- 17 Eylül 2019
- 999
- 1.721
- 63
Ne zaman çıkacak sonuç? Kan verdikten sonra en fazla 1 saat canım bekliyoruz :)Olabilir canim kanda pozitifi goruyum insallah tum belirtilerimi anlaticam![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne zaman çıkacak sonuç? Kan verdikten sonra en fazla 1 saat canım bekliyoruz :)Olabilir canim kanda pozitifi goruyum insallah tum belirtilerimi anlaticam![]()
Hayırlı olsun canım.Rabbim sağlıkla tamamına erdirsin insaallah.test günün gelmismiydi senin oncemi yaptırdın.Bende meraktayim hayırlısı.Kizlar 34 cikti sonucum Rabbime binlerce kez sukurler olsun Rabbim sizlerede bu mutlulugu yasatsin insallahh![]()
Hayırlı olsun canımmmmKizlar 34 cikti sonucum Rabbime binlerce kez sukurler olsun Rabbim sizlerede bu mutlulugu yasatsin insallahh![]()
Hayırlı olsun canım :)Kizlar 34 cikti sonucum Rabbime binlerce kez sukurler olsun Rabbim sizlerede bu mutlulugu yasatsin insallahh![]()
TebriklerrrrrrKizlar 34 cikti sonucum Rabbime binlerce kez sukurler olsun Rabbim sizlerede bu mutlulugu yasatsin insallahh![]()
Hayırlı olsun canım.Rabbim sağlıkla tamamına erdirsin insaallah.test günün gelmismiydi senin oncemi yaptırdın.Bende meraktayim hayırlısı.
Kizlar 34 cikti sonucum Rabbime binlerce kez sukurler olsun Rabbim sizlerede bu mutlulugu yasatsin insallahh![]()
Bendemi yaptırsam.Çok merak ediyorum.Bir yanım bekle diyor ama..Arkadaşımızın 6. günü bugün, erken test yaptırdı![]()
Bendemi yaptırsam.Çok merak ediyorum.Bir yanım bekle diyor ama..
Cnm kanda cikar snn kesin.idrar da buyuk ihtimal cikarTransfer günü hariç 6.gündeyim.5.gün embriyosu taze transfer yapıldı.
Kızlar merhaba bısey sorucam 3.ve 5.gun embriyo ne kadar surede en erken kanda cıkar.. Bilgi amaclı soruyorum
Transfer günü hariç 6.gündeyim.5.gün embriyosu taze transfer yapıldı.
Kizlar 34 cikti sonucum Rabbime binlerce kez sukurler olsun Rabbim sizlerede bu mutlulugu yasatsin insallahh![]()
gerçektenmi?Verilen tahlil tarihi pazar ama daha 4 gün var.Cnm kanda cikar snn kesin.idrar da buyuk ihtimal cikar
Gidip almalıyım.Bir tane yapmıştım sabah erkenden ama hemen değil sonra çıkmış bir çizgi var ben onu önemsemedim oyüzden.şuan elimde yok test.O belli olmaz ki. Her embriyonun tutunma zamanı farklı oluyor.
İdrar tahlili yaptın mı öncesinde?
tebrikler canımKizlar 34 cikti sonucum Rabbime binlerce kez sukurler olsun Rabbim sizlerede bu mutlulugu yasatsin insallahh![]()
Cnm 5.gun embriyosu oldugu icin cikar.bikac saat su icmeden bekle.idrar yap.ama bence gidip kan ver.kimse tahlil gununu beklemiyor zatengerçektenmi?Verilen tahlil tarihi pazar ama daha 4 gün var.
Kan bugün veremem ama test alıp yapabilirim.Hayırlısı inşaallah.Cnm 5.gun embriyosu oldugu icin cikar.bikac saat su icmeden bekle.idrar yap.ama bence gidip kan ver.kimse tahlil gununu beklemiyor zaten![]()