- 5 Ocak 2018
- 2.506
- 1.960
- 83
Tamam canim dua et banaDesene bugün yine buralarda olacağım meraktangüzel haberlerini bekliyorum
Tamam canim dua et bana
Aminn canim cumlemize insallahAllah gönlündekini ömrüne hayırlısıyla nasip etsin
Bnce cikrmz canim hcg yok icindeKızlar bu progestan iğneler sonucu pozitif çıkarmaz dimi? Benimde 6.günüm erken gebelik testi yaptım anında çıktı ikinci çizgi ama korkuyorum ya iğnelerin etkisiyse diye
bunların neredeyse tamamı bende var şuan. benim bugün 8. günüm bugün.. 5. gün transferiydi benimki. yarın hastaneye gideceğim dr kontrolüne. küçük iğne batması gibi kramplarım oldu hala devam eden.. ayaklarım hatta diz kapaklarıma kadar bacaklarım buz gibi ısıtmakta zorlanıyorum sonra birden bir ateş geliyor..Transferden beri rahimde solda sürekli küçük küçük batma tarzı şeyler oluyordu.sırt ağrım hiç gecmedi zaten.sanırım ilaçlarında etkisi bunlar. Arada saniyelik kramplar. Ayaklarım patikle bile ısınmıyor çok soğuk olur normalde de. Transferden 4-5 gün sonrası gibi su gibi akıntılar sanki altima kacirmsim gibi hissediyordum.ben 8. Gün test yapmıştım.10 gün kahve akıntı çok az geldi.11. günde çok az.ben sonucu bildiğim için 10.gun yaşamanın yerlesmeyle ilgili oldugnu anlamıştım.
Hamiş kızlar fikirlerinizi bekliyoruz?Kızlar bu progestan iğneler sonucu pozitif çıkarmaz dimi? Benimde 6.günüm erken gebelik testi yaptım anında çıktı ikinci çizgi ama korkuyorum ya iğnelerin etkisiyse diye
Ay kesinlikle yaa anne olmak 9 aylık delilik galibaCok merak ediyorum insallah test dogrudr kanda cikar .. bu meraklar hic bitmiycek kuzum simdi kanda varmi dye kanda cikinca yukslckmi dye kesisydi kalbiydi
yok canım ben 1 tane taze transfer birde dondurulmuş denedim tutmadı bırakmıştımTransfermi yaptrdin anlamdm canim??
Bizi bizden başka kimse anlamaz. Teşekkür ederim desteğin için. Umarım senin tedavin olumlu sonuçlanırHayirlisi be kuzum seni baska bi grupda da takip ediyordum umutl olasin bana diye bilemiyoruz ki vallah 26 yasindayim bu gune kadar hem ister okul ister calistigim yer istese de evlilikle ilgili konularda hep neden olmuyor diye uzulduyum zamanlar bi sure sonra iyi kide olmamis diyordum herseyi hep zorlukla mucadeleyle minbir turlu imtihanlarla elde etmis biri olarak suan oldugun yerin cok daha kiymetini biliyorum bebek cok istiyorum hic bir zaman bu kadar isteyecegemi dusunmemistim artik bazi seylerden sonra yine ve yeniden her seyi guzel allahima biraktim bence sende oyle yap olmuyorsa daha iyisi olucak soyle 1kez asilama 4 kez tup (ve hangi asamalardwn gectigimi diger grupta az cok biliyorsun) yapmis biri olarak maddi manevi fiziken ruhsal olarak coook zor bi surec oldugunu iyi bilirim ama inanki uzulmek depresyona girmek aglamak bi ise yaramiyor yarasaydi herkezden once benim coxug olurdu :) sabah 7lere kadar allaha dua edipte rabbim bana hayrlisiyla ver artik su bebegi digip sinir krizleri gecirdigim gunler oldu fakat hic bir ise yaramadi o bagirislar haykirislar iki gun sonra tekrardan transferim olucak rabbim sana sigindim hayirlisi neyse onu eyle diyorm negati cikarsa tabiiki uzulicem belkide aglycam ama yine metin olup kararli sekilde doktorlar arastirip yoluna devam edicem pes etmek yok...
Kuzum kan verAminnn canim rabbim isteyen herkese nasip etsin insallahbende idrari mi tekrarlasam kanmi versem emin olamadim ama varsada kesinlessin diyo bi tarafim
Tesekkur ederim canim kan verdim bekliyorum insallah kandada pozitifi gosterir rabbimCanım tebriklerrrrrrr
Verdim canim bekliyorum insallahKuzum kan ver ☺ idrardan çıktıysa kanda da çıkar ☺ için rahat eder
İdrarda çıkmış kanda da çıkar merak etme tebrik ederimVerdim canim bekliyorum insallah
Çıkar canım hiç merak etmeTesekkur ederim canim kan verdim bekliyorum insallah kandada pozitifi gosterir rabbim
Tebrik ederim tabii ki çıkar. Senin eski mesajlarda çok üşme ve titreme gibi belirtiler yaşamışsın bende de kendiliğim hamilede aynı belirtiler olmuştu yanı o zaman her hangi bir ilaç kullanmıyorduk ama tüp bebekte çok ilaç kullanıyor bence o belirtiler gebelik hcg hormondan gelmiş olabilir mı ? :)Verdim canim bekliyorum insallah
Sagol canim insallahİdrarda çıkmış kanda da çıkar merak etme tebrik ederim
Insallh canimÇıkar canım hiç merak etme
Olabilir canim kanda pozitifi goruyum insallah tum belirtilerimi anlaticamTebrik ederim tabii ki çıkar. Senin eski mesajlarda çok üşme ve titreme gibi belirtiler yaşamışsın bende de kendiliğim hamilede yanı belirtiler olmuştu yanı o zaman her hangi bir ilaç kullanmıyorduk ama tüp bebekte çok ilaç kullanıyor bence o belirtiler gebelik hcg hormondan gelmiş olabilir mı ? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?