Yaa çok sevindim. Yarın bende idrar testi yapiyim darısı başıma inşallahKizlar 34 cikti sonucum Rabbime binlerce kez sukurler olsun Rabbim sizlerede bu mutlulugu yasatsin insallahh
Sonucu bize de yaz cnmKan bugün veremem ama test alıp yapabilirim.Hayırlısı inşaallah.
Hayırlı olsun canım bir kişi daha mutlu oldu şükürler olsunKizlar 34 cikti sonucum Rabbime binlerce kez sukurler olsun Rabbim sizlerede bu mutlulugu yasatsin insallahh
Yazarım canım.Sonucu bize de yaz cnm
Tedavim iptal olundu...transferim yarindi amelyat olcam diye bide isten iki gunluk izin almstim neymks endometrium cok kalinlis 14mm pardonda onu kontrol etmek onlarin isiydi en son ayin 1i kontrolum olmustu simdiyse 9u yarinda transfer vardi hele ben gelmesem olrmu isden izin alamam demistim de tamam o zaman transfe rgunu bakariz demislerdi gebelk asisi icin gelmem gerektigini yardimcisi soyledi vallah yardimci doktordan daha ilgili hastalarla...Bizi bizden başka kimse anlamaz. Teşekkür ederim desteğin için. Umarım senin tedavin olumlu sonuçlanır
İnşallaaah canımmYa şaka yapiyorsun ne güzel sen baya erken görmüşsün keseyibeni teselli edecek tek şey gittiğimde kalp atışında duymak olacacak inşallah duyarız tabi
4 hafta 4 günlüktü keseyi gördüğümüzdeYa şaka yapiyorsun ne güzel sen baya erken görmüşsün keseyibeni teselli edecek tek şey gittiğimde kalp atışında duymak olacacak inşallah duyarız tabi
Keseyi gördüğünde suanki benim halimdin4 hafta 4 günlüktü keseyi gördüğümüzde
Sagol canim rabbim sanada nasip etsin insallahhhhHayırlı olsun canım.Rabbim sağlıkla tamamına erdirsin insaallah.test günün gelmismiydi senin oncemi yaptırdın.Bende meraktayim hayırlısı.
Tesekkur ederim canim darisi sana insallahhhHayırlı olsun canımmmm
Aminnnn canimmm insallahhBir hamile dahaGözün aydın canım, sağlıkla devam eder inşallah
Tesekkurler canimmTebriklerrrrrr
İnşAllah canım benimmTesekkur ederim canim darisi sana insallahhh
Aminnnn canim aminnn insallahhtebrikler canım
gözünüz aydın Allah tamamına erdirsin.bekleyen herkesin de Allahım bu mutluluğu yaşatsın
Yap yap canim bak senden cesaret alcam diyodunYaa çok sevindim. Yarın bende idrar testi yapiyim darısı başıma inşallah
İnternetten dün sipariş ettim inşallah yarın sabaha kadar gelmiş olurYap yap canim bak senden cesaret alcam diyodun
Hadi bakalim kuzum dua etcemİnternetten dün sipariş ettim inşallah yarın sabaha kadar gelmiş olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?