• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

Bana 10 gün sonraya randevu al dedi doktorun hemşiresi 17 Ekim'e randevu aldım baya var o güne nasıl dayanacagim ☺ keseyi henüz görmedim o gün ikisini de görürüm dimi 😊

Ben sonucumu öğrendikten tam 2 hafta sonra gittim hastaneye tekrar. Hem keseleri gördük hem de kalpleri pıt pıt atıyordu 😊

Kanı da bugün vercek misin yoksa test gününü mü bekliceksin? Ay hangi testlerden kullandın yarın ben de mi yapsam acaba. Yarın tam transferimin 7. Günü olcak? :halay:
4.gunu labaguickle yptim negatifti canim bugun 6.gunum albi dye bi marka ilk kz duydum bnde :-) valla kan vermk istyrum netlessin dye :-)

Bugun 6.gunu canim ya bu ucuz testlerden insallah guvenilirdr kan baktirsamm diyorum ?
Merhaba tebrik ederm oncelikle..bende transferin 6. Gunu test yaparak ogrenmistm..idrar testini iki gunde bir tekrarlayip tam 10. Gun kan vermistm..delik desik olmamak icin :) tabiki en iyisini siz bilirsiniz ben esim dahil kimseye diyememistm o kdr bekleme sonucu tup bebek yaptirinca korkmustm sanirim :) Rabbim her birinize tez zamanda saglikli evlatlar nasip etsin insallah (bizede saglikla kucagimiza almayi)

Ben transferimin 22. Günü keseyi gördüm kuzumm ondan iki hafta sonrada kalp atışlarını duydum ve hala belirtisiz bir haldeyim 😂😂😂
Ya şaka yapiyorsun ne güzel sen baya erken görmüşsün keseyi 😊 beni teselli edecek tek şey gittiğimde kalp atışında duymak olacacak 😆 inşallah duyarız tabi 😅

Merhaba tebrik ederm oncelikle..bende transferin 6. Gunu test yaparak ogrenmistm..idrar testini iki gunde bir tekrarlayip tam 10. Gun kan vermistm..delik desik olmamak icin :) tabiki en iyisini siz bilirsiniz ben esim dahil kimseye diyememistm o kdr bekleme sonucu tup bebek yaptirinca korkmustm sanirim :) Rabbim her birinize tez zamanda saglikli evlatlar nasip etsin insallah (bizede saglikla kucagimiza almayi)
Aminnn canim rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah :-) bende idrari mi tekrarlasam kanmi versem emin olamadim ama varsada kesinlessin diyo bi tarafim :cool:

Aminnn canim rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah :-) bende idrari mi tekrarlasam kanmi versem emin olamadim ama varsada kesinlessin diyo bi tarafim :cool:
Bende kararsiz kalmistm cok kUzum ama beklemeyi sectim inanamadigimdandi sanirim bi kal gelmisti :) insallah melegin seninledir ❤

4.gunu labaguickle yptim negatifti canim bugun 6.gunum albi dye bi marka ilk kz duydum bnde :-) valla kan vermk istyrum netlessin dye :-)
Şimdi bhcg takibi başlayacak senin için. Ne kdr erken başlasan o kdr için rahatlar. Ama çok düşük çıkarsa da yükselsin diye kendini strese sokar mısın? Bilemedim. Sonuçta test gününe baya var. Ama senin gibi çifti görürsem ben dayanamaz kan veririm gibi geliyor. Sonuçta idrara bile yansıdıysa ne kdr düşük çıkabilir ki? 🙄

Bende kararsiz kalmistm cok kUzum ama beklemeyi sectim inanamadigimdandi sanirim bi kal gelmisti :) insallah melegin seninledir ❤
Aminnn canim insallah ya ben o kdr heycanliyimki sabh namazina kalktim o zamn yptim o zamndan beri heycandan uyuyamadim ama kanda kesin oldugu icin onuda gormk istiyorum :-)

Şimdi bhcg takibi başlayacak senin için. Ne kdr erken başlasan o kdr için rahatlar. Ama çok düşük çıkarsa da yükselsin diye kendini strese sokar mısın? Bilemedim. Sonuçta test gününe baya var. Ama senin gibi çifti görürsem ben dayanamaz kan veririm gibi geliyor. Sonuçta idrara bile yansıdıysa ne kdr düşük çıkabilir ki? 🙄
Cok merak ediyorum insallah test dogrudr kanda cikar .. bu meraklar hic bitmiycek kuzum simdi kanda varmi dye kanda cikinca yukslckmi dye kesisydi kalbiydi :-) :-) :-)

Back