum bende de 9. Gün oldu jellle birlikte kırmızı akıntı geldi azıcıkşuan 5 haftalık hamileyim değerim de çok güzel çıktı
Kacinci gun embriyosuydu?Kızlar iyi akşamlar benimde bugün transfer sonrası 9.günüm.az evvel test yaptım çıkmadı.endişelendim açıkçası
Canım bana da 2 tane dondurulmuş üçüncü gün embriyosu transfer edilmişti. Bana da hep sordular idrar testi verecek misin diye. Ben hiç idrar testi düşünmedim çünkü yorumların çoğunu okumuştum idrar testi erken dönemde hep negatif gösteriyor. Herkes üzülüyor sonra kanda pozitif görüyor. Sana tavsiyem direk kan ver. Ben kanda ne zaman çıkar diye düşünmüştüm transfer günü hariç 9. Gün kan vermiştim olumlu sonuç almıştım ☺ ayrıca gün hesaplarken transfer gününü sayma canımYaa benim bugün transfer günü dahil 8.günüm. 3. Gün embriyosuydu. Bu sabah evde test yaptım. İkinci çizgi hiç çıkmadı. Sence olsa çıkar mıydı? Bazıları erken diyor ama bilemedim ya. Etrafımda hiç yok deneyimleyen.
3. Gündü canımKacinci gun embriyosuydu?
Canım pardon bana sordun sandım3. Gündü canım
bence bırsey olmamıştır. içini ferah tut.Canım pardon bana sordun sandımsilemedim de
Saolasin cnm teşekkür ederim yardımın içinTransferden sonra neler yapıyorsunuz. Ben çok
bence bırsey olmamıştır. içini ferah tut.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?