- 3 Nisan 2018
- 1.654
- 1.676
- 83
Bana 10 gün sonraya randevu al dedi doktorun hemşiresi 17 Ekim'e randevu aldım baya var o güne nasıl dayanacagim ☺ keseyi henüz görmedim o gün ikisini de görürüm dimi
Kizlarrr idrar yaptim ve iki dk icinde ikinci cizgi
Bugun 6.gunu canim ya bu ucuz testlerden insallah guvenilirdr kan baktirsamm diyorum ?Ben de gördüm.Bugün transferinin kaçıncı günü? Kan tahlili yaptıracak mısın gününden önce?
Tesekkur ederim canim insallh kandada gorurumHayırlı olsun cnm ❤
Aminnn insallah canim kandada gorurumAyy çok sevindim Tebrik ederim canımmm darısı başımızaa
Kanı da bugün vercek misin yoksa test gününü mü bekliceksin? Ay hangi testlerden kullandın yarın ben de mi yapsam acaba. Yarın tam transferimin 7. Günü olcak?Aminnn insallah canim kandada gorurum
4.gunu labaguickle yptim negatifti canim bugun 6.gunum albi dye bi marka ilk kz duydum bndeKanı da bugün vercek misin yoksa test gününü mü bekliceksin? Ay hangi testlerden kullandın yarın ben de mi yapsam acaba. Yarın tam transferimin 7. Günü olcak?
Merhaba tebrik ederm oncelikle..bende transferin 6. Gunu test yaparak ogrenmistm..idrar testini iki gunde bir tekrarlayip tam 10. Gun kan vermistm..delik desik olmamak icin :) tabiki en iyisini siz bilirsiniz ben esim dahil kimseye diyememistm o kdr bekleme sonucu tup bebek yaptirinca korkmustm sanirim :) Rabbim her birinize tez zamanda saglikli evlatlar nasip etsin insallah (bizede saglikla kucagimiza almayi)Bugun 6.gunu canim ya bu ucuz testlerden insallah guvenilirdr kan baktirsamm diyorum ?
Ya şaka yapiyorsun ne güzel sen baya erken görmüşsün keseyiBen transferimin 22. Günü keseyi gördüm kuzumm ondan iki hafta sonrada kalp atışlarını duydum ve hala belirtisiz bir haldeyim
Yaaa inşallahhhhh ben de hayırlısıyla görürümBen sonucumu öğrendikten tam 2 hafta sonra gittim hastaneye tekrar. Hem keseleri gördük hem de kalpleri pıt pıt atıyordu
Aminnn canim rabbim isteyen herkese nasip etsin insallahMerhaba tebrik ederm oncelikle..bende transferin 6. Gunu test yaparak ogrenmistm..idrar testini iki gunde bir tekrarlayip tam 10. Gun kan vermistm..delik desik olmamak icin :) tabiki en iyisini siz bilirsiniz ben esim dahil kimseye diyememistm o kdr bekleme sonucu tup bebek yaptirinca korkmustm sanirim :) Rabbim her birinize tez zamanda saglikli evlatlar nasip etsin insallah (bizede saglikla kucagimiza almayi)
Bende kararsiz kalmistm cok kUzum ama beklemeyi sectim inanamadigimdandi sanirim bi kal gelmisti :) insallah melegin seninledir ❤Aminnn canim rabbim isteyen herkese nasip etsin insallahbende idrari mi tekrarlasam kanmi versem emin olamadim ama varsada kesinlessin diyo bi tarafim
Bugun 6.gunu canim ya bu ucuz testlerden insallah guvenilirdr kan baktirsamm diyorum ?
Şimdi bhcg takibi başlayacak senin için. Ne kdr erken başlasan o kdr için rahatlar. Ama çok düşük çıkarsa da yükselsin diye kendini strese sokar mısın? Bilemedim. Sonuçta test gününe baya var. Ama senin gibi çifti görürsem ben dayanamaz kan veririm gibi geliyor. Sonuçta idrara bile yansıdıysa ne kdr düşük çıkabilir ki?4.gunu labaguickle yptim negatifti canim bugun 6.gunum albi dye bi marka ilk kz duydum bndevalla kan vermk istyrum netlessin dye
Aminnn canim insallah ya ben o kdr heycanliyimki sabh namazina kalktim o zamn yptim o zamndan beri heycandan uyuyamadim ama kanda kesin oldugu icin onuda gormk istiyorumBende kararsiz kalmistm cok kUzum ama beklemeyi sectim inanamadigimdandi sanirim bi kal gelmisti :) insallah melegin seninledir ❤
Paylasirim tabiki canim kan veririm sanirim bugunBen de merak ettim şimdiNeye karar verirsen sonucunu mutlaka paylaş
Cok merak ediyorum insallah test dogrudr kanda cikar .. bu meraklar hic bitmiycek kuzum simdi kanda varmi dye kanda cikinca yukslckmi dye kesisydi kalbiydiŞimdi bhcg takibi başlayacak senin için. Ne kdr erken başlasan o kdr için rahatlar. Ama çok düşük çıkarsa da yükselsin diye kendini strese sokar mısın? Bilemedim. Sonuçta test gününe baya var. Ama senin gibi çifti görürsem ben dayanamaz kan veririm gibi geliyor. Sonuçta idrara bile yansıdıysa ne kdr düşük çıkabilir ki?
Paylasirim tabiki canim kan veririm sanirim bugun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?